malachaskos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα έχω ένα HP laptop 4ετιας gaming και θέλω να το αλλάξω. Η χρήση του είναι σε γραφείο (δεν παίζω παιχνίδια) απλά το θέλω να έχει λίγο καλή οθόνη για τις πολλές ώρες Κοιτούσα ένα ASUS TUF και ένα MSI Κάποια πρόταση;
zacharis1955 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 19/11/2024 στις 12:27 ΜΜ, malachaskos είπε Καλησπέρα έχω ένα HP laptop 4ετιας gaming και θέλω να το αλλάξω. Η χρήση του είναι σε γραφείο (δεν παίζω παιχνίδια) απλά το θέλω να έχει λίγο καλή οθόνη για τις πολλές ώρες Κοιτούσα ένα ASUS TUF και ένα MSI Κάποια πρόταση; Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3
malachaskos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Το είδα και μετέφερα την ερώτηση μου εκεί. Ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 19/11/2024 στις 11:27 ΠΜ, malachaskos είπε Καλησπέρα έχω ένα HP laptop 4ετιας gaming και θέλω να το αλλάξω. Η χρήση του είναι σε γραφείο (δεν παίζω παιχνίδια) απλά το θέλω να έχει λίγο καλή οθόνη για τις πολλές ώρες Κοιτούσα ένα ASUS TUF και ένα MSI Κάποια πρόταση; Αφού δεν παίζεις παιχνίδια έχεις απλά πετάξει και θα ξαναπεταξεις χρήματα τζάμπα και θα κάνεις και την ζωή σου δύσκολη μιας και μεταφέρεται δύσκολα λόγο όγκου και βάρους. Επίσης μπορείς να πας σε 15-16" και να έχεις μια σωστή οθόνη στο γραφείο σου. Το κλασικό αυτή την περίοδο Ninkean N16 Pro θα είναι μια καλή επιλογή μιας και έχει πολύ καλή οθόνη και βγαίνει με τα κουπόνια (NNNNIKN16PL) στα ~550 ευρώ μαζί με το ASUS Vivobook 15 OLED F1505VA-L1443W με την Oled οθονη https://m.geekbuying.com/item/Ninkear-N16-Pro-Laptop-32GB-1TB-523596.html?ref=w&Currency=EUR https://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=1066112 Θα βρεις και άλλες επιλογές που προτάθηκαν στο νήμα που σου υποδειχθηκε πιο πάνω. Αλλο θέμα εάν η εργασια σου απαιτεί ισχυρή κάρτα γραφικών και θέλεις discrete GPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα