StamTheMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, lector είπε Ενα τσικ λιγοτερο σιχαμενο επαγγελμα απο το να δουλευεις σε εισπρακτικη. Αναμεσα σε μεσιτες της remax και συμβουλους ευζωιας της herbalife 6
konc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Αν σου χτυπήσουν έναν προφυλακτήρα δεξιά και αριστερά έχεις προηγούμενες γρατζουνιές είναι κλασσική τακτική να λένε οι πραγματογνώμονες πως θα σου πληρώσουμε πχ τα μισά γιατί το άλλο μέρος προυπήρχε. Το μοναδικό που είχε πίασει μία φορά με αυτούς τους κοινούς κλέφτες και είναι αλήθεια γιατί το είδα απο κοντά ήταν "η απαίτηση είναι να φτιάξετε μόνο το σημείο που χτυπήθηκε. ΑΝ μπορείτε. Αν ΔΕΝ μπορείτε και σας πει ο φαναρτζής πως πρέπει να βαφτεί όλο το κομμάτι πρόβλημά σας και βρείτε τα μεταξύ σας." Και δεν έπιασε γιατί φοβήθηκε από την πολλή μαγκιά η ασφαλιστική, δεν χαμπαριάζουν. Απλά έγινε σαφές πως θα το τραβήξει για έναν προφυλακτήρα μόνο και μόνο για την κοροϊδία και δεν θα πει ας πάρω να μισά να τελειώνουμε. Αλλά δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό, σχεδόν πάντα γίνεται αυτό που θέλει η ασφάλεια.
StamTheMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, konc είπε Απλά έγινε σαφές πως θα το τραβήξει Το ιδιο ειχα κανει και εγω οταν πηγα ενα καμμενο ps5 στον κωτσο,το οποιο το ειχαν βγαλει εκτος εγγυησης,ενω ηταν στον 14ο μηνα. Οταν μου προτειναν αντικατασταση και κοστος 350,τους ειπα οτι θα το αντικαταστησουν γιατι ειναι εντος εγγυησης,αλλιως η επομενη επικοινωνια θα ειναι απο το δικηγορο μου και οτι η υποθεση θα σταλει στον Συνηγορο. Μεσα σε μια βδομαδα μου εστειλαν μηνυμα να παω να παρω την αντικατασταση. 11 ώρες πριν, konc είπε Αν σου χτυπήσουν έναν προφυλακτήρα δεξιά και αριστερά έχεις προηγούμενες γρατζουνιές είναι κλασσική τακτική να λένε οι πραγματογνώμονες πως θα σου πληρώσουμε πχ τα μισά γιατί το άλλο μέρος προυπήρχε. Το ιδιο ακριβως μου ειπαν και εμενα,σε ιδια περιπτωση. Το αμαξι ειχε μεινει ηδη 10 μερες μεσα,χωρις να φτιαχτει. Το πηρα ανεπισκευαστο για να κανω τη δουλεια μου και μετα απο λιγο το πουλησα οπως ηταν. Επρεπε να φανε ενα σκισιμο ομως. Την επομενη ( μακαρι να μην υπαρξει ) θα μπλεξουν ασχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα