VagTz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Όντως τώρα σκέφτεστε να παραγγείλετε ? Βρωμάει από χιλιόμετρα απάτη. Μόνο κόκκινη σημαία δεν σου βγάζει όταν ανοίγεις το σάιτ 2
vlavhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 23 λεπτά πριν, VagTz είπε Όντως τώρα σκέφτεστε να παραγγείλετε ? Βρωμάει από χιλιόμετρα απάτη. Μόνο κόκκινη σημαία δεν σου βγάζει όταν ανοίγεις το σάιτ Αν δεχοταν να παραγγείλεις και να πληρώσεις κατά τη παραλαβή εννοείται θα έπαιρνα προσωπικά 1
VagTz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 1 hour ago, vlavhs said: Αν δεχοταν να παραγγείλεις και να πληρώσεις κατά τη παραλαβή εννοείται θα έπαιρνα προσωπικά Προφανώς και αν υπήρχε φυσικό κατάστημα με κριτικές στη google, αν το σάιτ τους δεν είχε 100 συντακτικά λάθη και λινκς που δεν οδηγούν πουθενά, αν δεχόταν άλλες μεθόδους πληρωμής και άλλα πολλά αν . Το θέμα είναι ότι ως έχουν τα πράγματα βρωμάει απάτη και κακώς ανέβηκε 2
vlavhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 58 λεπτά πριν, VagTz είπε Προφανώς και αν υπήρχε φυσικό κατάστημα με κριτικές στη google, αν το σάιτ τους δεν είχε 100 συντακτικά λάθη και λινκς που δεν οδηγούν πουθενά, αν δεχόταν άλλες μεθόδους πληρωμής και άλλα πολλά αν . Το θέμα είναι ότι ως έχουν τα πράγματα βρωμάει απάτη και κακώς ανέβηκε Καλά όντως και εγώ με τις παρούσες συνθήκες δεν θα ρίσκαρα να παραγγείλω.. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) superbuy ειπατε ; Mια δοκιμη θα σας πεισει.... Δεχεται μονο Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , η καρεκλα ειναι σε πολυ υποπτα αδυνατα χαμηλη τιμη ζητειται εθελοντης καταθετης * και το site ειναι wow προφανως για πολυ Β2Β μπιζνες Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου από Mhlogiatros 2
polaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο τυπάς κύριο ΚΑΔ έχει την κατασκευή ιστοσελίδων.. Που σημαίνει ότι σε 30 λεπτά (ναι, 30) μπορεί να κανει κλώνο ενα site πελάτη του, να του αλλάξει logo, χρώματα και κείμενα και να το περάσει για δικό του. Πληρωμη με κάρτα εντωμεταξύ η Stripe σε 3 μέρες σου ανοίγει business λογαριασμό. Το PayPal σε 1 μέρα, άντε 2. Για business μιλάω, γιατί για προσωπικό σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος. Και ο άλλος γράφει «προσεχώς». Τί προσεχώς ρε απατεώνα, βαριέσαι να κάνεις μια αίτηση των 10 λεπτών και να περιμένεις 2 μέρες να σε εγκρίνουν; ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! Πόνεσαν τα μάτια μου απτα ορθογραφικά… Άνθρωπος της τεχνολογίας υποτίθεται και ένα spellcheck δεν έχει στο pc του.. Απορώ ποιος αναλφάβητος τον εμπιστεύεται να φτιάξει site.. όχι για να αγοράσει καρέκλα 😂 Αδερφέ “Webboss” αν μας διαβάσεις ποτέ, πέρνα ένα spell check ρε φίλε τα κείμενα σου.. δεν αναφέρω καν το ChatGPT, μη σε κάψω τώρα.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου από polaki 7 2 2
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, polaki είπε Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο τυπάς κύριο ΚΑΔ έχει την κατασκευή ιστοσελίδων.. Που σημαίνει ότι σε 30 λεπτά (ναι, 30) μπορεί να κανει κλώνο ενα site πελάτη του, να του αλλάξει logo, χρώματα και κείμενα και να το περάσει για δικό του. Πληρωμη με κάρτα εντωμεταξύ η Stripe σε 3 μέρες σου ανοίγει business λογαριασμό. Το PayPal σε 1 μέρα, άντε 2. Για business μιλάω, γιατί για προσωπικό σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος. Και ο άλλος γράφει «προσεχώς». Τί προσεχώς ρε απατεώνα, βαριέσαι να κάνεις μια αίτηση των 10 λεπτών και να περιμένεις 2 μέρες να σε εγκρίνουν; ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! Πόνεσαν τα μάτια μου απτα ορθογραφικά… Άνθρωπος της τεχνολογίας υποτίθεται και ένα spellcheck δεν έχει στο pc του.. Απορώ ποιος αναλφάβητος τον εμπιστεύεται να φτιάξει site.. όχι για να αγοράσει καρέκλα 😂 Αδερφέ “Webboss” αν μας διαβάσεις ποτέ, πέρνα ένα spell check ρε φίλε τα κείμενα σου.. δεν αναφέρω καν το ChatGPT, μη σε κάψω τώρα.. Κατασκευή ιστοσελίδων? Τέτοιος ήταν και αυτός στο perishop που έφαγε μπόλικα λεφτά οπότε απορώ γιατί υπάρχει ακόμα το θέμα με το site του απατεώνα. 1
HatTrick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου η τιμή των 199 παιζει και στο skoytz και ετσι οποιος μπορει να περιμενει εχει και την ασφαλεια συναλλαγων του σκρουτζ.
d4mage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Στις 19/11/2024 στις 8:31 ΜΜ, tsigalko7 είπε Ειναι εμπιστα αυτα τα site? Δεν τα εχω ξανασυναντησει Αυτή την απορία έχω κι εγώ. Πάντως σήμερα που μπήκα σε αυτό το https://www.superbuy-b2b.gr/ μου πέταξε ενημέρωση πως δεν δουλεύει το σταθερό για τεχνικούς λόγους ( καμία κίνηση για εκτροπή κλήσης ) και για οποιαδήποτε ερώτηση ένα gmail ([email protected]) Πιστωτικές όχι, χρεωστικές όχι, PayPal όχι, άντε τώρα εσύ να πεις θετική κουβέντα σε ένα υποτίθεται στημένο ιντερνετικό κατάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό με το τηλέφωνο είχε γίνει και στο citisshop μια εποχή. Εδώ πριν μερικές ημέρες έκανα αγορά μέσω Skroutz Plus ,χρεώθηκα κανονικά για την παραγγελία και δεν έλαβα ποτέ κάποιο e-mail άλλα ούτε καν καταχωρήθηκε στη λίστα των παραγγελιών του προφίλ. Προφανώς και δεν αγχώθηκα άλλα προβληματίστηκα με το μπάχαλο που αρχικά ισχυρίστηκαν ότι δεν έγινε ποτέ παραγγελία και το ρίξανε στα cookies του υπολογιστή μου και στην τράπεζα που συνεργάζομαι. Εντέλει έγινε επιστροφή του ποσού με ως δικαιολογία πως όταν συμβαίνει αυτό και δεν καταχωρούνται οι παραγγελίες άλλα χρεώνονται οι πελάτες το σύστημα κάνει αυτόματη επιστροφή χρημάτων. Για τσιρίδες που την έχουν δει AMAZON στα ξαφνικά. 8 ώρες πριν, Arkin είπε Κατασκευή ιστοσελίδων? Τέτοιος ήταν και αυτός στο perishop που έφαγε μπόλικα λεφτά οπότε απορώ γιατί υπάρχει ακόμα το θέμα με το site του απατεώνα. Μόλις πληκτρολόγησα το ΑΦΜ του στο δικό μου πρόγραμμα τιμολόγησης και βγάζει Βασικές Υπηρεσίες Διαδικτύου στο ΓΓΠΣ. Δεν σχολιάζω καν την επιλογή STRIPE, ούτε και την προπληρωμή στο γραφείο με διεύθυνση Θεσσαλονίκη ενώ το κατάστημα είναι στο κεντρικότερο σημείο των Σερρών. Ας σχολιάσει κάποιος από την περιοχή με βάση την τοποθεσία του google map. Είναι λες και πηγαίνω στους χάρτες και για πλάκα στο σπίτι ενός φίλου ανοίγω τοποθεσία PUBLIC TOILET για τους τουρίστες. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα αυτά τα αίσχη με όλη αυτή την ψηφιοποίηση της εποχής, δεν υπάρχει χαρακτηρισμός γι αυτό το κράτος... και στο μπ@υρδέλ@ έχει κανόνες! 1
glouk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Μακριά από τα website, το superbuy είναι σίγουρα απάτη Το άλλο ελέγχεται
UncleKim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Και το δεύτερο κατάστημα, λαμβάνοντας υπ οψιν τις κριτικές στο Google, δεν μου φαίνεται και πολύ σόι. Ειδικά οι απαντήσεις του καταστήματος.
polaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 9 hours ago, Arkin said: Κατασκευή ιστοσελίδων? Τέτοιος ήταν και αυτός στο perishop που έφαγε μπόλικα λεφτά οπότε απορώ γιατί υπάρχει ακόμα το θέμα με το site του απατεώνα. Eπειδή με αυτό ασχολούμαστε (κατασκευή), και για να καταλάβει κάποιος πόσο απλό είναι αυτό που κάνουν.. 1) Σετάρουν ένα Wordpress (5 λεπτά) 2) Σετάρουν ένα theme, έστω Flatsome που είναι #1 σε πωλήσεις (2 λεπτά το upload) 3) Επιλέγουν ένα demo design και το κάνουν import (5 λεπτά να φέρει demo data, πίνεις καφέ) 4) Σβήνεις demo data (1 λεπτό) και σηκώνεις ένα XML προμηθευτή όπως για παράδειγμα αυτό https://www.trfaudio.com/TRFFeed.xml και του δηλώνεις πχ "οτι τιμή βλέπεις, ρίχτο 20% χαμηλότερα), function που γράφεις σε 2 λεπτά. 5) Σου φέρνει αυτόματα ΟΛΑ τα προϊόντα ΟΛΕΣ τις κατηγορίες, τα πάντα όλα. 6) Φτιάχνεις το μενού σου σύμφωνα με τις κατηγορίες αυτές, και με όσες άλλες φέρει άλλο XML προμηθευτή αν θες 5-6 να γεμίσεις το eshop σου με 15.000 προϊόντα, και προσθέτοντας τη διεύθυνση σου (fake ή αληθινή) και 1 τραπεζικό λογαριασμό, είσαι έτοιμος να πουλήσεις. Μιλάμε παιδιά η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ που περιέγραψα για κάποιον που ξέρει, είναι 2 ώρες με το import μαζί. Παίρνεις τώρα αυτό που έχεις σετάρει με τα προϊόντα σου, το κάνεις κλώνο όπως είναι, αλλάζεις το σχεδιαστικό demo (10 λεπτά σύνολο διαδικασία) και αν έχεις 5-6 ώρες διαθέσιμες, έχεις σηκώσει καμιά 10αριά site και πουλάς τρέλα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ βέβαια για κάποιους τέτοιους λόγους ο Σκρουτζ και άλλα marketplaces έχει ΠΛΕΟΝ (δεν το είχε παλιότερα) εισάγει αρκετά αυστηρούς κανονισμούς για να σε δεχτούν, που και αυτοί δυστυχώς πολλές φορές δεν έιναι αρκετοί. Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! 1 hour ago, d4mage said: Δεν σχολιάζω καν την επιλογή STRIPE, ούτε και την προπληρωμή στο γραφείο με διεύθυνση Θεσσαλονίκη ενώ το κατάστημα είναι στο κεντρικότερο σημείο των Σερρών. Η Stripe για να σε δεχτεί θέλει τουλάχιστον να δει χαρτούρα έναρξης εταιρείας. Και επίσης υπάρχει ΦΥΣΙΚΑ η δυνατότητα αμφισβήτησης συναλλαγής. Μπορεί να πάρει καιρό, αλλά λεφτά από Visa/Mastercard δε χάνεις. ΝΟΜΟΣ. Η προπληρωμή σε γραφείο που ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα δεχτούν μόνο μετρητά για ευνόητους λόγους, είναι το huge red flag. Όποιος την πατήσει, είναι πραγματικά άξιος της μοίρας του και δεν τον λυπάμαι καθόλου. 10
BaronDavis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Το superbuy δεν το γνωρίζω.. To houseshop είναι στην Λάρισα..Έχει ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης, ζήτημα να έχει 10 πράγματα μέσα. 2 φορές ήθελα να αγοράσω κάτι ακουστικά.Στο σάιτ έγραφαν ότι υπάρχει κανονικά,αλλα όταν πηγα στο μαγαζί δεν τα είχαν. Δεν θα το εμπιστευομουν,ειδικά κιόλας αν δεν δέχονται αντικαταβολή.
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2024 στις 10:23 ΜΜ, VagTz είπε Προφανώς και αν υπήρχε φυσικό κατάστημα με κριτικές στη google, αν το σάιτ τους δεν είχε 100 συντακτικά λάθη και λινκς που δεν οδηγούν πουθενά, αν δεχόταν άλλες μεθόδους πληρωμής και άλλα πολλά αν . Το θέμα είναι ότι ως έχουν τα πράγματα βρωμάει απάτη και κακώς ανέβηκε Δεν ξέρω αν είναι legit η προσφορά αλλά το superbuy έχει κριτικές στο google. επίσης έχει αναφέρει εδώ ένας Σερραίος ότι είναι υπαρκτό κατάστημα. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=superbuy+σερρες Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα