giannisas Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Μια γνώμη εάν αξίζει τα λεφτά αυτά https://www.skroutz.gr/s/56728703/Vengeance-Ghost-Q10-MSI-Edition-Gaming-Desktop-PC-Ryzen-9-5900X-32GB-DDR4-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
benign Δημοσ. Τρίτη στις 06:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:00 μμ 3 minutes ago, giannisas said: Μια γνώμη εάν αξίζει τα λεφτά αυτά https://www.skroutz.gr/s/56728703/Vengeance-Ghost-Q10-MSI-Edition-Gaming-Desktop-PC-Ryzen-9-5900X-32GB-DDR4-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σε αυτη την τιμη,δεν ειναι σκανδαλωδως ακριβο,αλλα μπορεις να φτιαξεις καλυτερο.Επισης η καρτα γραφικων ειναι μονο για 1080p οθονη, οποτε το gaming που λενε ειναι ασαφες και παραπλανητικο. Αν ελεγαν 1080p gaming,τοτε θα ηταν πιο εντιμο. Δεν αναφερονται επισης : 1. Στην μητρικη, ποια μαρκα και τι ποιοτητα ειναι. 2. Στην ραμ ,για τα ιδια στοιχεια οπως στο ενα. 3.Στο τροφοδοτικο παλι για τα ιδια. Συνηθως σε αυτα τα 3 σημεια επιλεγουν χαμηλης ποιοτητας υλικο για μεγιστοποιηση κερδους. Για αυτο εχει ειπωθει πολλες φορες εδω,οτι ειναι πολυ καλυτερα να φτιαχνεις το pc σου επιλεγοντας εσυ και αν δεν ξερεις,με συμβουλες απο εδω, ξεχωριστα τα parts που το αποτελουν,συνηθως απο ξεχωριστα καταστηματα.Και αν δεν ξερεις να συναρμολογεις εσυ,πληρωνεις ενα καταστημα στην γειτονια σου ενα ποσο μεχρι το πολυ 50 ευρω, να σου κανει την δουλεια. Συμπληρωσε εδω το ερωτηματολογιο και θα σου δωθουν απαντησεις. 5
Chris2756 Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ Κατηγοριματικα ΟΧΙ δεν αξιζει, μου λεει ποιον επεξεργαστη εχει και ποια καρτα γραφικων. Ολα τα αλλα τα θεορω απατη. Αφθονη μνημη, χωρις να μου λεει μαρκα/μοντελο. Εξοπλισμος με ssd 1TB, σιγα ρε μαστορα την καινοτομια, τι θα μου εβαζες δλδ? hdd 1,2 gb? την σημερον ημερα? Μαρκα/μοντελο δεν αναφερει, ουτε για την μητρικη και το τροφοδοτικο. Σιχαθηκα πια ολους αυτους τους απατεονισκους, που ριχνουν πετονια, περιμενοντας να τσιμπισει ο ανιδεος καταναλωτης. Επρεπε να τους υποχρεωνει το κρατος να αναφερουν ολες τις λεπτομεριες στο προιον τους, διαφορετικα να τους κλεινει. Δηλαδη στο πατριδα για να αγορασω ενα PC να κανω την δουλεια μου, πρεπει ναχω τελειωσει, το τμημα πληροφορικης του πολυτεχνειου? Ελεος, ρε ελεος! 2
Λύση TopCLR Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Λύση Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Συμφωνώ με τον benign και συμπληρώνω. Το "gaming" σαν χαρακτηρισμός σε αυτό το σύστημα θα ταίριαζε περισσότερο αν είχε τον 5700X3D ή τον 5800X3D και όχι τον 5900Χ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα