Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) Ο δίσκος του τίτλου σε έκπτωση από τον Κωτσόβολο. https://www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/217110-intenso-memory-case-5gb-usb-30-25 Skroutz από 123.82 https://www.skroutz.gr/s/25128846/Intenso-Memory-Case-USB-3-0-Exoterikos-HDD-5TB-2-5-Mayro.html Το θέμα είναι αν αξίζει. Έχει παραλαβή από το κατάστημα, μην την πατήσουμε σαν το Public. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:18 μμ από matrixxx αφαιρεση affiliate 1
Innersense Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) Έχω τον τεσσάρη εδω και 4 χρόνια και είναι οκ. Παρόλα αυτά δε μου φαίνεται τρομερή ευκαιρία. Θα μου πείτε εκεί που έχουν πάει οι τιμές κλπ, εγω νομίζω ότι μας δουλεύουν τρελό γαζί... 19.80 €/TB έχει αυτός και 21.61 €/ΤΒ βγαίνει ο 6TB στο Skroutz. - ΑΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ 3.5" Επεξ/σία Τρίτη στις 03:36 μμ από Innersense 1
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ 4 λεπτά πριν, Innersense είπε Έχω τον τεσσάρη εδω και 4 χρόνια και είναι οκ. Παρόλα αυτά δε μου φαίνεται τρομερή ευκαιρία. Θα μου πείτε εκεί που έχουν πάει οι τιμές κλπ, εγω νομίζω ότι μας δουλεύουν τρελό γαζί... 20 ευρώ το tera νομίζω είναι πολύ καλή τιμή.
x_revenge Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ 21 λεπτά πριν, Innersense είπε Έχω τον τεσσάρη εδω και 4 χρόνια και είναι οκ. Παρόλα αυτά δε μου φαίνεται τρομερή ευκαιρία. Θα μου πείτε εκεί που έχουν πάει οι τιμές κλπ, εγω νομίζω ότι μας δουλεύουν τρελό γαζί... 19.80 €/TB έχει αυτός και 21.61 €/ΤΒ βγαίνει ο 6TB στο Skroutz. αν λες αυτο ειναι 3.5" https://www.skroutz.gr/s/14562753/Intenso-Memory-Center-USB-3-0-Exoterikos-HDD-6TB-3-5-Mayro.html αυτο του ποστ ειναι 2.5" που χρηστικα ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα, για μενα τουλαχιστον.
Innersense Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, x_revenge said: αν λες αυτο ειναι 3.5" https://www.skroutz.gr/s/14562753/Intenso-Memory-Center-USB-3-0-Exoterikos-HDD-6TB-3-5-Mayro.html αυτο του ποστ ειναι 2.5" που χρηστικα ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα, για μενα τουλαχιστον. Ok, δεκτό. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:53 μμ από Innersense
mochian Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Από τα σχόλια στο site του Κοτσόβολου, είχε παίξει στη BF του '22 στα 90 ευρώ 1
heavyrain Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Άχρηστη μάρκα, είχα στικάκι μεγαλης χωρητικότητας και 1 μηνα μετα τη λήξη της εγγύησης (1 χρονο είχε αν θυμάμαι καλά) χάλασε έχασα τα πάντα και φυσικά δεν μου το αντικατέστησαν. Δεν θα εμπιστευόμουν ΠΟΤΕ 5ΤΒ δεδομένων σε αυτή την μάρκα. 3
hpdra Δημοσ. Τρίτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:25 μμ To Πλάισιο έβγαλε τον Seagate 2.5" One Touch 5TB στα 99 ευρώ: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/seagate-ext-hdd-2-5-one-touch-with-password-5tb-black_4400054 Το θεωρώ πιο αξιόπιστη λύση.
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 05:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 05:45 μμ 18 λεπτά πριν, hpdra είπε To Πλάισιο έβγαλε τον Seagate 2.5" One Touch 5TB στα 99 ευρώ: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/seagate-ext-hdd-2-5-one-touch-with-password-5tb-black_4400054 Το θεωρώ πιο αξιόπιστη λύση. Τελικά πήρα αυτόν. Κάτι που παρατήρησα, το πλαίσιο αφαίρεσε την επιλογή πληρωμή στο κατάστημα;
Screamer Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ (επεξεργασμένο) Έχω Την Εντύπωση Πως Ανέκαθεν Οι Western Digital Δίσκοι Στην Πλειοψηφία Τους Ήταν & Είναι? Καλύτεροι Από Τους Seagate ! Έχει Και Αν ΝΑΙ Πότε? Άλλαξε Αυτό Το Δεδομένο? Εφόσον Ο Intenso Έχει Μέσα Δίσκο Western Digital (Όπως Διάβασα Σε Άλλο Φόρουμ) Πως Είναι Καλύτερος Ο Seagate ? 😎 Επίσης Το Ότι Είναι Μέσα Σε Θήκη Το Θεωρώ Πλεονέκτημα Γιατί Αν Χαλάσει Η Θήκη -Την Αλλαζεις- Και Όχι Ο Δίσκος Τα Δεδομένα Σου ΔΕΝ τα Χάνεις !!! - I Know... Off Topic - Επεξ/σία Τρίτη στις 07:09 μμ από Screamer
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 07:06 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:06 μμ 9 λεπτά πριν, Screamer είπε Έχω Την Εντύπωση Πως Ανέκαθεν Οι Western Digital Δίσκοι Στην Πλειοψηφία Τους Ήταν & Είναι? Καλύτεροι Από Τους Seagate ! Έχει Και Αν ΝΑΙ Πότε? Άλλαξε Αυτό Το Δεδομένο? Εφόσον Ο Intenso Έχει Μέσα Δίσκο Western Digital (Όπως Διάβασα Σε Άλλο Φόρουμ) Πως Είναι Καλύτερος Ο Seagate ? 😎 Επίσης Το Ότι Είναι Μέσα Σε Θήκη Το Θεωρώ Πλεονέκτημα Γιατί Αν Χαλάσει Η Θήκη -Την Αλλαζεις- Και Όχι Ο Δίσκος Τα Δεδομένα Σου ΔΕΝ τα Χάνεις !!! Εγώ έχω έναν σκληρό δίσκο Seagate από το μακρινό 2011, 3.5 " hdd, με εξωτερική παροχή ρεύματος, ο οποίος αντέχει μέχρι και τώρα.
