Ram Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δε ξέρω αν ισχύει για μένα μόνο, αλλά gaming και Mac δε μου κάθονται καθόλου καλά... 🥴 1
Sakm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Να αναφέρω και εγώ ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο επειδή το έχω στην κατοχή μου και είναι από τα καλύτερα keyboard που κυκλοφορούν εκεί έξω. Από την πίσω μεριά έχει ένα Switch το οποίο έχει επιλογή να το συνδέσεις σε mac os η windows άρα η συνεργασία σίγουρα υπήρχε..για τα δικαιώματα.. τώρα απλά θα το ονομάσουν limited custom edition με τα keycaps για mac. Όταν το αγόρασα εγώ είχε custom και με cyber pank και τώρα έχει βγάλει limited με το call of duty black ops 6. Άρα το θέμα έπρεπε να έχει άλλο τιτλο και όχι αυτό. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Sakm 1
Tlykog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Volga είπε ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ το review βάζει πλάνα από συγκεκριμένα σημεία που ούτε πολλά αμάξια έχει ούτε διάλεξε ένα αμάξι που πάει "γρήγορα". Ωραίος αλλά πληρωμένος. Φιλέ μου αν είσαι Αθήνα, το πλαίσιο στο mall είναι κοντά. Κοίτα λίγο ανάλυση και ρυθμίσεις γραφικών. Σε πολλά παιχνίδια σε macbook βάζει by default κάτι αναλύσεις 3024x1964.(που είναι η μέγιστη της οθόνης του Macbook pro) για κάποιο λόγο και τα γραφικά στο full. Να θυμίσω ότι ο Μ4 είναι το πιο απλό μοντέλο (βρίσκεται και σε μηχάνημα mac mini των 700 και κάτι €) και δεν πωλείται σαν παιχνιδοκονσόλα ή gaming laptop, αλλά σαν workhorse για βασικές εργασίες. Συνολικά κερδίζει σε επιδόσεις κάθε Snapdragon και έχει μπαταρία τέρας. Ξεκάθαρα δεν είναι για gaming, αλλά, παραδόξως, μπορείς να παίξεις κιόλας αν οι απαιτήσεις σου είναι λογικές. 1 ώρα πριν, Ram είπε Δε ξέρω αν ισχύει για μένα μόνο, αλλά gaming και Mac δε μου κάθονται καθόλου καλά... 🥴 Το ίδιο λέγαμε πριν λίγα χρόνια για το Linux, αλλά χάρις στη Valve κοίτα που έχουμε φτάσει σήμερα... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Tlykog 2
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Volga είπε Το παιχνίδι ηταν native install σε Mac GRID™ Legends on the Mac App Store ΥΓ: Μου αρέσουν και τα review που εχουν περάσει στη σελίδα στο link. (Λογικά αυτοί πριν το Mac παίζανε σε playstation2 και μετακινήθηκαν και τρελάθηκαν με το άλμα). https://www.feralinteractive.com/en/mac-games/gridlegends/?utm_source=mas&utm_medium=link&utm_campaign=mas_gridlegends_minisite 4 ώρες πριν, Volga είπε Το έβαλα ξανα οταν γύρισα σπίτι στο XBOX και ηταν λες και πήγα 4 γενιές μπροστά. έβαλες το παραπάνω παιχνίδι στο Xbox ? https://support.feralinteractive.com/en/faqs/apple_silicon_compatible_games/ Ψάχνω την έκδοση του παιχνιδιού που έπαιξες στο Xbox ….και δεν την βρίσκω, στο site του κατασκευαστή. Όσο το αν το έπαιξες native , η απάντηση είναι στο link από το support. ΥΓ. Μήπως αυτό που έπαιξες στο Xbox είναι της ΕΑ? 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Κοίτα λίγο ανάλυση και ρυθμίσεις γραφικών. Σε πολλά παιχνίδια σε macbook βάζει by default κάτι αναλύσεις 3024x1964.(που είναι η μέγιστη της οθόνης του Macbook pro) για κάποιο λόγο και τα γραφικά στο full. Να θυμίσω ότι ο Μ4 είναι το πιο απλό μοντέλο (βρίσκεται και σε μηχάνημα mac mini των 700 και κάτι €) και δεν πωλείται σαν παιχνιδοκονσόλα ή gaming laptop, αλλά σαν workhorse για βασικές εργασίες. Συνολικά κερδίζει σε επιδόσεις κάθε Snapdragon και έχει μπαταρία τέρας. Ξεκάθαρα δεν είναι για gaming, αλλά, παραδόξως, μπορείς να παίξεις κιόλας αν οι απαιτήσεις σου είναι λογικές. Το ίδιο λέγαμε πριν λίγα χρόνια για το Linux, αλλά χάρις στη Valve κοίτα που έχουμε φτάσει σήμερα... Από τη στιγμή που έγραψε ότι ο M4 είναι σκουπίδι , δεν χρειάζεται να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα….Είπαμε , ειναι άλλο ενα clickbait άρθρο. ΥΓ. Εδώ που τα λέμε και η feral Interactive είναι μια click bait εταιρεία με απομίμησεις διάσημων παιχνιδιών. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από atheatos 1 1
Volga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 51 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κοίτα λίγο ανάλυση και ρυθμίσεις γραφικών. Σε πολλά παιχνίδια σε macbook βάζει by default κάτι αναλύσεις 3024x1964.(που είναι η μέγιστη της οθόνης του Macbook pro) για κάποιο λόγο και τα γραφικά στο full. Να θυμίσω ότι ο Μ4 είναι το πιο απλό μοντέλο (βρίσκεται και σε μηχάνημα mac mini των 700 και κάτι €) και δεν πωλείται σαν παιχνιδοκονσόλα ή gaming laptop, αλλά σαν workhorse για βασικές εργασίες. Συνολικά κερδίζει σε επιδόσεις κάθε Snapdragon και έχει μπαταρία τέρας. Ξεκάθαρα δεν είναι για gaming, αλλά, παραδόξως, μπορείς να παίξεις κιόλας αν οι απαιτήσεις σου είναι λογικές. Το ίδιο λέγαμε πριν λίγα χρόνια για το Linux, αλλά χάρις στη Valve κοίτα που έχουμε φτάσει σήμερα... Μα φυσικα και θα δω 4k στο 2024 ειμαστε και μιλαω αποκλειστικα για το κομματι του gaming για τα αλλα ειναι ενα φανταστικο μηχανημα
Tlykog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Volga είπε Μα φυσικα και θα δω 4k στο 2024 ειμαστε και μιλαω αποκλειστικα για το κομματι του gaming για τα αλλα ειναι ενα φανταστικο μηχανημα Διαφωνώ. Μιλάς για παιχνιδοκονσόλα ή ακριβό gaming pc. Τα Mac δεν είναι τίποτα από τα 2. Δε μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από αυτό. Δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Σκουπίδι δεν είναι ο Μ4 σε καμία περίπτωση. Σε αυτό θα πρέπει να ανακαλέσεις αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός. Ακόμα και για gaming δεν είναι σκουπίδι. Πάρε ένα latop Snaapdragon X elite, σε αυτή την κατηγορία τιμής και πες μου πως πάει στο gaming... Γιατί η Qualcomm, δημόσια, ανακοίνωσε ότι ανταγωνίζεται την Apple στο κομμάτι αυτό... Ακόμα και οι igpu των υπολοίπων δεν είναι καλύτερες και μιλάμε για τον απλό Μ4... Από M4 pro και πάνω αρχίζει το χάος... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Tlykog 1
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Tlykog είπε Διαφωνώ. Μιλάς για παιχνιδοκονσόλα ή ακριβό gaming pc. Τα Mac δεν είναι τίποτα από τα 2. Δε μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από αυτό. Ένας Mac είναι συγκρίσιμος με παιχνίδοκονσολα ,μιας και δεν παίρνει upgrade. Το θέμα είναι να βγουνε αντίστοιχα παιχνίδια με τις παιχνιδοκονσολες για apple silicon. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα , από μια παιχνιδοκονσολα τώρα πια , σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από atheatos 1
Tlykog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Ένας Mac είναι συγκρίσιμος με παιχνίδοκονσολα μιας και δεν παίρνει upgrade. Το θέμα είναι να βγουνε αντίστοιχα παιχνίδια με τις παιχνιδοκονσολες για apple silicon. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μια παιχνιδοκονσολα τώρα πια , σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Ο M4 o απλός έχει μία gpu ελαφρώς καλύτερη από ένα XBOX S. Τα XBOX X, PS5, PS5 pro τον ξεπερνούν σε gpu. Αν μιλάς γενικά για τους Μ4 (απλός, pro και Max), τότε συμφωνώ ότι έχουν ξεπεράσει άνετα τις παιχνιδοκονσόλες. Στο MacOS οι εφαρμογές βγαίνουν συνήθως optimized, οπότε θα μπορούσε να είναι και μια ακριβή παιχνιδομηχανή με το κατάλληλο software. PS. έκανα και edit στο προηγούμενο post. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Tlykog
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ο M4 o απλός έχει μία gpu ελαφρώς καλύτερη από ένα XBOX S. Τα XBOX X, PS5, PS5 pro τον ξεπερνούν σε gpu. Αν μιλάς γενικά για τους Μ4 (απλός, pro και Max), τότε συμφωνώ ότι έχουν ξεπεράσει άνετα τις παιχνιδοκονσόλες. Στο MacOS οι εφαρμογές βγαίνουν συνήθως optimized, οπότε θα μπορούσε να είναι και μια ακριβή παιχνιδομηχανή με το κατάλληλο software. PS. έκανα και edit στο προηγούμενο post. Με τον M4 μπαίνει στα χωράφια της παιχνιδοκονσολας τώρα πια. ( το είχα σχολιάσει και παλαιότερα με τον Μ3). Δεν είναι τυχαίο ότι η Corsair θέλει να δώσει έμφαση βγάζοντας αποκλειστικό πληκτρολόγιο για το Apple Store. Δεν θα το συνεχίσω γράφοντας με το τι θα γίνει με την έλευση του M5 του χρόνου, γιατί θα πλακώσουν και οι υπόλοιποι καρχαρίες του forum , που μυρίζουν μήλο και ορμάνε …. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από atheatos 1
Tlykog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atheatos είπε Με τον M4 μπαίνει στα χωράφια της παιχνιδοκονσολας τώρα πια. ( το είχα σχολιάσει και παλαιότερα με τον Μ3). Δεν είναι τυχαίο ότι η Corsair θέλει να δώσει έμφαση βγάζοντας αποκλειστικό πληκτρολόγιο για το Apple Store. Δεν θα το συνεχίσω γράφοντας με το τι θα γίνει με την έλευση του M5 του χρόνου, γιατί θα πλακώσουν και οι υπόλοιποι καρχαρίες του forum , που μυρίζουν μήλο και ορμάνε …. Αυτό σου γράφω: στα χωράφια μιας κονσόλας των 300€ με τον Μ4 τον απλό. Ο αγοραστής θα πρέπει να έχει και ανάλογες απαιτήσεις. Προφανώς και δε μπορεί να νομίζει κάποιος ότι θα παίζει με τον Mac M4 όπως με το PS5 pro και να τον χαρακτηρίζει "σκουπίδι" επειδή δεν παίζει σε 4Κ... Έχω τον Μ3 pro (11 cores cpu, 14 cores gpu). Δεν είναι gaming. Παίζει αρκετά παιχνίδια με κάποιες παραχωρήσεις, αλλά ΔΕΝ είναι gaming machine. Αν έχεις λογικές απαιτήσεις, τότε είναι μια χαρά. Αν σκεφτείς ότι μιλάμε για ενσωματωμένη gpu, τότε είναι απίστευτη η απόδοση του. Αν βάλεις μέσα και την διάρκεια μπαταρίας, τότε τα πράγματα πάνε σε άλλο επίπεδο. Για το σετάκι του άρθρου: είναι υποκειμενικό, αλλά το βρίσκω κακόγουστο. Δεν θα το αγόραζα για κανένα λόγο. Δεν είναι θεμα τιμής, είναι άσχημο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Tlykog 2
georgiosmag Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 16 ώρες πριν, Volga είπε Το παιχνίδι ηταν native install σε Mac GRID™ Legends on the Mac App Store ΥΓ: Μου αρέσουν και τα review που εχουν περάσει στη σελίδα στο link. (Λογικά αυτοί πριν το Mac παίζανε σε playstation2 και μετακινήθηκαν και τρελάθηκαν με το άλμα). Μην ασχολείσαι γιατί χάνεις τον χρόνο σου πρώτον και δεύτερον τους μπερδεύεις περισσότερο και καθυστερούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα.
J0hn82 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 19 ώρες πριν, Volga είπε Το παιχνίδι ηταν native install σε Mac GRID™ Legends on the Mac App Store ΥΓ: Μου αρέσουν και τα review που εχουν περάσει στη σελίδα στο link. (Λογικά αυτοί πριν το Mac παίζανε σε playstation2 και μετακινήθηκαν και τρελάθηκαν με το άλμα). Σωστά, λάθος μου, διόρθωσα παραπάνω. Το Πλαίσιο φαίνεται θέλει να το θάψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα