spasoklambania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Έχω μια web camera της philips. Για διάφορους λόγους θέλω να την βάλω να καταγράφει τις κινήσεις στο δωμάτιό μου. Ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα που να κάνει τα εξής: α) να ξεκινάει την καταγραφή video και ήχου μόλις ανιχνεύσει κάποια κίνηση και να του ρυθμίζω εγώ για πόση ώρα θα καταγράφει β) μόλις ανιχνεύσει κίνηση να στέλνει αυτόματα e-mail στην διεύθυνση που θα καθορίσω μαζί με κάποιες εικόνες γ) αν γίνεται να στέλνω με e-mail κάποια εντολή και να μου στέλνει σε μια διεύθυνση e-mail το video που έχει καταγράψει Μπορείτε να βοηθήσετε; Στο myphone.gr μου πρότειναν το software της creative αλλά δεν δουλεύει με την web camera μου επειδή είναι philips... Επίσης καλό θα ήταν όποιο πρόγραμμα προτείνετε να μπορεί να "αγοραστεί". Πληροφορίες για την "αγορά" ΜΟΝΟ μέσω pm!
peterp@n^ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 γ) αν γίνεται να στέλνω με e-mail κάποια εντολή και να μου στέλνει σε μια διεύθυνση e-mail το video που έχει καταγράψει Gia des edw: http://home.earthlink.net/~juggle5/id1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.