zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 On 02/12/2024 at 11:58, elgol said: Το κακο ειναι οτι δεν παραλαμβανει το αντικειμενο το vendora να το ελεγξει αλλά ο αγοραστης ο οποιος μπορει να κανει καμια πατατα και να στο καψει να στο χαλασει κλπ και μετα να πει οτι δεν ηταν ενταξει. Το ιδιο κανει και το ebay οποτε πρεπει ο αγοραστης να ειναι αξιοπιστος Έτσι δεν κάνει κ το Scoop? On 02/12/2024 at 19:31, vx53c said: Έναν ssd patriot 210 έλεγε καινούριο αλλά ήταν δουλεμένος 7 ώρες 100% health max sata III speeds Πώς κατάλαβες πως ήταν δουλεμένος 7ώρες; On 02/12/2024 at 19:31, vx53c said: Μόνο και μόνο που έρχεται ο deliverας της acs και παίρνει/δίνει το δέμα το καθιστά άκρως ελκυστικό. Το Vendora δεν το κάνει έτσι; 1
vx53c Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, zoranb said: Πώς κατάλαβες πως ήταν δουλεμένος 7ώρες; Όλοι οι σκληροί δίσκοι κρατάνε καταστατικό για όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Με crystalmarkinfo ή hdsentinel μπορείς να δεις το καταστατικό. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από vx53c 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Εχω Mac όμως! και;
zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 και δεν υπάρχουν για Mac αυτά τα δυο! Άσχετο αλλά υπάρχουν μέγιστες διαστάσεις για αυτά που μπορεί να πουλήσει κάποιος
vx53c Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, zoranb said: και δεν υπάρχουν για Mac αυτά τα δυο! Άσχετο αλλά υπάρχουν μέγιστες διαστάσεις για αυτά που μπορεί να πουλήσει κάποιος Σίγουρα κάποιο πρόγραμμα θα υπάρχει και για mac. Μπορεί να χρειάζεται να το πληρώσεις αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον θα πρέπει να περιμένει κάποιος που έχει mac. Για διαστάσεις δεν αναφέρουν τίποτε αλλά λένε τι μπορείς και τι δεν μπορείς να πουλήσεις.
elgol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Το ειπα για το vendora ως αντικινητρο για τον πωλητη ειχα προσπαθησει να παρω κατι μια φορα τοτε η εγγυηση ηταν optional και ο πωλητης αρνηθηκε γιατι δεν ηξερε την αντιμετωπιση του απο εμενα γενικα οταν παιρνεις μεταχειρισμενο υπαρχει ρισκο εδω και σε μαγαζια σε καινουργια αντικειμενα καποιοι χανουν χρηματα 1
vx53c Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, elgol said: Το ειπα για το vendora ως αντικινητρο για τον πωλητη ειχα προσπαθησει να παρω κατι μια φορα τοτε η εγγυηση ηταν optional και ο πωλητης αρνηθηκε γιατι δεν ηξερε την αντιμετωπιση του απο εμενα γενικα οταν παιρνεις μεταχειρισμενο υπαρχει ρισκο εδω και σε μαγαζια σε καινουργια αντικειμενα καποιοι χανουν χρηματα Όπως τα λες είναι, παντού υπάρχει φόλα, δεν είναι καλύτερο κανένα. Την έχω πάθει από παντού άλλες φορές με χρήμα άλλες φορές με χρόνο και θυμάμαι μια φορά έκανα και RMA στην Corsair ένα σετ μνήμες γιατί ήρθε dao. Δεν υπάρχει τσίπα. Παντού έτσι και ρίσκο μεγάλο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από vx53c
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο Βεντορα να πληρωνει ο πωλητης την ασφαλεια του αγοραστη; Γιατι να πρεπει να παρει λεφτα το Βεντορα απο αυτον που πουλαει και οχι απο αυτον που αγοραζει; Δηλαδη θα εχω αγορασει εγω κατι 1500 ευρω θα το βαλω στο Βεντορα 1000 ευρω δηλαδη χαμενος 500 ευρω και στο τελος αντε να παρω 800 στο χερι. Αφου το ονομαζουν ασφαλεια αγορων και οχι μιζα θα επρεπε ο πωλητης να παιρνει κανονικα τα λεφτα του και ο αγοραστης αν θελει το κεφαλι του ησυχο να πληρωνει κατι παραπανω για την υπηρεσια. Και κατι σημαντικο αν αγορασετε κατι που εχει προβλημα τα εξοδα επιστροφης ειναι δικα σας. Πηρα ενα κινητο για την αδερφη μου δεν ειχε ενταση το ακουστικο και πληρωσα εγω 2.40 για να παει πισω. 1
gorg45 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο Βεντορα να πληρωνει ο πωλητης την ασφαλεια του αγοραστη; Γιατι να πρεπει να παρει λεφτα το Βεντορα απο αυτον που πουλαει και οχι απο αυτον που αγοραζει; Δηλαδη θα εχω αγορασει εγω κατι 1500 ευρω θα το βαλω στο Βεντορα 1000 ευρω δηλαδη χαμενος 500 ευρω και στο τελος αντε να παρω 800 στο χερι. Αφου το ονομαζουν ασφαλεια αγορων και οχι μιζα θα επρεπε ο πωλητης να παιρνει κανονικα τα λεφτα του και ο αγοραστης αν θελει το κεφαλι του ησυχο να πληρωνει κατι παραπανω για την υπηρεσια. Και κατι σημαντικο αν αγορασετε κατι που εχει προβλημα τα εξοδα επιστροφης ειναι δικα σας. Πηρα ενα κινητο για την αδερφη μου δεν ειχε ενταση το ακουστικο και πληρωσα εγω 2.40 για να παει πισω. Αστα να πανε. Εκτος αυτου τρωει και χοντρα fees οχι αστεια .. Πραγματικα δεν ξερω τι τους οδηγησε στο να αλλαξουν το fee να το τρωει ο πωλητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα