kyr123 Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:03 μμ 1 ώρα πριν, VasKag είπε Αυτο λιγο πολυ ισχυει για ολους πιστευω Ναι αλλά για στα inkjet απλά πετάς τα μελάνια και παίρνεις άλλα. Στο inktank πετάς όλο τον εκτυπωτή.
Tzimmys Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Πάντως με 70 ευρώ και δώρο 3ετη εγγύηση και να τον πετάξεις σε 3 χρόνια, τα έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω.
leolipop Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ 38 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ink tank ειναι. Αν δεν εκτυπωνετε 3-4 A4 την εβδομαδα το καλοκαιρι, θα παει καδο. Εχω πεταξει εναν παρομοιο canon. Εχουν ολα τα υπολοιπα πλεονεκτηματα.(πχ εξευτελιστικη τιμη μελανια).δεν συμφερει να πατε σε ημιτασιον. Φτηνα ειναι και τα αυθεντικα. -καλη αρχικη τιμη. Καλος για οικιακη χρηση ή γραφειο με μη επαγγελματικη χρηση. Φροντιστηριο αγγλικων διπλα απο το σπιτι μου , που κλεινει για 2 μηνες το καλοκαιρι , εχει epson ink tank εδω και 5 χρονια και μετα απο 9000+ εκτυπωσεις , λειτουργει κανονικοτατα.
nemesiskp Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ Υπερβάλετε λίγο με τους inktank. Έχω epson αρκετά χρόνια τώρα και δεν έχει μπουκώσει ποτέ από την αχρηστία. Τυπώνουμε συχνά βέβαια, αλλά έχει τύχει να τον αφήσω και 2 εβδομάδες και δεν έπαθε κάτι. Μια φορά μόνο χρειάστηκε να κάνω βαθύ καθαρισμό 2 φορές συνεχόμενα γιατι έκανε γραμμές και άφηνε κενά και ο απλός καθαρισμός δεν το διόρθωνε αλλά έστρωσε. Οκ αν τον αφήσετε κανά μήνα εκτός θα τα φτύσει, αλλά αν έχετε σκοπό να κάνετε εκτυπωσείς συμφέρουν με τα 1000.
Jason15 Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ Αυτός του θέματος ή o Hp Smart Tank 580 που τον έχουν 129 και βγαίνει 79€ με τα 50€ cashback; Ο canon φαίνεται αρκετά αργός με 8,8 μονόχρωμες , 5 έγχρωμες/λεπτό ενώ ο hp 12/5.
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 μμ 22 λεπτά πριν, leolipop είπε Φροντιστηριο αγγλικων διπλα απο το σπιτι μου , που κλεινει για 2 μηνες το καλοκαιρι , εχει epson ink tank εδω και 5 χρονια και μετα απο 9000+ εκτυπωσεις , λειτουργει κανονικοτατα. Πολλες εκτυπωσεις θελει, οχι λιγες. Επαγγελματικη εκτυπωση, οχι ιδιότητα. Οπως φωτογραφειο. Ζει ο εκτυπωτης αυτος απ την εκτυπωση. 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Ink tank ειναι. Αν δεν εκτυπωνετε 3-4 A4 την εβδομαδα το καλοκαιρι, θα παει καδο. Εχω πεταξει εναν παρομοιο canon.
anergos13 Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 μμ (επεξεργασμένο) Ειχα στο παρελθον 2 Canon εκτυπωτες χωρις πολυ συχνες εκτυπωσεις η αληθεια και παρεδωσαν πνευμα στα δυο με τρια χρονια εκαστος ! Επισης τα cartridge ακομα και επανεγεμιζομενα ηταν σχετικα ακριβα. Στη συνεχεια πηρα εναν Epson Ecotank ,τον εχω σιγουρα 4-5 χρονια, ηταν απ τους φτηνοτερους (γυρω στα 140€) https://www.skroutz.gr/s/10198286/Epson-EcoTank-L382.html#reviews Με καποιες περιοδους με μεγαλυτερη χρηση (εκτυπωση φωτογραφιών) και καποιες με ελαχιστη ειναι σε λειτουργια ακομα! Εννοειται πως εχω κανει καποιες φορες καθαρισμο εντατικο για να δουλεψει σωστα , αλλα εχει ανταπεξελθει! Αλλα ακομα πρακτικα δεν εχουν τελειωσει τα μελανια!!!!! (εκτος απο το μαυρο που μαλιστα εδιναν ενα μπουκαλι εξτρα). Με θετικη εμπειρια λοιπον απο τους Ecotank ειπα να κανω μια δοκιμη με τον εκτυπωτη του θεματος ! Σημαντικο οτι ο συγκεκριμένος προοριζεται για επαγγελματικη χρηση και θα εχει μια μικρη -σταθερη- χρηση! Στα 79€ και την εξτρα εγγυηση νομιζω οτι αξιζει το ρισκο! Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:49 πμ από anergos13 1
ekkli Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Έχει κανείς ιδέα, πόσο στοιχίζει η εκτύπωση φωτογραφίας 10*15; Μαζί με το χαρτί. Θα είναι πιο φτηνά από το φωτογραφείο που πάει περίπου 25 λεπτά η φωτογραφία;
d_gkal Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ 2 hours ago, noble said: Προσωπικά έχω έναν HP Officejet 6950 εδώ και 4-5 χρόνια, τυπώνω σπάνια, απλά δεν τον σβήνω. Οπότε που και που κάνει κάτι σαν maintenance και μελάνι δεν έχει ξεραθεί ως τώρα. Μπορεί δηλαδή να έχω και να τυπώσω πάνω από μήνα και όλα καλά...τον ακούω κάποιες φορές να κάνει τα δικά του! Πέφτει και η στάθμη της μελάνης βέβαια χωρίς να τυπώνεις! Έγχρωμος και laser ανεβαίνει πολύ το κόστος και μόνο για τόνερ μπορεί να θέλεις 200+ ευρώ. Τα ανακατασκευασμένα ποτέ δεν δούλεψαν όπως έπρεπε στα δικά μου μηχανήματα. Με τα μελάνια (κόστος ) πώς την παλεύεις;;;;
michey13 Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 μμ Από ότι βλέπω ο εκτυπωτής του θέματος υποστηρίζει cloud , αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να εκτυπώνεις και remotely. Εάν ισχύει αυτο τότε εύκολα μπορείς να σετάρεις ενα τασκ να σου εκτυπώνει ανα δύο ημέρες 1 σελίδα για να μην ξερένονται. 1
Vault13 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ 3 ώρες πριν, michey13 είπε Από ότι βλέπω ο εκτυπωτής του θέματος υποστηρίζει cloud , αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να εκτυπώνεις και remotely. Εάν ισχύει αυτο τότε εύκολα μπορείς να σετάρεις ενα τασκ να σου εκτυπώνει ανα δύο ημέρες 1 σελίδα για να μην ξερένονται. Τοσο πολυ δεν θελει οκ. .. το καλοκαιρι ναι, τοσο.
leolipop Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 πμ 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Πολλες εκτυπωσεις θελει, οχι λιγες. Επαγγελματικη εκτυπωση, οχι ιδιότητα. Οπως φωτογραφειο. Ζει ο εκτυπωτης αυτος απ την εκτυπωση. Αντιλαμβανομαι την αποψη περι εκτυπωσης για να μην ξεραινονται τα μελανια και για αρκετα χρονια την ακολουθουσα σε εναν epson οπου ειχα βαλει επαναγεμιζομενα δοχεια το οποιο μηχανημα με τον καιρο αρχισε να προκαλει σπασιμο νευρων με το ποσο συχνα βουλωνε και εκανα διαδικασια με συριγγα για να τον ξεβουλωσω.Τον χαρισα γιατι μου δοθηκε απο φιλο ενας Epson WF3620.Eχω βαλει εδω και μηνες ιμιτασιον μελανια με 2€ το ενα εκτος του μαυρου που κανει 4€ (29ml).Με αυτον δε χρειαστηκε να κανω ποτε κατι τετοιο ουτε το καλοκαιρι ουτε αλλη περιοδο , μιλαμε για ενα μηχανημα που πιο πολυ χρησιμοποιειται ως σαρωτης γιατι για εκτυπωσεις , τουλαχιστον ασπρομαυρες , εχω laser στο γραφειο και αλλον 1 στο ντουλαπι για ωρα αναγκης. Ισως η κεφαλη καποια στιγμη παραδιδει πνευμα , αλλοτε συντομα , αλλοτε αρκετα αργοτερα.Δεν ξερω αν εχει να κανει και με την ποιοτητα των χρωματων γιατι υπαρχουν διαφοροι τυποι.
tsosmi7 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 πμ 10 ώρες πριν, Jason15 είπε Αυτός του θέματος ή o Hp Smart Tank 580 που τον έχουν 129 και βγαίνει 79€ με τα 50€ cashback; Ο canon φαίνεται αρκετά αργός με 8,8 μονόχρωμες , 5 έγχρωμες/λεπτό ενώ ο hp 12/5. Αφαιρεσε 4-5€ που θα σου κρατησει η τραπεζα απο το cashback. Γιατι αυτο κανουν!
dj_neo Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 πμ Τα print heads για αυτή τη σειρά είναι ευρέως διαθέσιμα για αγορά και αντικατάσταση περίπου ένα χρόνο. Τα μοντέλα είναι CH-4 και ΒΗ-4 και κοστίζουν περίπου 20 ευρώ έκαστο. Είμαι κάτοχος ενός G3400 από το 2015 και τις έχω αλλάξει και τις 2 από μία φορά. Είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή λειτουργία (όλων των ink tank) αυτό που αναφέρθηκε και πιο πάνω, να εκτυπώνουν 3-4 φορές την εβδομάδα, ιδανικά και τα 4 χρώματα. Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που έχει αυτή η σειρά είναι τα ink absorbers (σφουγγάρια που συγκεντρώνουν το μελάνι κατά τον καθαρισμό των κεφαλών) τα οποία (ο εκτυπωτής θεωρεί ότι) γεμίζουν μετά από κάποιο διάστημα. Όταν συμβεί αυτό σταματάει να εκτυπώνει μέχρι να γίνει reset η συγκεκριμένη ένδειξη. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάει στην canon για service (αντικατάσταση absorbers & reset) ή με utilities από το διαδίκτυο και κόστος περίπου 10 ευρώ για κάθε reset. Η αντικατάσταση των absorbers είναι αρκετά δύσκολη και messy διαδικασία καθώς χρειάζονται λαβίδες για να αφαιρεθούν από τη θέση τους, ενώ θα είναι γεμάτα μελάνι. Τυχαίο video Στη νέα σειρά (πχ G2420) η canon διαθέτει τα ink absorbers σαν Cartridge για άμεση αντικατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα