Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας κάποιο άλλο thread και βλέποντας άλλες τιμές, έφαγα μια φλασιά και ήθελα να δω αν υπερχρεώνομαι επειδή βαριέμαι να ψαχτώ:

Έχω χρόνια τώρα (συνδυαστικά με κινητό) σταθερό και ADSL 24Mbps σε ένα πρόγραμμα που λέγεται Vodafone Home Double Play GR+300. Στην ανάλυση λογαριασμού φαίνεται ότι το πάγιο είναι ~37€ και μετά από έκπτωση κινητού, φόρους, φπα και ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ 50% πληρώνω τελικά ~20€ το μήνα για σταθερό και 24άρα.

Κοιτάω τώρα στο site της Voda και βλέπω το πανομοιότυπο πρόγραμμα με άλλο όνομα (Vodafone 24) τελική ~20 το μήνα και στον αστερίσκο από κάτω όλα τα άλλα ίδια (εκπτώσεις κινητής, φόροι κτλ) αλλά ΧΩΡΙΣ να αναφέρεται έκπτωση 50% που αναφέρω παραπάνω με bold .

Οπότε:
α) έχω πιαστεί μ@λ@κας επειδή ανανεώνω ένα κατηργημένο πρόγραμμα με παλιές χρεώσεις κι αν πάω να κάνω νέο συμβόλαιο πχ στο Voda 24 θα υπάρχει η έκπτωση 50% και θα πέσω σε πολύ λιγότερα?
ή β) δεν υπάρχει πια αυτή η έκπτωση στα τρέχοντα προγράμματα αλλά μόνο στα παλιά/κατηργημένα οπότε είμαι στα ίδια και κάθομαι στ'αυγά μου?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Marcos_Aurilius
Δημοσ.

Μαλλον παλιος πελατης Cyta?? Το προγραμμα που εχεις, με τον τωρινο αναλυτικο τιμοκαταλογο, ειναι κανονικα στα 48,51€ το οποιο εχει απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα προς κινητα. Το δινουν για νεους πελατες στα 22,45€ (προφανως παλι με εκπτωση) και ακομη χαμηλοτερα αν το συνδιασεις και με κινητο. Μια η αλλη φαινεται με αυτα που αναφερεις…

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Marcos_Aurilius είπε

Κοιτάω τώρα στο site της Voda και βλέπω το πανομοιότυπο πρόγραμμα με άλλο όνομα (Vodafone 24) τελική ~20 το μήνα και στον αστερίσκο από κάτω όλα τα άλλα ίδια (εκπτώσεις κινητής, φόροι κτλ) αλλά ΧΩΡΙΣ να αναφέρεται έκπτωση 50% που αναφέρω παραπάνω με bold .

Δεν αναφέρεται διότι απλά είναι τελική τιμή προσφοράς, μετά την έκπτωση και θα το διαπιστώσεις αν προχωρήσεις και δεις το συμβόλαιο. Επιπλέον αφορά νέους πελάτες.

Μια χαρά είναι η σύνδεση που έχεις, με σταθερά χαμηλή χρέωση όλα αυτά τα χρόνια. Στο χωριό έχουμε την ίδια σε 2 σπίτια, μία στα 21,50€ και η άλλη στα 18€ (αυτή συνδυαστικά με καρτοσυμβόλαιο).

Αναφορά σε κείμενο

Για ποιους πελάτες ισχύουν οι προσφορές και τί περιλαμβάνουν;
Οι προσφορές ισχύουν για νέους πελάτες σταθερής με 24μηνο συμβόλαιο και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και φόρο σταθερής τηλεφωνίας και Internet 5% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Είπα να το ρωτήσω, γιατί σε άλλες συζητήσεις είδα κάποιες αρκετά χαμηλές τιμές για οπτικές ίνες κτλ - αλλά εκεί ίσως παίζουν συνδυασμοί με πολλά κινητά κτλ.

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Επειδή στην περιοχή της δικιάς μου (Πετράλωνα) δεν υπάρχει κάλυψη για κάτι παραπάνω από ADSL, παρατηρώ ότι όλες είναι "κάθε πέρσι και καλύτερα". 

Η Cosmote της έδινε 24άρα γραμμή μόνο ίντερνετ χωρίς κινητό στα 23€. Από πέρσι που της έληξε το συμβόλαιο, την πήγαν στα 27€ και μόλις τους πήραμε για ανανέωση, μας έδωσαν 24άρα + απεριόριστα προς σταθερά + 300 προς κινητά στα 23,99 δλδ αύξηση 1€ πάλι χωρίς να υπάρχει άλλο συμβόλαιο. 

Μόνο η Vodafone πήγε να μας το αφήσει στα 19€ όταν τους πήρα τηλ για προσφορά επειδή εγώ έχω συμβόλαιο κινητού, αλλά μόλις ζήτησα να με ξανακαλέσουν για να το συζητήσουμε πρώτα, το πήγαν στα 21€ (!!)  λέγοντας μου ότι ήταν προσφορά που έληξε (μέσα σε διάστημα 2 ημερών) και η τελική τιμή ήταν 21€ + 20€ ο εξοπλισμός (εδώ μου είπαν ότι η Vodafone δεν δίνει δωρεάν εξοπλισμό σε ADSL συνδέσεις, παρά μόνο σε VDSL κι άνω). Εννοείται ότι έφαγαν άκυρο γιατί στον χρόνο πάνω επειδή θα μου έληγε το συμβόλαιο του κινητού, θα με ανάγκαζαν είτε να ανανεωσω το κινητό για να συνεχίσω να έχω τα 21€, είτε να πληρώσω τιμή καταλογου στο σταθερό (30€+). 

Οπότε, εν ολίγοις, μια χαρά είσαι. 

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, ParafronGR said:

Μια χαρά είσαι. Επειδή στην περιοχή της δικιάς μου (Πετράλωνα) δεν υπάρχει κάλυψη για κάτι παραπάνω από ADSL, παρατηρώ ότι όλες είναι "κάθε πέρσι και καλύτερα". 

... ...

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση, τουλάχιστον να είμαι λίγο ήρεμος και να μην ψάχνομαι για παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...