Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι έβαλα ΔΕΗ άεριο σταθερό με το 50€ δώρο σε καινούρια παροχή με θεωρητικά αυτόματο μετρητή, ο οποίος δεν έστελνε μετρήσεις λόγω βλάβης, συνεπώς έρχονταν μόνο έναντι. Δεν είδα ότι υπήρξε θέμα και πλήρωνα τους έναντι λογαριασμούς χωρίς αύριο. Όταν το ψιλιάστικα το καλοκαίρι, μίλησα με την εταιρία αερίου και έστειλα μέτρηση manually, κατά την οποία είδα ότι η κατανάλωση μου ήταν ελάχιστη. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω πιστωτικό υπόλοιπο κάνα 300άρι.😅

Τον τελευταίο μήνα , έκανα ανανέωση στο σταθερό της ΔΕΗ και μου έδωσαν το 100αρικο € δώρο. Συνεπώς σκέφτηκα αφού έχω χαμηλή κατανάλωση να πάρω το 300άρι καθώς για την κατανάλωση που κάνω είναι υπέρογκο ποσό και να μείνει μέσα το δώρο και μετά ότι κάψω. Δεν υπάρχει λόγος να μου κρατάει λεφτά η ΔΕΗ.

Παίρνω στο κέντρο εξυπηρέτησης και μου λένε να συμπληρώσω μια φόρμα στο FAQ ώστε να κάνω αίτημα για να μου πουν τη διαδικασία. Την συμπληρώνω και την στέλνω, και μου απαντάνε με το link της φόρμας για επιστροφή χρημάτων σε ΙΒΑΝ για συνδέσεις με ρεύμα. Τους απαντάω πίσω ότι η ανάλογη φόρμα δεν είναι διαθέσιμη για αέριο παρά μόνο για ρεύμα. Τότε μου απαντάνε πίσω το άσχετο "Ναι, κάναμε έλεγχο. Το πιστωτικό σας υπόλοιπο όντως υπάρχει και θα συμψηφιστεί με τον επόμενο λογαριασμό."

Τώρα οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Έχετε ανάλογη εμπειρία;
  2. Μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία επίσημα στην ΡΑΕ;

Δεν είναι δυνατόν όταν χρωστάς 1-2 μήνες έναντι λογαριασμούς να δίνουν το χρέος σε εισπρακτική και να απειλούν να σου κόψουν το ρεύμα/αέριο, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν για 60€, και όταν σου χρωστάνε να κάνουν την πάπια. Επίσης, αν είχα μέσα κάνα χιλιάρικο θα μου το κρατούσαν έτσι; Ενώ έχω κατανάλωση κάνα 150-200 το χρόνο;

Υ.Γ.: Παρακαλώ μη με κράξετε πολύ που πλήρωνα αβέρτα έναντι. Άλλαξα σπίτι και δεν ήξερα πόσο λιγο καίει το ρημαδι.😅
Δημοσ.

πεταξου σε καταστημα

αλλα λογικα αν συνεχιζεις την σχεση με τη ΔΕΗ  δυσκολα θα σου επιστρεψουν πιστωτικο, πρεπει να βγει τελικος λογαριασμος (δηλαδη να αλλαξεις παροχο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...