polaki Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ 30 minutes ago, basilis_k6 said: το return δηλαδη κανει την δουλεια του enter απλα το λενε return? Ναι, και επίσης στο mac δεν υπάρχει το Alt! Λέγεται Option, και κάνει τα ίδια! Γενικά πάντως, ο λόγος που κάποιοι κατασκευαστές όπως πχ η Logitech έχει βγάλει το Keyboard MX for Mac είναι για αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται να βλέπω το "window key" όταν δεν έχω Windows και είμαι στο mac (υπάρχει σαν κουμπί, αλλά λέγεται command).. και δεν θέλω να ψάχνω ποιό είναι το Option key και να βλέπω απλά ένα Alt που δεν ξέρω καν τί κάνει. Μπορεί να ξενίζει, αλλά it makes sense μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης! 1 hour ago, lnwolfgr said: αυτό το κουμπάκι το στρογγυλό πάνω δεξιά, είναι για να παιζεις arkanoid? Λογικά είναι για τον ήχο, και προσωπικά θα πλήρωνα ΑΝΕΤΑ +50€ σε κάθε keyboard για να το είχα παντού σε όλα μου τα keyboards! 6 1
Members gsarig Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 πμ Members Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 πμ Κι εγώ φαντάζομαι πως η ροδέλα είναι για τον ήχο. Έχω το Corsair K100 air που έχει κι αυτό μια ροδέλα (όχι ίδια σε εμφάνιση πάντως) και χρησιμεύει για την αυξομείωση του ήχου.
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ 41 λεπτά πριν, polaki είπε Λογικά είναι για τον ήχο, και προσωπικά θα πλήρωνα ΑΝΕΤΑ +50€ σε κάθε keyboard για να το είχα παντού σε όλα μου τα keyboards! ναι ρε φιλε. γιαυτο εχω ακομα το ιδιο πληκτρολογιο 15 χρονια! 1
MikeKata Δημοσ. Τρίτη στις 01:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:06 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cpc464 said: Άμα το gaming πληκτρολόγιο δεν είναι επαναφορτιζόμενο με τη θύρα φόρτισης απο κάτω δεν αξίζει. Τρε μπανάλ. "Δεν το κρατάτε σωστά". Το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι στα πόδια σας, ώστε το καλώδιο να περνάει ανάμεσα. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:06 πμ από MikeKata 1
dreaming123 Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 πμ Εχουν φτιάξει patch για παίζει απροβλημάτιστα το mame32 ? Αν είναι αξίζει να πάρω το πληκτρολόγιο.
daniel's_saving_grace Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 πμ Επειδή δεν πολυ έχουν τέτοιο τα keyboards, έχω πάρει εξωτερικό USB, ευμέγεθες και με απαλότατο κλίκι κλίκι σε κάθε επίπεδο. σαν τα παλιά ηχοσυστήματα. 1
chris_g92 Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 πμ Και όλα αυτά για να παίζεις με windows μέσω parallels.
Tlykog Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chris_g92 είπε Και όλα αυτά για να παίζεις με windows μέσω parallels. Υπάρχουν και native παιχνίδια. Μπες στο steam. Είναι χιλιάδες. Αν θέλεις παιχνίδια που υπάρχουν σε windows μπορείς με parallels ή crossover. Το δεύτερο είναι compatibility layer και τρέχει απευθείας σε περιβάλλον MacOS με καλύτερες επιδόσεις, αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τους. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:25 πμ από Tlykog 2 1
Chocobo Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 πμ 9 ώρες πριν, polaki είπε Δεν σου κρύβουν κάτι, απλά όπως ανέφερες και εσύ ο ίδιος "από μακ δεν ξέρεις". Ένα full size mac keyboard έχει και Return και Enter, τα οποία υπό συνθήκες μπορεί να έχουν διαφορετικό action (ακριβώς όπως και στα Windows που είναι στην ίδια θέση και λέγονται και τα 2 enter), στην πραγματική ζωή όμως ουσιαστικά κάνουν το ίδιο. Σε πλήρες mac keyboard επίσης υπάρχει και το delete που σβήνει κείμενο αριστερά του κέρσορα, αλλά και το forward delete, που σβήνει κείμενο δεξιά του κέρσορα. Από κει και πέρα, τα περισσότερα keyboards που δεν είναι full size όπως για παράδειγμα στα macbook, έχουν ένα return και ένα delete, στην οποία περίπτωση αν θες να σβήσεις χαρακτήρα δεξιά του κέρσορα χρησιμοποιείς το fn+delete. Simple as that! Το ‘‘χω κάνει και γω αυτό που κάνει η αππλ επειδή έχω κόκκινους και μπλε διακόπτες και επειδή δεν μου έφταναν μερικοί να κάνω άσπρο-μαύρο έβαλα ότι να ναι σε μερικά switches….στη δεξιά πλευρά πχ 2
ViktorBKK Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 πμ Οι vegan αποκτούν το πρώτο τους επίσημο steakhouse. 3
ethereum Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 πμ (επεξεργασμένο) μόνο τυχαίο δεν είναι το νέο boxy σχέδιο του mac mini που θυμίζει κάτι απο x-box της microsoft , όταν όλοι οι εκπρόσωποι της Apple δηλώνουν στα panels συνεχώς ότι " all macs are for gaming" με το Μ4 + 16 Gb Ram να είναι φτιαγμένο για να ανταποκριθεί ακριβώς σε αυτή τη νέα πορεία , ήταν θέμα χρόνου να βγεί ένα keyboard+mouse γι'αυτό το σκοπό , η Apple μπαίνει σιγά σιγά στο χώρο του gaming με μεγαλύτερες αξιώσεις για κομμάτι απο την πίτα , ίσως και η νέα τηλεόραση Apple που ακούγεται ότι θα έρθει να φτιάξουν ένα perfect bundle για media consumption . Επεξ/σία Τρίτη στις 09:31 πμ από ethereum 1
megapaixtaras Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ 10 ώρες πριν, polaki είπε αν θες να σβήσεις χαρακτήρα δεξιά του κέρσορα χρησιμοποιείς το fn+delete. αυτο δεν το ηξερα,thanks! 1
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ (επεξεργασμένο) Πέρα από την πλάκα (το πληκτρολόγιο άσχημο για τα δικά μου γούστα). Το Mac Mini M4 16GB μπορεί και τρέχει παιχνίδια, που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα για Mac χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες που παρέχει η Apple στους προγραμματιστές, όπως πχ το Resident Evil 4 Remake 1080p 60fps. Ο M4 Pro με τα 24GB RAM από την άλλη τρέχει το ίδιο παιχνίδι με 60fps σε 4K ανάλυση. Αν συνεχίσει η Apple έτσι προβλέπω και άλλο ανταγωνιστή στον χώρο του Gaming ειδικά στις φορητές συσκευές, άνετα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα Handheld με τα Chip που έχει. Το μόνο που πρέπει να καταφέρουν σαν εταιρία είναι να βγάλουν το κεφάλι τους από την γυάλα και να συνεργαστούν με καμία Valve ώστε περισσότερα παιχνίδια να γίνουν Port σε Mac μιας και ο κόσμος χρόνια ολόκληρα το Steam χρησιμοποιεί και έχει τεράστιες βιβλιοθήκες. Δεν θα αγόραζα ποτέ παιχνίδι μέσω του Mac AppStore. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:16 πμ από Huruduru 3
katehaki Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Αυτή η Corsair όσο καλά προϊόντα και να βγάζει έχει χάλια λογότυπο! Να αγοράσεις keyboard / mouse από το apple store και το προϊόν να είναι λες και το πάτησε νταλίκα πριν βγει από το κουτί... 1
chris_g92 Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ 1 hour ago, Tlykog said: Υπάρχουν και native παιχνίδια. Μπες στο steam. Είναι χιλιάδες. Αν θέλεις παιχνίδια που υπάρχουν σε windows μπορείς με parallels ή crossover. Το δεύτερο είναι compatibility layer και τρέχει απευθείας σε περιβάλλον MacOS με καλύτερες επιδόσεις, αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τους. Μπορω να βρώ χίλιους λόγους να πάρω ενα mac(που θα πάρω mac mini), οχι όμως για το gaming. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα