kacey Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Είμαι απελπισμένος που εν έτει 2024 ζούμε τέτοιες καταστάσεις και έξαλλος με τις απαντήσεις. Απο χθες το απόγευμα δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι. Το ρούτερ κάνει ~30 δευτερόλεπτα να συνδεθεί και αποσυνδέεται σε 5 δευτερόλεπτα*. Το κάνει μόνιμα από χθες το απόγευμα. Οι απαντήσεις από τη NOVA: α) το κάνει γιατί "έχετε αδυναμία δικτύου" β) η αδυναμία δικτύου "οφείλεται σε φυσιολογική φθορά του χαλκού" γ) δυστυχώς "ο ΟΤΕ δεν συντηρεί πια" (σσ: άρα και δεν έρχεται καν να επισκευάσει τις βλάβες) το δίκτυο του χαλκού επειδή τώρα υπάρχουν οι οπτικές ίνες, οπότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απλά πρέπει να περιμένετε να συνδεθεί (σσ: ΑΝ και ΟΤΑΝ γουστάρει να συνδεθεί) σημειωτέον στη γειτονιά ΔΕΝ έχουμε οπτικές ίνες, οπότε δεν είναι ότι δεν θέλω να βάλω/πληρώσω αλλά ο ΟΤΕ που "δεν συντηρεί πια τον χαλκό" με υποχρεώνει να μένω στο χαλκό. Μετάφραση: Δεν θα έχω πια ίντερνετ στο σπίτι (ακόμα και αν τους πληρώνω), γιατί χάλασε κάτι στο καλώδιο/καφάο/whatever και δεν συνδέεται με τίποτα αλλά ο ΟΤΕ έχει πάρει την απόφαση να μην έρχεται να φτιάχνει τις βλάβες. *Το κερασάκι στην τούρτα: μου λέει ο NOVAς ότι "μα δεν έχει πέσει η γραμμή, απλά έχετε αποσυνδέσεις. Αν είχε πέσει η γραμμή θα έρχονταν να το φτιάξουν". Δηλαδή πχ το αυτοκίνητο που σας νοικιάζουμε δεν έχει πρόβλημα ότι δεν λειτουργεί, απλά κάθε 300 μέτρα σβήνει και μετά ξαναπαίρνει σε 5 λεπτά για να κάνετε άλλα 300μ και μετά να ξανασβήσει... Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από kacey
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στην τελευταία παράγραφο ειναι ολη η αλήθεια. Άλλαξε εταιρεία 1
Helionar Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Περιοχή / πόλη; Φαντάζομαι ότι την αλλαγή παροχου την δοκίμασες ήδη; Εχω παρόμοιο θέμα στο πατρικό μου και η απάντηση είναι επίσης η ίδια. Τραγικοί γενικότερα και στην συμπεριφορά και στην επίλυση. Τουλάχιστον απαίτησε κάρτα με απεριόριστα δεδομένα ως εναλλακτική. Διαφορετικά αν η ίνα είναι πολύ μακριά ίσως να δοκιμάσεις starlink
kacey Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 32 λεπτά πριν, Helionar είπε Περιοχή / πόλη; Φαντάζομαι ότι την αλλαγή παροχου την δοκίμασες ήδη; Εχω παρόμοιο θέμα στο πατρικό μου και η απάντηση είναι επίσης η ίδια. Τραγικοί γενικότερα και στην συμπεριφορά και στην επίλυση. Τουλάχιστον απαίτησε κάρτα με απεριόριστα δεδομένα ως εναλλακτική. Διαφορετικά αν η ίνα είναι πολύ μακριά ίσως να δοκιμάσεις starlink όχι, δεν δοκίμασα αλλαγή παρόχου προς το παρόν γιατί α) και οι υπόλοιποι πλην της ίδιας της Cosmote μπορεί να απαντήσουν το ίδιο ακριβώς "ο ΟΤΕ δεν ασχολείται πια να επισκευάσει" β) έχω 3play με novaTV και ψάχνω συνδυασμούς πακέτων+τιμών για mobile internet η ίνα ΔΕΝ "είναι πολύ μακρυά", έχουν σκάψει+φέρει τις γραμμές μέχρι τις εξώπορτες των πολυκατοικιών εδώ και 1-1.5 χρόνο αλλά για κάποια λόγο παραμένει μη διαθέσιμη. Δεν ξέρω αν οι ίνες που έφεραν μέχρι τα σπίτια μας τι ακριβώς έχουν/σε τι και ΑΝ είναι συνδεδεμένες στο άλλο άκρο τους, αυτό που πάει προς τον πάροχο.
Fronimitis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Οταν πρωτοεβαλα VDSL ,ειχα βαλει NOVA κι εγω για να εχω και τα καναλια με πιατο. Οπτικες ινες δεν ειχαν περασει οποτε η VDSL ηταν η μοναδικη μου επιλογη.Σχετικα γρηγορα αρχισαν τα προβληματα ,κι η απαντηση των τεχνικων ηταν οτι φταιει ο ΟΤΕ και τα καλωδια χαλκου που ηταν φθαρμενα. Επειδη δεν παλευοταν η κατασταση λεω θα παω ΟΤΕ γιατι αυτος βαζει χερι στον χαλκο οποτε θα με φτιαξει. Τους 2 πρωτους μηνες ηταν ολα καλα μεχρι που αρχισαν τα προβληματα κι εκει. Μετα απο απειρα τηλεφωνα και μπινελικια,εφυγα και πηγα Vodafone.Στην αρχη με 50αρα κι αργοτερα εως και σημερα με VDSL 100. Ως δια μαγειας ολα τωρα παιζουν μια χαρα!Ουτε ο χαλκος εφταιγε τελικα,αφου εργα δεν εγιναν ποτε,ουτε η κακια μου η μοιρα.Ηταν το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ που ειχε θεμα,κι η Vodafone πιεσε τον ΟΤΕ και το φτιαξανε. Αλλη μια φορα μου εκανε θεμα κι ηρθε ο ΟΤΕ και το ξαναφτιαξε μετα απο πιεση παλι της Vodafone. Τωρα γιατι ποτε ο ΟΤΕ δεν εφτιαξε το προβλημα οσο ημουν πελατης τους δεν ξερω...
xsterg Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες φιλε μου ποιον πληρωνεις? τον νοβα? αυτος θα στο φτιαξει. το εαν αυτος το δωσει σε καποιον αλλον και αυτος σε καποιον αλλον εσενα δεν σε ενδιαφερει. εσυ εκανες συμβολαιο μαζι τους. αυτοι ειναι που θα πρεπει να ασχοληθουν με το προβλημα σου και οχι ο οτε η η vodafone η δεν ξερω ποιος αλλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 7 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 hours ago, kacey said: η ίνα ΔΕΝ "είναι πολύ μακρυά", έχουν σκάψει+φέρει τις γραμμές μέχρι τις εξώπορτες των πολυκατοικιών εδώ και 1-1.5 χρόνο αλλά για κάποια λόγο παραμένει μη διαθέσιμη. Δεν ξέρω αν οι ίνες που έφεραν μέχρι τα σπίτια μας τι ακριβώς έχουν/σε τι και ΑΝ είναι συνδεδεμένες στο άλλο άκρο τους, αυτό που πάει προς τον πάροχο. FTTH GOV To κτίριό σου στον χάρτη έχει κοκκινη τελεία? Αν ναι τι ημερομηνία λέει στο "Κάλυψη από:" ?
PETRITIS13 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 ώρες πριν, kacey είπε Είμαι απελπισμένος που εν έτει 2024 ζούμε τέτοιες καταστάσεις και έξαλλος με τις απαντήσεις. Απο χθες το απόγευμα δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι. Το ρούτερ κάνει ~30 δευτερόλεπτα να συνδεθεί και αποσυνδέεται σε 5 δευτερόλεπτα*. Το κάνει μόνιμα από χθες το απόγευμα. Οι απαντήσεις από τη NOVA: α) το κάνει γιατί "έχετε αδυναμία δικτύου" β) η αδυναμία δικτύου "οφείλεται σε φυσιολογική φθορά του χαλκού" γ) δυστυχώς "ο ΟΤΕ δεν συντηρεί πια" (σσ: άρα και δεν έρχεται καν να επισκευάσει τις βλάβες) το δίκτυο του χαλκού επειδή τώρα υπάρχουν οι οπτικές ίνες, οπότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απλά πρέπει να περιμένετε να συνδεθεί (σσ: ΑΝ και ΟΤΑΝ γουστάρει να συνδεθεί) σημειωτέον στη γειτονιά ΔΕΝ έχουμε οπτικές ίνες, οπότε δεν είναι ότι δεν θέλω να βάλω/πληρώσω αλλά ο ΟΤΕ που "δεν συντηρεί πια τον χαλκό" με υποχρεώνει να μένω στο χαλκό. Μετάφραση: Δεν θα έχω πια ίντερνετ στο σπίτι (ακόμα και αν τους πληρώνω), γιατί χάλασε κάτι στο καλώδιο/καφάο/whatever και δεν συνδέεται με τίποτα αλλά ο ΟΤΕ έχει πάρει την απόφαση να μην έρχεται να φτιάχνει τις βλάβες. *Το κερασάκι στην τούρτα: μου λέει ο NOVAς ότι "μα δεν έχει πέσει η γραμμή, απλά έχετε αποσυνδέσεις. Αν είχε πέσει η γραμμή θα έρχονταν να το φτιάξουν". Δηλαδή πχ το αυτοκίνητο που σας νοικιάζουμε δεν έχει πρόβλημα ότι δεν λειτουργεί, απλά κάθε 300 μέτρα σβήνει και μετά ξαναπαίρνει σε 5 λεπτά για να κάνετε άλλα 300μ και μετά να ξανασβήσει... ote η NOVA ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΣΤΟ INTERNET ?
SpectralQ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Σου έστειλαν τεχνικό να το δει; Είχα παρόμοιο πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις και τελικά έφταιγε το ρουτερ. Μου έστειλαν τεχνικό στο σπίτι από τη ΝΟΒΑ για να δει τη σύνδεση και το διαπίστωσε και μου έστειλαν το νεο ρουτερ από τα κεντρικά. Μέχρι τότε νόμιζα πως έφταιγε για όλα η σύνδεση. Με το νέο ρουτερ έφταιξαν όλα ως δια μαγείας.
kacey Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 ώρες πριν, xsterg είπε φιλε μου ποιον πληρωνεις? τον νοβα? αυτος θα στο φτιαξει. το εαν αυτος το δωσει σε καποιον αλλον και αυτος σε καποιον αλλον εσενα δεν σε ενδιαφερει. εσυ εκανες συμβολαιο μαζι τους. αυτοι ειναι που θα πρεπει να ασχοληθουν με το προβλημα σου και οχι ο οτε η η vodafone η δεν ξερω ποιος αλλος. Nova, η οποία απάντησε αυτά που έγραψα πιο πάνω. 3 ώρες πριν, Thresh είπε FTTH GOV To κτίριό σου στον χάρτη έχει κοκκινη τελεία? Αν ναι τι ημερομηνία λέει στο "Κάλυψη από:" ? Όλα τριγύρω κόκκινα (κάλυψη fiber) και στη μέση μια τρύπα χωρίς κάλυψη, ε εκεί είμαστε εμείς 2 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε ote η NOVA ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΣΤΟ INTERNET ? Nova, η οποία απάντησε αυτά που έγραψα πιο πάνω. 21 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Σου έστειλαν τεχνικό να το δει; Είχα παρόμοιο πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις και τελικά έφταιγε το ρουτερ. Μου έστειλαν τεχνικό στο σπίτι από τη ΝΟΒΑ για να δει τη σύνδεση και το διαπίστωσε και μου έστειλαν το νεο ρουτερ από τα κεντρικά. Μέχρι τότε νόμιζα πως έφταιγε για όλα η σύνδεση. Με το νέο ρουτερ έφταιξαν όλα ως δια μαγείας. (θέλω να δω τι θα γίνει το βράδυ ή στην επόμενη βροχή) Και τελικά ναι, είναι ΤΟΣΟ μλκες...ΑΦΟΥ μέτρησαν ότι μέτρησαν και απάντησαν επισήμως ("το ΠΟΡΙΣΜΑ του 2βάθμιου τεχνικού μας τμήματός είναι ότι" μπλα μπλα τα παραπάνω στο αρχικό ποστ...), πήρα δανεικά δύο διαφορετικά μηχανάκια, ένα TPlink και ένα Zyxel ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (παρεχόμενο από αυτούς σε πελάτη δηλαδή) και ως δια μαγείας συνδέθηκαν και τα δύο. Βάζω το δικό μου, χάος (148 αποσυνδέσεις σε ~20 ώρες). Βάζω τα άλλα δύο, κανένα θέμα πλην λίγο μικρότερης ταχύτητας. Τους παίρνω και τους το λέω, ενώ βλέπουν και αυτοί την αλλαγή, "για να σας δώσουμε νέο ρούτερ θα πρέπει να το πληρώσετε"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες Just now, kacey said: Όλα τριγύρω κόκκινα (κάλυψη fiber) και στη μέση μια τρύπα χωρίς κάλυψη, ε εκεί είμαστε εμείς Damn.
SpectralQ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kacey είπε Nova, η οποία απάντησε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Όλα τριγύρω κόκκινα (κάλυψη fiber) και στη μέση μια τρύπα χωρίς κάλυψη, ε εκεί είμαστε εμείς Nova, η οποία απάντησε αυτά που έγραψα πιο πάνω. (θέλω να δω τι θα γίνει το βράδυ ή στην επόμενη βροχή) Και τελικά ναι, είναι ΤΟΣΟ μλκες...ΑΦΟΥ μέτρησαν ότι μέτρησαν και απάντησαν επισήμως ("το ΠΟΡΙΣΜΑ του 2βάθμιου τεχνικού μας τμήματός είναι ότι" μπλα μπλα τα παραπάνω στο αρχικό ποστ...), πήρα δανεικά δύο διαφορετικά μηχανάκια, ένα TPlink και ένα Zyxel ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (παρεχόμενο από αυτούς σε πελάτη δηλαδή) και ως δια μαγείας συνδέθηκαν και τα δύο. Βάζω το δικό μου, χάος (148 αποσυνδέσεις σε ~20 ώρες). Βάζω τα άλλα δύο, κανένα θέμα πλην λίγο μικρότερης ταχύτητας. Τους παίρνω και τους το λέω, ενώ βλέπουν και αυτοί την αλλαγή, "για να σας δώσουμε νέο ρούτερ θα πρέπει να το πληρώσετε"... Εμένα δεν με χρέωσαν τίποτα και μου έστειλαν το Zyxel. Να επιμείνεις! Επίσης σημαντικό: πώς επικοινωνείς μαζί τους, τηλεφωνικά ή μέσω του chat; Με το chat ξέρεις με ποιον μιλάς και έχεις και αποδεικτικό της συνομιλίας. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από SpectralQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα