Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λεβέντες, είχα ένα τροχαίο ατύχημα (άλλος οδηγός παραβίασε στοπ, έκανε θετική δήλωση), ο πραγματογνώμονας που εξέτασε το δίκυκλο μου δεν δέχεται την φθορά που δημιουργήθηκε από το ατύχημα ισχυριζόμενος ότι είναι παλαιότερη του ατυχήματος. Γνώμες και βοήθεια παρακαλώ.

Δημοσ.

μηλας με ασφάλεια αν και μάλλον δεν θα βγει άκρη και μετα πας δικαστικός κατι άλλο δεν βλεπω σε σπάνια περίπτωσή πέτυχες..... εκτος και αν ειναι αλήθειά αυτο που
λει
πες του παντός να Κάνει ανάλυσή σε ένα επίσημο χαρτί για ποιο λόγο δεν δέχεται κλπ καθως το χαρτί Αυτό θα το κάνεις χρήση στο δικαστήριο και βλέπεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Etrouski είπε

ο πραγματογνώμονας που εξέτασε το δίκυκλο μου δεν δέχεται την φθορά που δημιουργήθηκε από το ατύχημα ισχυριζόμενος ότι είναι παλαιότερη του ατυχήματος.

Υπαρχει περιπτωση να εχει δικιο;
Τιμια τωρα.
Ειχα παρομοιο θεμα,οπου με αποζημιωναν μερικως για ζημια στον προφυλακτηρα,επειδη ειχε ηδη ζημια στο πλαι του.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποιες ασφαλείας εμπλεκοντε;

Μεγάλη κουβέντα!

Ιδίως αν ο θύτης έχει ..."ενδοθεσαλλονίκη". ;)

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μεγάλη κουβέντα!

Τότε... έμπλεξε άσχημα 

Απορώ πως την επιλέγουν κάποιοι. 

Ουτε στον φιλικό δεν μετέχει. 

Δημοσ.

Aσφαλιστικές ρε φιλε...

Του τρακάρουν του άλλου το αμάξι, του τα διαλύουν ολικά, βρισκουν γρατζουνιά που μπορει να προυπηρχε, ά θα πάρεις μονο το 30%.

Σου βγάζουν ολική επειδη δηθεν το αμάξι κοστιζει κάτω απο τη ζημιά και σου δινουν 2000 για αμάξι που κοστιζει μεταχειρισμένο 7-8. Και μονο αν πας δικαστικως δικαιωνεσαι.

Ο,τι γουστάρουν κάνουν αναξέλεγχτα και σου λένε ατομικη ευθύνη, διάβαζε τα μικρά γράμματα, βρες καλό ασφαλιστη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μεγάλη κουβέντα!

"Ιντερ" θες να πεις;;; 😉έμπλεξα παλαιότερα και ο φαναρτζής πήρε τα χρήματα για τη ζημιά μετά από 1,5 χρόνο περίπου με άπειρους τσακωμούς από μένα και την ασφάλεια (οχι το φαναρτζή)

Δημοσ.

Ο υπαίτιος οδηγός έχει μια Accredited ασφαλιστική η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, η ζημιά συνολικά είναι περίπου στα 1000 ευρώ, νομίζω ότι τα αστικά δικαστήρια είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

"Ιντερ" θες να πεις;;; 😉έμπλεξα παλαιότερα και ο φαναρτζής πήρε τα χρήματα για τη ζημιά μετά από 1,5 χρόνο περίπου με άπειρους τσακωμούς από μένα και την ασφάλεια (οχι το φαναρτζή)

Ότι ήθελα και να πω, δεν το λέω γιατί δεν ξέρεις ποιος ακούει. :D

Ξέρω περίπτωση όπου φίλος που προκάλεσε καλούτσικο ατύχημα (τον έβγαλε από τον δρόμο) με υλικές μόνο ζημιές (ευτυχώς) του έβγαλαν τα συκώτια μέχρι να πληρώσουν τον άλλον. Ο εκπρόσωπος τον είχε επισκεφτεί (το φίλο και υπαίτιο) πάνω από 4 φορές και τον ρωτούσε μήπως δεν έφταιγε και έκανε κάτι ο άλλος για να προκαλέσει το ατύχημα και η μία φορά ήταν μπροστά μου. ΤΟυ απαντούσε (ο φίλος) ότι ναι, εγώ έφταιγα 100% και αυτοί τον χαβά τους.

1 ώρα πριν, Etrouski είπε

Accredited ασφαλιστική η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό

Μάλιστα. Τέλεια.

Καλό μπελά βρήκες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Etrouski είπε

Καλησπέρα λεβέντες, είχα ένα τροχαίο ατύχημα (άλλος οδηγός παραβίασε στοπ, έκανε θετική δήλωση), ο πραγματογνώμονας που εξέτασε το δίκυκλο μου δεν δέχεται την φθορά που δημιουργήθηκε από το ατύχημα ισχυριζόμενος ότι είναι παλαιότερη του ατυχήματος. Γνώμες και βοήθεια παρακαλώ.

υπηρχαν φθορες πριν την πτωση? γιατι τοτε οντως χρειαζεται συμμετοχη απο πλευρας σου

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Etrouski είπε

Ο υπαίτιος οδηγός έχει μια Accredited ασφαλιστική η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, η ζημιά συνολικά είναι περίπου στα 1000 ευρώ, νομίζω ότι τα αστικά δικαστήρια είναι μονόδρομος.

Υπάρχουν δικές μας ασφαλιστικές που μας καλύπτουν έστω και αν του άλλου δεν μετέχει στον φιλικό 

Κι εγώ φέτος το έμαθα και συμπλήρωσα αυτή την κάλυψη με anytime. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας συμφορουμητες, εν ολίγοις ο υπαίτιος παραβίασε στοπ με χτύπησε από δεξιά κάθετα εγώ έπεσε αριστερά από την σύγκρουση με το οδόστρωμα,  εκτός τον άλλον φθορών και τραυματισμών, ραγισαν τα πλαστικά τις αριστερής πλευράς, για τα οποία γίνεται και το θέμα, τώρα αν πρέπει να τραβηχτώ δικαστήριο για το αυτονόητο θα σας ενημερώσω για το πόρισμα σε δύο με πέντε χρόνια 🥴

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Etrouski είπε

τώρα αν πρέπει να τραβηχτώ δικαστήριο για το αυτονόητο θα σας ενημερώσω για το πόρισμα σε δύο με πέντε χρόνια

Δεν αργει τοσο το πορισμα.
Μην τρελαινεσαι.
Μου ειχε πατησει αυτοκινητο ενα ακριβο ΚΤΜ downhill.
Μεταχειρισμενο 3Κ,ολικη το ποδηλατο, τους επαιρνα μερα παρα μερα τηλ,μετα απο κανα διμηνο με παιρνουν να μου προσφερουν 300 ευρω.
Θα τα πουμε στο δικαστηριο τους λεω και εβαλα δικηγορο.

Δωσαν 2,500 εξωδικαστικα.

Συνολο κανα 6μηνο.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Αυτη ειναι παγια τακτικη των πραγματογνωμωνων, για λογαριασμο της εταιρειας δουλευουν, οχι για τον πελατη, το οφελος της εταιρειας θα κοιταξουν να προασπισουν. Και μετα θα σου πει η εταιρεια, αμα δε σου αρεσει πηγαινε δικαστηριο, γιατι ξερουν οτι ο περισσοτερος κοσμος θα κωλωσει. 

Ενα τσικ λιγοτερο σιχαμενο επαγγελμα απο το να δουλευεις σε εισπρακτικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...