Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μα η Google είναι ήδη εταιρεία μεγαλύτερης (Alphabet). Δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

ναι εννοω δεν χρειαζεται να την αγορασει η ms, apple κτλ αλλα να την παρουν αλλοι επενδυτες.

Δημοσ.

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο ρε φίλε... πραγματικά ο άνθρωπος είναι ένα κλειστό βιβλίο ένα μεγάλο μυστήριο... 

50 χρόνια τώρα τρώτε διαφήμιση από χίλιες διαφορετικές μεριές...με πρώτη τα τηλεοπτικά κανάλια...  τι στα κομμάτια ο chrome KAI H google σαν δημιουργεί πρόβλημα... ΕΛΕΟΣ πια.. και δεν καταλαβαίνω.. να πω ότι είναι ζήλια οκ... εδώ μιλάμε για κυκλώπειου μεγέθους εταιρία... συμπαντικά νούμερα... τι στα κομμάτια ασχολούνται και κρίνουν οι απλοί κοινοί θνητοί... δεν καταλαβαίνω... 

Δημοσ.
3 minutes ago, kata_tixi said:

αρα να σπασει σε μια αλλη εταιρια που θα ανηκει παλι στην google? αρα ποιος ο λογος να σπασει;

Εσύ εχεις καταλάβει γιατι συμφωνείς η όχι;; εγω σου λέω μια εναλακτική αν είναι.. όχι πως θέλω να σπάσει.. εφόσον είναι τόσο σημαντικό να γίνει κάτι με την google.. εσύ εχεις καταλάβει τι λέμε;; εγώ δεν συμφωνω στο να κάνουν κάτι! αν θέλουν ας γίνουν καλύτεροι απο την google.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Εξήγησε τι εννοείς "κατάχρηση". Και αυτός που θα τον πάρει δεν θα κάνει θες να πεις? Προτιμώ την γηραιά google παρά τον κάθε τυχάσπαρτο που θα τον αγοράσει. 

Αλλά το κυριότερο να εξηγήσεις μιας και είχες την διάθεση να απαντήσεις έξυπνα. Τι εννοείς κατάχρηση. Από που και ως που πέφτει λόγος στους άσχετους εσένα και εμένα να κρίνουμε αν η google Κάνει κατάχρηση η όχι. Η έστω και αν κρίνουμε ως παντογνώστες που είμαστε τουλάχιστον να παραθέσουμε στοιχεία και συγκρίσεις... Οι άλλοι μεγάλοι δηλαδή δεν κάνουν κατάχρηση?

Έχουν μαζευτεί ένα σκασμός εκεί στην Αμερική και όλα πάνε κατα διαόλου. Θα αναλάβει τώρα και ο μεγάλος αρχηγός τους και ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ... θα δούμε ΜΑΥΡΕΣ μέρες και δεν εννοώ μόνο στην Αμερική... 

μα δεν το κρίνουμε εμείς αλλά το δικαστήριο. επισης απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι οτι η google εχει παρει το μεγαλυτερο ποσοστο διαφημίσεων οπότε λένε ότι πρέπει να φυγει κατι ωστε να μοιραστει η πιτα καπως καλυτερα.  

Μόλις τώρα, stamy είπε

Εσύ εχεις καταλάβει γιατι συμφωνείς η όχι;; εγω σου λέω μια εναλακτική αν είναι.. όχι πως θέλω να σπάσει.. εφόσον είναι τόσο σημαντικό να γίνει κάτι με την google.. εσύ εχεις καταλάβει τι λέμε;; εγώ δεν συμφωνω στο να κάνουν κάτι! αν θέλουν ας γίνουν καλύτεροι απο την google.. 

ναι και ξαναλεω οτι δεν εχει να κανει με το να γινουν καλυτεροι. εχει να κανει με τον ανταγωνισμο και την λειτουργια της αγορας και οχι με να στηριξουν τους αλλους. ξανα λεω ο οτε καπου το 2009 δεν μπορουσε να ριξει τιμες και πληρωνες 60 ευρω ιντερνετ και ο ανταγωνισμος επαιζε στα 40 ευρω και ο λογος ηταν οτι ηθελαν να ανοιξει λιγο η πιτα (Ασχετα που σε μια τοσο μικρη αγορα οπως η ελλαδα  δεν λειτούργησε ) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kata_tixi είπε

μα δεν το κρίνουμε εμείς αλλά το δικαστήριο. επισης απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι οτι η google εχει παρει το μεγαλυτερο ποσοστο διαφημίσεων οπότε λένε ότι πρέπει να φυγει κατι ωστε να μοιραστει η πιτα καπως καλυτερα.  

Και εγώ αναρωτιέμαι. ΓΙΑΤΙ... μπορεί και το κάνει και το κάνει.. δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική απαιτεί το δικαστήριο να μοιραστεί η πίτα.. Ανεξήγητα πράγματα. Η μάλλον έχει απόλυτη λογική. Μιλάμε για Αμερική... τώρα που θα αναλάβει επαναλαμβάνω ο βλαμμένος εκεί να δεις τι έχει να γίνει... Πρόεδρος της Αμερικής ένα εγκληματίας ανώμαλος με απίστευτα χαμηλή μόρφωση και δεν εννοώ πανεπιστήμια αλλά τι κυλάει στις φλέβες του... Και θα μας φέρει απορία η απόφαση να πάρουνε της google τον chrome... μα τι λέω ο ανίδεος και εγώ... 

Εντάξει.. μιλάμε για βούρκο με πολύ μεγάλο βάθος... η κατρακύλα δεν έχει σταματημό. όταν όμως έρθει η καταστροφή να δω τους υποστηρικτές αυτού του καθεστώτος τι θα κάνουν και τι θα πουν.. καθαρά από περιέργεια γιατί ότι πάθουν θα είναι δίκαιο και λογικό... οι υπόλοιποι τι φταίνε είναι το γαμώτο

9 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Με κυβέρνηση Τραμπ όλα αυτά θα πάνε στον κουβα

δηλαδή???????

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο ρε φίλε... πραγματικά ο άνθρωπος είναι ένα κλειστό βιβλίο ένα μεγάλο μυστήριο... 

50 χρόνια τώρα τρώτε διαφήμιση από χίλιες διαφορετικές μεριές...με πρώτη τα τηλεοπτικά κανάλια...  τι στα κομμάτια ο chrome KAI H google σαν δημιουργεί πρόβλημα... ΕΛΕΟΣ πια.. και δεν καταλαβαίνω.. να πω ότι είναι ζήλια οκ... εδώ μιλάμε για κυκλώπειου μεγέθους εταιρία... συμπαντικά νούμερα... τι στα κομμάτια ασχολούνται και κρίνουν οι απλοί κοινοί θνητοί... δεν καταλαβαίνω... 

με απλα λογια στα λεμε αδερφε. εχει παρει την πιτα της διαφημισεις και δεν λειτουργεί σωστά ο ανταγωνισμός ποια ζηλια κτλ λες. ποιοι κοινοι θνητοι το δικαστηριο κρινει. δεν εχουν σχεση η διαφημισεις που βλεπουμε εμεις αλλα ποσες παιρνει η google σε σχεση με τον ανταγωνισμο της δεν μπορει να γινει πιο νιανια απο αυτο.

3 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Και εγώ αναρωτιέμαι. ΓΙΑΤΙ... μπορεί και το κάνει και το κάνει.. δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική απαιτεί το δικαστήριο να μοιραστεί η πίτα.. Ανεξήγητα πράγματα. Η μάλλον έχει απόλυτη λογική. Μιλάμε για Αμερική... τώρα που θα αναλάβει επαναλαμβάνω ο βλαμμένος εκεί να δεις τι έχει να γίνει... Πρόεδρος της Αμερικής ένα εγκληματίας ανώμαλος με απίστευτα χαμηλή μόρφωση και δεν εννοώ πανεπιστήμια αλλά τι κυλάει στις φλέβες του... Και θα μας φέρει απορία η απόφαση να πάρουνε της google τον chrome... μα τι λέω ο ανίδεος και εγώ... 

Εντάξει.. μιλάμε για βούρκο με πολύ μεγάλο βάθος... η κατρακύλα δεν έχει σταματημό. όταν όμως έρθει η καταστροφή να δω τους υποστηρικτές αυτού του καθεστώτος τι θα κάνουν και τι θα πουν.. καθαρά από περιέργεια γιατί ότι πάθουν θα είναι δίκαιο και λογικό... οι υπόλοιποι τι φταίνε είναι το γαμώτο

δηλαδή???????

γιατι εχουμε αποφασισει εδω και καποιες δεκαετίες σε καποιους αντιμονοπωλιακούς κανονες  που εφαρμοζονται και σε αλλες εταιριες εδω και πολλα χρονια. δεν θα παθει κατι η google μην ανησυχείς.

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
5 minutes ago, kata_tixi said:

ναι και ξαναλεω οτι δεν εχει να κανει με το να γινουν καλυτεροι. εχει να κανει με τον ανταγωνισμο και την λειτουργια της αγορας και οχι με να στηριξουν τους αλλους. ξανα λεω ο οτε καπου το 2009 δεν μπορουσε να ριξει τιμες και πληρωνες 60 ευρω ιντερνετ και ο ανταγωνισμος επαιζε στα 40 ευρω και ο λογος ηταν οτι ηθελαν να ανοιξει λιγο η πιτα (Ασχετα που σε μια τοσο μικρη αγορα οπως η ελλαδα  δεν λειτούργησε ) 

Αρα τι λεμε, ότι εσείς κάνατε κάτι τόσο μεγάλο και είστε πρώτοι.. πουλήστε το να το πάρει ποιός; ένας τι; microsoft ένας τι άρα ένας αλλος που θα το αγοράσει θα γίνει άμεσως μονοπόλιο.. δεν μιλαμε για κουκιά ουτε ρεβίθια μιλάμε για κάτι που είναι ανεξάρτητο. καμία λογικη στο να το πουλήσουν. όταν λέμε καμία καμία. αν προσπαθεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι σωστό δεν είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stamy είπε

Αρα τι λεμε, ότι εσείς κάνατε κάτι τόσο μεγάλο και είστε πρώτοι.. πουλήστε το να το πάρει ποιός; ένας τι; microsoft ένας τι άρα ένας αλλος που θα το αγοράσει θα γίνει άμεσως μονοπόλιο.. δεν μιλαμε για κουκιά ουτε ρεβίθια μιλάμε για κάτι που είναι ανεξάρτητο. καμία λογικη στο να το πουλήσουν. όταν λέμε καμία καμία. αν προσπαθεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι σωστό δεν είναι 

ρε αδερφε η google εχει ενα σορο εφαρμογες και σου λεει πουλα μια για να μοιραστει η πιτα της διαφήμισης γιατι δεν λειτουργει σωστα ο ανταγωνισμος. δεν σου λεει πουλα την στην ms ή στην apple σου λεει απλα πουλα την και στον μπακαλη της γειτονιας σου. ξανα λεμε υπαρχουν κανονες αντιμονοπωλιακοι εχω και 10ετιες ειπα τοσα παραδειγματα. απλη αναγνωση ειναι αδερφε.   

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kata_tixi είπε

με απλα λογια στα λεμε αδερφε. εχει παρει την πιτα τις διαφημισεις και δεν λειτουργεί σωστά ο ανταγωνισμός ποια ζηλια κτλ λες. ποιοι κοινοι θνητοι το δικαστηριο κρινει. δεν εχουν σχεση η διαφημισεις που βλεπουμε εμεις αλλα ποσες παιρνει η google σε σχεση με τον ανταγωνισμο της δεν μπορει να γινει πιο νιανια απο αυτο.

γιατι εχουμε αποφασισεις εδω και καποιες δεκαετίες σε καποιους αντιμονοπωλιακούς κανονες  που εφαρμοζονται και σε αλλες εταιριες εδω και πολλα χρονια. δεν θα παθει κατι η google μην ανησυχείς.

Μα δεν φοβομαστε οτι θα παθει κατι. 
Προσπαθουμε να καταλαβουμε την λογικη. Για να πουμε και στην Coca Cola να πουλησει την Coca Cola γιατι φανταζομαι στα αναψυκτικα τυπου κολα εχει δεσποζουσα θεση.
Εκει που μπερδευεσαι ειναι οτι εσυ νομιζεις οτι οι κανονες δουλευουν για ολους.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dbrillis είπε

Μα δεν φοβομαστε οτι θα παθει κατι. 
Προσπαθουμε να καταλαβουμε την λογικη. Για να πουμε και στην Coca Cola να πουλησει την Coca Cola γιατι φανταζομαι στα αναψυκτικα τυπου κολα εχει δεσποζουσα θεση.
Εκει που μπερδευεσαι ειναι οτι εσυ νομιζεις οτι οι κανονες δουλευουν για ολους.

εγω δεν ξερω για ποιους λειτουργουν οι κανονες ουτε μπαινω σε αυτη την κουβεντα. λετε οτι δεν καταλαβαινετε και ο ενας λεει για ζηλια ο αλλος λεει για δημιουργους (λες και ειναι ενας ο δημιουργος) ο αλλος λεει για συμφεροντα κτλ κτλ. και σας εξηγω οτι η αγορα ετσι λειτουργει και οτι παρομοιες πρακτικες εχουν γινει και στην ms και στον οτε κτλ κτλ . απο εκει και περα λετε παλι τα ιδια σαν να διαβαζετε μονο αυτα που θελετε και τα αλλα να τα κανετε skip. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Πως γίνεται να ζητάς να πουληθεί κάτι που παρέχεται χωρίς αντίτιμο;

Τι να πουλήσεις δηλαδή; Τη βάση δεδομένων των εγγραφών στα google services που μάζεψες ως αντάλλαγμα της δωρεάν παροχής ένος browser που βασίσθηκε σε ένα open source έργο (chromium);

Κάτι δε γνωρίζω προφανώς .....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dchatz είπε

Πως γίνεται να ζητάς να πουληθεί κάτι που παρέχεται χωρίς αντίτιμο;

Τι να πουλήσεις δηλαδή; Τη βάση δεδομένων των εγγραφών στα google services που μάζεψες ως αντάλλαγμα της δωρεάν παροχής ένος browser που βασίσθηκε σε ένα open source έργο (chromium);

Κάτι δε γνωρίζω προφανώς .....

ο chrome δεν ειναι φιλανθρωπικό ιδρυμα που στο προσφέρει η google γιατι σε σκεφτεται αλλα βγαζει δις απο τις διαφημισεις που βλεπεις και τα δεδομενα που της παρεχεις. αρα εχει αξια για αυτους που την εχουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kata_tixi είπε

ο chrome δεν ειναι φιλανθρωπικό ιδρυμα που στο προσφέρει η google γιατι σε σκεφτεται αλλα βγαζει δις απο τις διαφημισεις που βλεπεις και τα δεδομενα που της παρεχεις. αρα εχει αξια για αυτους που την εχουν. 

με τον firefox δηλαδή δε βλέπω αυτές τις διαφημίσεις;

(ξέρω ότι τιποτα δε παρεχεται δωρεάν αλλά νόμιζα ότι το κέρδος είναι η βάση δεδομένων χρηστών των google services, και το γράφω αυτό)

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dchatz είπε

με τον firefox δηλαδή δε βλέπω αυτές τις διαφημίσεις;

(ξέρω ότι τιποτα δε παρεχεται δωρεάν αλλά νόμιζα ότι το κέρδος είναι η βάση δεδομένων χρηστών των google services)

ναι και στον firefox βλεπεις απλα τον chrome τον εχει το 60-70% στον πλανητη και το υπολοιπο 40-30% το μοιζονται καμια 10αρια εταιριες. και μαζι με τον android gmail κτλ κτλ η google γινεται ο γιγαντας στο συνολο δεδομενων/διαφημίσεων κτλ κτλ.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...