tinapo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Πως μπορούμε να δούμε αν το bitlocker είναι ενεργοποιημένο; Ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός και δεν είναι συμβατός με win11. Τώρα έχει win10 pro, νόμιμα, που τα εγκατέστησα εγώ αλλά δεν θυμάμαι κατά την εγκατάσταση να έγινε αναφορά σε bitlocker . Στο λογαριασμό μου στην MS δεν υπάρχουν κλειδιά. Ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 39 minutes ago, tinapo said: Πως μπορούμε να δούμε αν το bitlocker είναι ενεργοποιημένο; Ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός και δεν είναι συμβατός με win11. Τώρα έχει win10 pro, νόμιμα, που τα εγκατέστησα εγώ αλλά δεν θυμάμαι κατά την εγκατάσταση να έγινε αναφορά σε bitlocker . Στο λογαριασμό μου στην MS δεν υπάρχουν κλειδιά. Ευχαριστώ Θες να μας πεις οτι εψαξες στο γοογλε και δεν βρηκες καποια πληροφορια για το πως να δεις αν το bitlocker ειναι ενεργοποιημενο ή οχι ? 1
tinapo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mphxths είπε Θες να μας πεις οτι εψαξες στο γοογλε και δεν βρηκες καποια πληροφορια για το πως να δεις αν το bitlocker ειναι ενεργοποιημενο ή οχι ? Μάλλον δεν θέλεις να βοηθήσεις Πρώτη φορά ακούω για το bitlocker Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από tinapo
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, tinapo είπε Μάλλον δεν θέλεις να βοηθήσεις Πρώτη φορά ακούω για το bitlocker https://www.google.com/search?q=do+i+have+bitlocker+on+my+computer&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=do+i+have+bitl&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIICAIQABgWGB4yCAgDEAAYFhgeMggIBBAAGBYYHjIICAUQABgWGB4yCAgGEAAYFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB4yCAgJEAAYFhge0gEINTYzNGowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 2 1
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 37 minutes ago, tinapo said: Μάλλον δεν θέλεις να βοηθήσεις Πρώτη φορά ακούω για το bitlocker Hello, thank you for reaching out to the Microsoft Community. I am here to help and provide assistance with any questions or concerns you may have. Can you log into your computer without it requiring a BitLocker key? Just a general question, not assuming BitLocker is active; I'm simply curious. If you're able to log in without needing a BitLocker key, please follow these steps. 1. Open the Start menu. 2. Search for "Control Panel". 3. Change the view to either "Small icons" or "Large icons". 4. Locate and click on "BitLocker Drive Encryption". 5. You will observe the BitLocker status (on or off) listed next to each of your drives 1 hour ago, tinapo said: Πως μπορούμε να δούμε αν το bitlocker είναι ενεργοποιημένο; Ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός και δεν είναι συμβατός με win11. Τώρα έχει win10 pro, νόμιμα, που τα εγκατέστησα εγώ αλλά δεν θυμάμαι κατά την εγκατάσταση να έγινε αναφορά σε bitlocker . Στο λογαριασμό μου στην MS δεν υπάρχουν κλειδιά. Ευχαριστώ λογικα δεν θα το εχεις active. 1
mphxths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tinapo said: Μάλλον δεν θέλεις να βοηθήσεις Πρώτη φορά ακούω για το bitlocker Και συ μαλλον δεν θες να ασχοληθεις να ψαξεις και περιμενεις το φορουμ να το κανει για σενα. Δεν μου πηρε ουτε λεπτο να γοογλαρω και να βρω δεκαδες σελιδες για το θεμα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από mphxths 1
tinapo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, poulinos είπε λογικα δεν θα το εχεις active. Όντως δεν είναι ενεργοποιημένο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια 1
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, tinapo said: Όντως δεν είναι ενεργοποιημένο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια anytime 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα