Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , 

Μιας και διανύουμε περίοδο προσφορών , κοιτάζω να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση οπότε όντας άσχετος με το θέμα ζητάω απόψεις 

Διαθέσιμο budget: έως 1500ε

Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μέτρα 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : Ταινίες ( Netflix , Disney+, Amazon Prime) , Gaming(Ps5)

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 65

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Ενδεικτικά είδα την  Samsung OLED QE65S90CA 65" στο Praktiker και εντυπωσιάστηκα με την εικόνα 

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια αναζητηση με μονο σκεψη το μπατζετ θα σου γραψω την αποψη μου μετα απο μεγαλη ερευνα κ αναζητηση απο κοντα που εκανα.Απλα περιμενω την καταλληλη προσφορα να οπλισω.

Εγω τα εχω χωρισει σε 3 κατηγοριες αναλογα με το ποσο.

1.Aν θελει να εξαντλησεις το μπατζετ οι καλυτερες επιλογες ειναι οι s90c που εγραψες κ η s90d που ειναι το νεοτερο μοντελο.Σε οποιο καταστημα κ να δεις απλα ξεχωριζουν λογω panel  (QD-OLED) 

2. Στην μεση του μπατζετ επαθα ΣΟΚ με την hisense u8n.Απιθανη tv .Την ειδα σε Κωτσο διπλα διπλα με Tv διπλασιας αξιας κ δεν καταλαβα προσωπικα διαφορα.Τα reviews επισης λενε τα καλυτερα.(Mini led panel)

3. Αν θες το απολυτο value πας σε Tcl.Η γνωστη 805 παιζει στα 700 ε που ειναι στην μιση τιμη της oled κατι που δεν γινεται να μην το σκεφτεις.Γνωστη Tv,δοκιμασμενη κ αρκετα reviews.Τρελο Value.Νεωτερα μοντελα θα τα βρεις καπου στο 100αρικο

Σε qled,qned κοντα στα 1000 για να πεις οτι αξιζει να μην κανεις την υπερβαση για oled δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερο.Καλες οι QNED866 και η qn85d αλλα δεν θα τις επελεγα σε σχεση με τις παραπανω

Επεξ/σία από alimentas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...