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ 5 λεπτά πριν, Screamer είπε Έχω Την Εντύπωση Πως Ανέκαθεν Οι Western Digital Δίσκοι Στην Πλειοψηφία Τους Ήταν & Είναι? Καλύτεροι Από Τους Seagate ! Έχει Και Αν Ναι Πότε? Άλλαξε Αυτό Το Δεδομένο? Εφόσον Ο Intenso Έχει Μέσα Δίσκο Western Digital Πως Είναι Καλύτερος Ο Seagate ? 😎 Γκανιότα είναι σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τώρα μπορεί να θες να κοιτάξεις άλλα πράγματα (πχ να μην είναι SMR που είναι σχεδόν όλοι οι φτηνοί πλέον), αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα ως προς την αξιοπιστία. Γενικά εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με τους εξωτερικούς γιατί πλέον δε τους βρίσκεις πολύ φτηνότερα από τους εσωτερικούς όπως συνέβαινε παλαιότερα και δεύτερον και σημαντικότερο βαρέθηκα είτε να τρέμει το φυλλοκάρδι μου με τα SEDs μη χαιρετήσει ο controller ή να κάνω "εγχειρίσεις" κάθε φορά και να πάει περίπατο η εγγύηση αν κακοποιήσω το enclosure. Και όχι 100 ευρώ για 5 TB 2.5ρι Intenso δεν είναι καμιά τρελή προσφορά, ειδικά όταν πριν 3-4 χρόνια η συγκεκριμένη σειρά είχε προβληματικούς controllers και βάραγε συνέχεια αν τους έκανες format σε non fat32. 120-130 έχει ένα brand new 8tb barracuda drive all year long και χωρίς ΒλακοΦράϊντεις ή και τα μισά από αυτά αν το πάρεις refurbished. God Speed and Good Luck.🤣 5
Screamer Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εγώ έχω έναν σκληρό δίσκο Seagate από το μακρινό 2011, 3.5 " hdd, με εξωτερική παροχή ρεύματος, ο οποίος αντέχει μέχρι και τώρα. Εγώ Έχω 5 WD Μπορεί Και Κάποιοι Από Αυτών Παλιότερους Από Το 2011 Άλλα Αυτό Δεν Αποτελεί Επιχείρημα... Γι' Αυτό Έγραψα Κατά Πλειοψηφία ! Υπήρχαν Και Ίσως Να Υπάρχουν Seagate Που Άντεξαν/Αντέχουν Στο Χρόνο Άλλα Μιλάω Για την Πλειοψηφία Των Σκληρών Δίσκων ! - Still Off Topic - Επεξ/σία Τρίτη στις 07:21 μμ από Screamer
Mr_Terror Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Το καλο με τους ιντενσο ειναι οτι δεν ειναι ενσωματωμένος ο κοντρολερ πανω στην πλακετα, και αν θες τον ανοιγεις και βαζεις τον δισκο αλλου.Ειναι και λαχειο τι μαρκα δισκο εχει μεσα.Επειδη εχω πολλους ιντενσο και 2μισαρηδες και 3,5 , ειχε μεσα και wd, και seagate και toshiba. 1
Screamer Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ 6 λεπτά πριν, ilos είπε Γκανιότα είναι σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τώρα μπορεί να θες να κοιτάξεις άλλα πράγματα (πχ να μην είναι SMR που είναι σχεδόν όλοι οι φτηνοί πλέον), αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα ως προς την αξιοπιστία. Γενικά εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με τους εξωτερικούς γιατί πλέον δε τους βρίσκεις πολύ φτηνότερα από τους εσωτερικούς όπως συνέβαινε παλαιότερα και δεύτερον και σημαντικότερο βαρέθηκα είτε να τρέμει το φυλλοκάρδι μου με τα SEDs μη χαιρετήσει ο controller ή να κάνω "εγχειρίσεις" κάθε φορά και να πάει περίπατο η εγγύηση αν κακοποιήσω το enclosure. Και όχι 100 ευρώ για 5 TB 2.5ρι Intenso δεν είναι καμιά τρελή προσφορά, ειδικά όταν πριν 3-4 χρόνια η συγκεκριμένη σειρά είχε προβληματικούς controllers και βάραγε συνέχεια αν τους έκανες format σε non fat32. 120-130 έχει ένα brand new 8tb barracuda drive all year long και χωρίς ΒλακοΦράϊντεις ή και τα μισά από αυτά αν το πάρεις refurbished. God Speed and Good Luck.🤣 Δεν Μπορώ Πάρα Να Συμφωνήσω Μαζί Σου ! Ωστόσο Αν Είχα Να Κάνω Μια Αγορά Μεταξύ Των Δυο Που Αναφέρθηκαν Πιο Πάνω Θα Προτιμούσα Το Ρίσκο Να Το Πάρω Με Τον Intenso Λόγω WD ! - End Off Topic -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα