mastrokwstas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι έτσι την είχα πατήσει και γω παλιότερα με αγορά που έκανα χωρίς να έχω καθόλου υπόλοιπο στην τράπεζα... Έγινε μετά αρνητικό το υπόλοιπο του paypal, το οποίο αργότερα μου το κλειδώσανε και έψαχνα να βρώ άκρη με τα τηλεφωνικά support που χρεώθηκα καμιά 50αριά ευρώ διεθνείς κλήσεις Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από mastrokwstas 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Ναι έτσι την είχα πατήσει και γω παλιότερα με αγορά που έκανα χωρίς να έχω καθόλου υπόλοιπο στην τράπεζα... Έγινε μετά αρνητικό το υπόλοιπο του paypal, το οποίο αργότερα μου το κλειδώσανε και έψαχνα να βρώ άκρη με τα τηλεφωνικά support που χρεώθηκα καμιά 50αριά ευρώ διεθνείς κλήσεις Λέει ότι αφήνει 120 μέρες να αποπληρώσεις το ''χρέος''. Γιατί άραγε αφήνει να χρεωθείς; Το ψάξατε περαιτέρω;
mastrokwstas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Λιγο που το έχω ψάξει αν προεπιλεγμένη μέθοδος πληρωμής είναι ο τραπεζικός λογαριασμός και όχι κάποια χρεωστική σε συνδυασμό με ενεργοποιημένη αυτόματη πληρωμή στο paypal γίνεται αυτόματα η χρέωση ασχέτως υπολοίπου και πιστώνεται μετά από κάτι μέρες. Έτσι και με μικρότερο η μηδενικό υπόλοιπο η συναλλαγή γίνεται κανονικά με αποτέλεσμα να γίνεται το υπόλοιπο του paypal αρνητικό. 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Λιγο που το έχω ψάξει αν προεπιλεγμένη μέθοδος πληρωμής είναι ο τραπεζικός λογαριασμός και όχι κάποια χρεωστική σε συνδυασμό με ενεργοποιημένη αυτόματη πληρωμή στο paypal γίνεται αυτόματα η χρέωση ασχέτως υπολοίπου και πιστώνεται μετά από κάτι μέρες. Έτσι και με μικρότερο η μηδενικό υπόλοιπο η συναλλαγή γίνεται κανονικά με αποτέλεσμα να γίνεται το υπόλοιπο του paypal αρνητικό. Κι όμως προεπιλεγμένη έχω την χρεωστική και δευτερευόντως το υπόλοιπο το Balance PayPal. Η κίνηση στο paypal λέει ότι τα πήρε από τον λογαριασμό. Πρέπει να βρεθεί μία λύση να μην αφήνει να παραγγέλνεις και να χρεώνεσαι έτσι γιατί δεν θα πάει καλά αυτό Εγώ επιμένω ότι πάνω στη σύγχυση στη μεταφορά των χρημάτων έγινε ότι έγινε. Θα το ξαναδοκιμάσω εν καιρώ χωρίς να έχω ξανακάνει withdraw χρήματα για μέρες να δω αν θα ξαναγίνει. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Hot_Wolf
mastrokwstas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Hot_Wolf είπε Κι όμως προεπιλεγμένη έχω την χρεωστική και δευτερευόντως το υπόλοιπο το Balance PayPal. Η κίνηση στο paypal λέει ότι τα πήρε από τον λογαριασμό. Πρέπει να βρεθεί μία λύση να μην αφήνει να παραγγέλνεις και να χρεώνεσαι έτσι γιατί δεν θα πάει καλά αυτό Εγώ επιμένω ότι πάνω στη σύγχυση στη μεταφορά των χρημάτων έγινε ότι έγινε. Θα το ξαναδοκιμάσω εν καιρώ χωρίς να έχω ξανακάνει withdraw χρήματα για μέρες να δω αν θα ξαναγίνει. Για ρίξε μια ματιά στα automatic payments στις ρυθμίσεις του paypal για κάθε έμπορο ξεχωριστά 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Για ρίξε μια ματιά στα automatic payments στις ρυθμίσεις του paypal για κάθε έμπορο ξεχωριστά Πολύ σωστά. Νομίζω κάτι βρήκα: Στο πάνω πάνω έγινε η χρέωση, κι αυτό του efood είναι. Τώρα τα υπόλοιπο δεν ξέρω από που προκύπτουν πραγματικά. Στο facebook έχω πληρώσει το 2021 αν θυμάμαι κάτι μάρκες σε ένα παιχνίδι με έναν ερευνητή. Το stockX είχε κάτι κατεβατά επίσης τότε το 2021 όταν ήθελα να αγοράσω κάτι σε τιμή που είχα θέσει εγώ. Δηλαδή αν καταχωρίσει κάποιος προς πώληση το εν λόγω ζευγάρι παπούτσια, να γίνει αυτόματα η παραγγελία. Το google επίσης δεν βγάζει νόημα. Το Ebay, με όλη την παράνοιά του πλέον δε μου κάνει εντύπωση που είναι εκεί. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Hot_Wolf
mastrokwstas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Το θέμα είναι πως αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται. Άσχετα το πως πραγματοποιείται η συναλλαγή το να μην ελέγχεται το υπόλοιπο και να προχωράει σε ολοκλήρωση το λες bug και όχι feature Εγώ τώρα αν δοκιμάσω να αγοράσω θα γίνει κανονικά η συναλλαγή ασχέτως υπολοίπου... 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, mastrokwstas είπε Το θέμα είναι πως αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται. Άσχετα το πως πραγματοποιείται η συναλλαγή το να μην ελέγχεται το υπόλοιπο και να προχωράει σε ολοκλήρωση το λες bug και όχι feature Εγώ τώρα αν δοκιμάσω να αγοράσω θα γίνει κανονικά η συναλλαγή ασχέτως υπολοίπου... Εννοείτε να αγοράσετε κάτι πέραν των σελιδών που είναι στη λίστα με τις αυτόματες πληρωμές; Θα δοκίμαζα να παραγγείλω κάτι μέσω Ebay που κάνει 200 ευρώ. Αλλά δεν θέλω να χρεωθώ άλλο αυτή τη στιγμή. Λογικά στην δική μου περίπτωση το Ebay είναι εκεί για αυτοματοποιημένες πληρωμές αναφορικά με fees. Δεν νομίζω να αφήνει να αγοράσεις επί πιστώσει! To θέμα είναι πώς αφαιρείς από εκεί κάποιο από αυτά; Δεν έχει πουθενά επιλογή. Λογικά μπαίνεις στην κάθε σελίδα και το αποδεσμεύεις. Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο PayPal.
mastrokwstas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Hot_Wolf είπε Εννοείτε να αγοράσετε κάτι πέραν των σελιδών που είναι στη λίστα με τις αυτόματες πληρωμές; Θα δοκίμαζα να παραγγείλω κάτι μέσω Ebay που κάνει 200 ευρώ. Αλλά δεν θέλω να χρεωθώ άλλο αυτή τη στιγμή. Λογικά στην δική μου περίπτωση το Ebay είναι εκεί για αυτοματοποιημένες πληρωμές αναφορικά με fees. Δεν νομίζω να αφήνει να αγοράσεις επί πιστώσει! Πέραν αυτών των σελίδων δε νομιίζω να δουλεύει. Πρέπει να είναι στις αυτοματοποιημένες για να γίνει Σε κάθε έμπορο μέσα έχει ξεχωριστά επιλογή για χρεωστική, τράπεζα κλπ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από mastrokwstas 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Πέραν αυτών των σελίδων δε νομιίζω να δουλεύει. Πρέπει να είναι στις αυτοματοποιημένες για να γίνει Τελικά πατάς πάνω σε όποιο κατάστημα έχει στις αποθηκευμένες επαφές και βγάζει αναλυτικά, από που τραβάει και τα πάντα, κι εκεί πατάς απλά ακύρωση και τέλος. (Υποθέτω) Λύθηκε το μυστήριο. Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Hot_Wolf 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 3:29 ΜΜ, Hot_Wolf είπε Στο πάνω πάνω έγινε η χρέωση, κι αυτό του efood είναι. Συγκεκριμενα delivery by efood
Hot_Wolf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Το αστείο συνεχίζεται. Ήρθε και η δεύτερη χρέωση ετεροχρονισμένα. Χρεώνοντας εκ νέου το PayPal και εμφανίζοντας αρνητικό balance σε αυτό. (Αυτό συνέβει το Σάββατο το βράδυ). Ταυτόχρονα έβαλα 20 ευρώ στον λογαριασμό χτες και σήμερα τράβηξε το ποσό που αντιστοιχούσε στην χρέωση. Αφαιρέθηκαν από το υπόλοιπο της τράπεζας, το PayPal ομως παραμένει να έχει αρνητικό balance ισάξιο του ποσού που αφαιρέθηκε, γράφοντας πάνω πάνω σε κόκκινο πλαίσιο, πατήστε εδώ για να εξοφλήσετε το χρέος. Δεν πάμε καλά. Στο εξής θα συνεχίσω όπως έκανα πάντοτε, τις ελάχιστες και πλέον φορές που παραγγέλνω από το efood, με μετρητά. Paypal για αγορές από το εξωτερικό και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα