polaki Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 30 minutes ago, basilis_k6 said: το return δηλαδη κανει την δουλεια του enter απλα το λενε return? Ναι, και επίσης στο mac δεν υπάρχει το Alt! Λέγεται Option, και κάνει τα ίδια! Γενικά πάντως, ο λόγος που κάποιοι κατασκευαστές όπως πχ η Logitech έχει βγάλει το Keyboard MX for Mac είναι για αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται να βλέπω το "window key" όταν δεν έχω Windows και είμαι στο mac (υπάρχει σαν κουμπί, αλλά λέγεται command).. και δεν θέλω να ψάχνω ποιό είναι το Option key και να βλέπω απλά ένα Alt που δεν ξέρω καν τί κάνει. Μπορεί να ξενίζει, αλλά it makes sense μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης! 1 hour ago, lnwolfgr said: αυτό το κουμπάκι το στρογγυλό πάνω δεξιά, είναι για να παιζεις arkanoid? Λογικά είναι για τον ήχο, και προσωπικά θα πλήρωνα ΑΝΕΤΑ +50€ σε κάθε keyboard για να το είχα παντού σε όλα μου τα keyboards! 3 1
Members gsarig Δημοσ. πριν από 5 ώρες Members Δημοσ. πριν από 5 ώρες Κι εγώ φαντάζομαι πως η ροδέλα είναι για τον ήχο. Έχω το Corsair K100 air που έχει κι αυτό μια ροδέλα (όχι ίδια σε εμφάνιση πάντως) και χρησιμεύει για την αυξομείωση του ήχου.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 41 λεπτά πριν, polaki είπε Λογικά είναι για τον ήχο, και προσωπικά θα πλήρωνα ΑΝΕΤΑ +50€ σε κάθε keyboard για να το είχα παντού σε όλα μου τα keyboards! ναι ρε φιλε. γιαυτο εχω ακομα το ιδιο πληκτρολογιο 15 χρονια!
MikeKata Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cpc464 said: Άμα το gaming πληκτρολόγιο δεν είναι επαναφορτιζόμενο με τη θύρα φόρτισης απο κάτω δεν αξίζει. Τρε μπανάλ. "Δεν το κρατάτε σωστά". Το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι στα πόδια σας, ώστε το καλώδιο να περνάει ανάμεσα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από MikeKata 1
dreaming123 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εχουν φτιάξει patch για παίζει απροβλημάτιστα το mame32 ? Αν είναι αξίζει να πάρω το πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα