Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλησα μια καρτα γραφικων στο skroutz skoop και ο καλος φιλος ο αγοραστης εβαλε οτι ηταν ελλιπης η παραγγελια ... Ενω του την ειχα πακεταρει καλα καλα και δεν υπηρχε καποιο θεμα. Και το σκρουτζ απλα δεν εχει κανενα τροπο να μιλησεις με τον αγοραστη, ουτε καν ξερω ποιος ειναι και τι και δεν μου εχει την επιλογη να ρωτησω καν το τι εφταιγε, τι εγινε και γιατι το δεχτηκαν ... Αν ειναι δυνατον, ξανα τιποτα στο σκρουτζ σκουπ, μην αναφερω σε τι μπελαδες πρεπει να μπεις για να κανεις withdraw, ακομη δεν εχω καταφερει να τραβηξω χρηματα απο αλλη πωληση.

Τι πρεπει να κανω εγω και πως επικοινωνω μαζι τους, εχει τυχει κανενας κανα φρουτο σαν αυτο 

Screenshot_154.png.9d6bc4fb93eeedc70a119fd33a7c47c4.pngScreenshot_156.png.3bf3d8ab7e04c43574c01b819a3496f5.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vendora και insomnia ΜΟΝΟ! πραγματικα ... Αν και το ventora τρωει πολυ χρημα αλλα τουλαχιστον δινει μια ασφαλεια ρε φιλε.

Τελικα ευτυχως κρατησα την καρτελα που μου εδωσε η acs, βρηκα το τηλεφωνο του φιλου και να τι εγινε:
Την αγορασε, τελικα δεν την ηθελε, του ειπανε να μην το παραλαβει αν θελει να ακυρωσει (καλες συμβουλες το σκρουτζ ...) και τελικα την πηρα καποια κυρια απο τον πρωτο οροφο για να του την δωσει. Οποτε τωρα πατησω οτι θελει να την επιστρεψει και θα την δωσει αυριο στην acs.

Μου ακουστηκε ειλικρινης, οποτε ελπιζω να λεει την αληθεια. Ενταξει 35€ ειναι αλλα ειναι κριμα + ειμαι φοιτητης δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια

Επεξ/σία από gorg45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αυτό με την επικοινωνία πρέπει να είναι γενικό του Σκρουτζ. Είχα βάλει μια παραγγελία μιας 20κιλης συσκευασίας που ήταν σε έλλειψη και το κατάστημα μου έβαλε σημείωμα μέσα στο πακέτο πως πήρε την πρωτοβουλία να μου στείλει δυο 10κιλες γιατί το Σκρουτζ δεν τους δίνει την δυνατότατητα να επικοινωνήσουν.

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scullyist είπε

Πάντως αυτό με την επικοινωνία πρέπει να είναι γενικό του Σκρουτζ. Είχα βάλει μια παραγγελία μιας 20κιλης συσκευασίας και το κατάστημα μου έβαλε σημείωμα μέσα στο πακέτο πως πήρε την πρωτοβουλία να μου στείλει δυο 10κιλες γιατί το Σκρουτζ δεν τους δίνει την δυνατότατητα να επικοινωνήσουν.

To skroutz φοβαται πιο πολυ την επικοινωνια απο οτι εμενα να παρω τηλεφωνο σε γυραδικο απο τοτε που βγηκε το efood.
Μα το θεο δεν υπαρχει λογος να ειναι τοσο κλειστο σαν σελιδα στην επικοινωνιες. Εκτος αυτου τωρα εγινε ακομη χειροτερο απο τοτε που αλλαξανε το support page τους διοτι δεν υπαρχει αμεσως τροπος για τον οποιοδηποτε λογο μονο για λογους ηδη υπαρχον παραγγελιας και αποριες για μελλοντικη παραγγελια.

Δημοσ.

Αμα επιτρεψουν την απευθειας επικοινωνια μεταξυ των συναλλασσομενων, θα χασουνε τη μιζα τους. Αυτο τους ενδιαφερει, και οχι η εξυπηρετηση των πωλητων/αγοραστων.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorg45 είπε

To skroutz φοβαται πιο πολυ την επικοινωνια απο οτι εμενα να παρω τηλεφωνο σε γυραδικο απο τοτε που βγηκε το efood.
Μα το θεο δεν υπαρχει λογος να ειναι τοσο κλειστο σαν σελιδα στην επικοινωνιες. Εκτος αυτου τωρα εγινε ακομη χειροτερο απο τοτε που αλλαξανε το support page τους διοτι δεν υπαρχει αμεσως τροπος για τον οποιοδηποτε λογο μονο για λογους ηδη υπαρχον παραγγελιας και αποριες για μελλοντικη παραγγελια.

Τον ίδιο λόγο, που δεν έχει τηλέφωνο και διεύθυνση των μαγαζιών το efood

• Haha 1
Δημοσ.

To skroutz ειναι οικος ανοχης. Παραγγειλα λευκες συσκευες για 1η και τελευταια φορά. Κυριολεκτικα τις εχασαν. Δεν ειχαν ιδεα που ηταν ή ποτε θα έρθουν. Με τα πολλα πολλα μετα απο 1 μηνα ηρθαν. Ακομα ψαχνουν να βρουνε που ειναι και ρωτανε εμενα! :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...