spiros696 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ (επεξεργασμένο) https://www.istorm.gr/philips-hue-motion-sensor.html συνηθως δε παιζει κατω απο 35 ευρω και γενικα διαφορα προιοντα philips hue σε καλες τιμες στο σαιτ Επεξ/σία Τρίτη στις 12:10 πμ από spiros696 8 1
djuan1988 Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 πμ Υποστηρίζουν matter; 1 minute ago, djuan1988 said: Υποστηρίζουν matter; Απαντώ στον εαυτό μου: Ναι https://www.philips-hue.com/en-us/explore-hue/works-with/matter 1 1
mixomoras Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 πμ καλή τιμούλα! Ξέρεις κανείς αν είναι συβατό με wiz, yeelight etc?
elpenor Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 πμ @djuan1988 Προσπαθώ εδώ και χρόνια να βρω κάποιο πλεονέκτημα στο Matter σε σύγκριση με HA/Z2M και δεν έχω καταφέρει να βρω. Θα εκτιμήσω πολύ οποιαδήποτε απάντηση γιατί πραγματικά με έχει προβληματίσει αρκετά το ζήτημα. 2
logik Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 μμ Τσίμπησα ένα να υπάρχει , προς το παρόν έχω κάποια ΙΚΕΑ για την απλή δουλειά που ήθελα αλλά μ αυτό μπορείς να κάνεις αυτοματισμούς κτλ Thanks TS 1
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ 2 ώρες πριν, barman_ είπε Η σελίδα δεν ανοίγει μάλλον τελείωσε εχει 2αδα https://www.istorm.gr/philips-hue-contact-sensor-2pack.html και πολυ καλη τιμη την https://www.istorm.gr/philips-hue-secure-camera-battery.html 2
li@m Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ Ανθρακας ο θυσαυρος και εδω... Τι στον @$#$^& εχουν παθει ολοι τους; Μολις ελαβα τηλεφωνημα πως ο προμηθευτης εχει σταματησει να τους στελνει τα συγεκριμενα προϊοντα. Λαθος του συστηματος... 1 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, li@m είπε Ανθρακας ο θυσαυρος και εδω... Τι στον @$#$^& εχουν παθει ολοι τους; Μολις ελαβα τηλεφωνημα πως ο προμηθευτης εχει σταματησει να τους στελνει τα συγεκριμενα προϊοντα. Λαθος του συστηματος... Αν το πληρωσες κάνε φασαρία. 2 φορες εχω ακουσει αυτη την παπατζα και τις δυο μου εφεραν το προιον. Αλλα ημουν στο τσακ να παω εκει να κανω χοντρη φασαρια. Ειχα πληρώσει ομως.
elpenor Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Το τηλεφώνημα της ακύρωσης ήταν πραγματικά σουρεαλιστικό. Με ρωτάνε πρώτα αν θέλω να ακυρώσω ή να περιμένω να φέρει ο προμηθευτής τους. Τους ρωτάω αν η τιμή θα είναι ίδια, μου λένε ότι δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τιμή γιατί θα έχει περάσει και το black friday... Δηλαδή μου πρότειναν να αγοράσω κάποιο προϊόν που δεν ήξεραν ούτε πότε θα το φέρουν ούτε σε ποια τιμή.... κάτι έχει πάει πολύ στραβά σε αυτή τη χώρα. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από elpenor 2
logik Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μια απ τα ίδια,άκυρο το motion sensor άκυρη η κάμερα .
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες μιλαμε για εξαπατηση δηλαδη. δεν γινετε να πληρωνεις προιοντα και να σου λενε δεν τα εχουμε καν στο μαγαζι ουτε ξερουμε ποτε θα τα φερουμε.
elpenor Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, basilis_k6 said: μιλαμε για εξαπατηση δηλαδη. δεν γινετε να πληρωνεις προιοντα και να σου λενε δεν τα εχουμε καν στο μαγαζι ουτε ξερουμε ποτε θα τα φερουμε. Η αιτία πίσω από την εξαπάτιση είναι οι άχρηστες εταιρείες web dev που χρεώνουν τον κούκο αηδόνι. Το κατάλαβα τη στιγμή που είδα ότι αντί να βγάλει out of stock η σελίδα του προϊόντος αναγκάστηκαν να ρίξουν ολόκληρη τη σελίδα (404) και σκέφτηκα μέσα μου "σιγά μην παραλάβω από ένα eshop που δεν μετράει stock". Υποθέτω ότι δεν υπήρχε πρόθεση γιατί δεν το έχουν ξανακάνει (όπως το public που το κάνει ασταμάτητα) και το προϊόν δεν ήταν αυτό που θα έφερνε και τις πολλές παραγγελίες, ασε που το κόστος να πάρεις τον καθένα τηλέφωνο όπως έκαναν είναι μεγαλύτερο από τη μικρή ρευστότητα. Εκτιμώ ότι είχαν 20 κομμάτια πιθανότατα από το πιο παλιό revision και θέλησαν να το διώξουν όμως δεν είχαν καταλάβει τι θα γίνει αν βάλουν την χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως... Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από elpenor 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpenor είπε Η αιτία πίσω από την εξαπάτιση είναι οι άχρηστες εταιρείες web dev που χρεώνουν τον κούκο αηδόνι. Το κατάλαβα τη στιγμή που είδα ότι αντί να βγάλει out of stock η σελίδα του προϊόντος αναγκάστηκαν να ρίξουν ολόκληρη τη σελίδα (404) και σκέφτηκα μέσα μου "σιγά μην παραλάβω από ένα eshop που δεν μετράει stock". Υποθέτω ότι δεν υπήρχε πρόθεση γιατί δεν το έχουν ξανακάνει (όπως το public που το κάνει ασταμάτητα) και το προϊόν δεν ήταν αυτό που θα έφερνε και τις πολλές παραγγελίες, ασε που το κόστος να πάρεις τον καθένα τηλέφωνο όπως έκαναν είναι μεγαλύτερο από τη μικρή ρευστότητα. Εκτιμώ ότι είχαν 20 κομμάτια πιθανότατα από το πιο παλιό revision και θέλησαν να το διώξουν όμως δεν είχαν καταλάβει τι θα γίνει αν βάλουν την χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως... η istorm δεν ειναι κανα τοπικο μπακαλικο. τα θεματα τους δεν μας αφορουν εμας, είτε εχουν σωστα στημενο eshop είτε οχι ειναι προβλημα δικο τους. αν δεχτηκε χρεωση για προιον που δεν εχει, τουλάχιστον να το φέρει -οποτε το φέρει- και να στο δωσει στην τιμη που πλήρωσες. παντα με την προυποθεση οτι εχει γινει ηδη η συνναλλαγη. Δεν ειναι ενα προιον αλλα δυο που εριξαν ακυρο. δεν ειναι ενα λάθος που λες αντε εγινε δεν πειράζει. ισως ειναι και περισσοτερα απλα αυτα ετυχε να παραγγειλετε εσεις εδω μεσα. στα 39ευρω μια χαρα τα στέλνει ο προμηθευτης αποτι βλεπω https://www.istorm.gr/philips-hue-contact-sensor.html λαθος Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από basilis_k6 1
ghostrider Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες τελικα ειναι πετυχημενη η τακτική public και την εφαρμοζουν και αλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα