bill987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 28 λεπτά πριν, NSR00 είπε ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 4. Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα (προσεχώς) 5. PayPal (προσεχώς) Άρα δεν περνάμε ούτε απ' έξω (προσεχώς) 4 6
TechnoState Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) ....υπάρχει και εφαρμογάρα στο Play Store! (Τα red flags είναι άπειρα...ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από TechnoState 5
HatTrick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) παντως την phantom 3 την ειχα παρει πριν απο ουτε ενα χρονο στα 340 και τωρα βλεπω (σε ολα τα σκρουτζομαγαζα) εχει πεσει στα 250!Αξιζει πολυ αμα εισαι 90+ κιλα και πανω απο 1,80,με εχει βολεψει πολυ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από HatTrick 3
Rebelos2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, TsironakosMix είπε Το καταστημα δεν το ξερει ουτε η μανα του αλλα ουτε εχει και κριτικες. Είδαμε και αυτά που τα ξέρει η μάνα τους. 1
TsironakosMix Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 1 hour ago, Rebelos2018 said: Είδαμε και αυτά που τα ξέρει η μάνα τους. Οταν την παραλαβεις, σφυρα μας.
Rebelos2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, TsironakosMix είπε Οταν την παραλαβεις, σφυρα μας. Την παρήγγειλα από public για να μαι σίγουρος. 26
Mikeasdf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Εν τελει ειναι αξιοπιστο αυτο; Επισης, επειδη εχω φιλο Σερρες που μπορει να παει να την παραλαβει απο το καταστημα, εχουν εμπορευμα ή λειτουργουν ως μεσαζοντες;
WaxOnWaxOff Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 43 minutes ago, Mikeasdf said: Εν τελει ειναι αξιοπιστο αυτο; Επισης, επειδη εχω φιλο Σερρες που μπορει να παει να την παραλαβει απο το καταστημα, εχουν εμπορευμα ή λειτουργουν ως μεσαζοντες; Στειλε τον να μας πει και εμας 2
ppkontop Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου υπάρχει περίπτωση black friday να πέσει κάτω απο 250; μιλάμε για τα νορμάλ μαγαζιά...
inetien12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Αν τα site είναι κομπλέ και όλα δουλεύουν ρολόι, ενημερώστε μας γιατί το κανόνι πονάει
mg444 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Για εμένα να πάρει ένα τηλ ο φίλος που έχει γνωστό στη Σέρρες και να ρωτήσει εάν γίνεται να παραλάβει από το κατάστημα (που δεν νομίζω)
vlavhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δέχονται παραλαβή απ το κατάστημα τους στη Θεσσαλονίκη αλλά μόνο με προπληρωμή
unstabletop Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 35 λεπτά πριν, vlavhs είπε Δέχονται παραλαβή απ το κατάστημα τους στη Θεσσαλονίκη αλλά μόνο με προπληρωμή Με τα μεταφορικα ή οτι γραφει στο σαιτ?
vlavhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, unstabletop είπε Με τα μεταφορικα ή οτι γραφει στο σαιτ? Χωρις μεταφορικά απ ότι κατάλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα