Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι αν έχεις e-banking μπορείς να πληρώσεις γνωρίζοντας τον αριθμό της πινακίδας και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, το e-banking θα τραβήξει αυτόματα τα στοιχεία πληρωμής. Φυσικά αν έχεις τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ, μπορείς να βρεις και τον κωδικό RF.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε

δεν βλεπω να μπορει να μπει στην εφορια, εκει που τα πληρωνω με καρτα, οπως πχ ενφια 

Τι εννοείς να μπει στην εφορία; Κάνεις κλικ εδώ και συνδέεσαι με κωδικούς taxis. 

• Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε

δεν βλεπω να μπορει να μπει στην εφορια, εκει που τα πληρωνω με καρτα, οπως πχ ενφια 

Δεν έχεις ελληνική κάρτα;

Αν όχι τότε βρίσκεις κάποιον με ελληνική,του δίνεις τα λεφτά και στα πληρώνει.

Ή πας στο ταχυδρομείο.

Η τα αφήνεις για τον νέο χρόνο που με την προσαυξηση θα πάνα,λογικά,στην εφορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηθελα να αποφυγω να μπω σε ebanking και να πληρωσω ευκολα ολα μαζι οπως κανω στον ενφια.

αποτι φαινεται δεν γινεται ετσι με τα τελη.

ευχαριστω, κλειστε το

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή έχω ένα παπακι ψιλοακινητοποιημένο είδα το θέμα και μπήκα στο wallet να δω αν έχω πληρωσει τέλη και ποτε (δε θυμάμαι καν , πότε ξεκίνησε) γιατί αυτά τα κάνω μηχανικά και τα ξεχνάω (αν δεν έβλεπα το θέμα ή κανα post σε κανα portal θα το ξέχναγα)

λέει "τα τέλη έχουν πληρωθεί" ... εννοεί του τρέχοντος ετους, σωστά; (δε λέει μέσα μέχρι πότε)

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Αν έχουν πληρωθεί τότε αφορά το τρέχων έτος, ναι. Μέχρι 31/12.

Επίσης, για του χρόνου, αν δεν το χρησιμοποιείς τότε μπορείς να το βάλεις σε ψηφιακή ακινησία και να μην πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας. Αν αποφασίσεις να το επαναφέρεις τότε πληρώνεις ποσοστιαία τα τέλη για το υπόλοιπο του έτους. Δηλαδή αν για παράδειγμα το βάλεις σε ακινησία για 6 μήνες, και αποφασίσεις να το βάλεις πάλι σε κίνηση τότε θα πληρώσεις τα μισά τέλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...