Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βρίσκομαι εκεί. Που βρίσκω προσφορές? Δεν θέλω να περιμένω σε γραμμές όπως έχω δει. Να αγοράσω από κάποιο ονλαιν και να πάω να παραλάβω. Τι έρχεται εδώ Ελλάδα μαζί μου χωρίς έξτρα κολπακια?(Φόρους, δασμούς, τελωνείο)

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι guys! Αλλά τι κοιτάω να πάρω? Τι αξίζει σαν black Friday εκεί? Υπάρχει κάνα μέρος που  βγάζει όλες τις καλές προσφορες μαζί?

Επεξ/σία από logo15
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone, τηλεοράσεις, tablet, laptop, υπολογιστές ή κομμάτια PC, οθόνες, κονσόλες κλπ

Γενικά προϊόντα τεχνολογίας

Επεξ/σία από Nick23
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, logo15 είπε

Ναι guys! Αλλά τι κοιτάω να πάρω? Τι αξίζει σαν black Friday εκεί? Υπάρχει κάνα μέρος που  βγάζει όλες τις καλές προσφορες μαζί?

Κοίτα για καμιά premium συνδρομή  την έχεις αναγκη

Δημοσ.
1 hour ago, logo15 said:

Θα βρίσκομαι εκεί. Που βρίσκω προσφορές? Δεν θέλω να περιμένω σε γραμμές όπως έχω δει. Να αγοράσω από κάποιο ονλαιν και να πάω να παραλάβω. Τι έρχεται εδώ Ελλάδα μαζί μου χωρίς έξτρα κολπακια?(Φόρους, δασμούς, τελωνείο)

Θα βγάλουν όλες οι αλυσίδες προσφορές τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και online. Παρασκευή και Δευτέρα που είναι το cyber Monday. Θα βγάλουν τα πάντα σε προσφορά. Από combo σε cpu/mobo/ram έως τηλεοράσεις κλπ. Νομίζω είναι προτιμότερο να μπουν σε αποσκευή που πάει στο σκάφος και όχι επάνω, ιδανικά με σκισμένα κουτιά αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί να μην ελεγχθείς καθόλου. 

Ο αδερφός μου το 2016 έφερε CPU-RAM από εκεί μέσα στην αρχική τους συσκευασία και δεν τον έλεγξε κανένας. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Θα βγάλουν όλες οι αλυσίδες προσφορές τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και online. Παρασκευή και Δευτέρα που είναι το cyber Monday. Θα βγάλουν τα πάντα σε προσφορά. Από combo σε cpu/mobo/ram έως τηλεοράσεις κλπ. Νομίζω είναι προτιμότερο να μπουν σε αποσκευή που πάει στο σκάφος και όχι επάνω, ιδανικά με σκισμένα κουτιά αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί να μην ελεγχθείς καθόλου. 

Ο αδερφός μου το 2016 έφερε CPU-RAM από εκεί μέσα στην αρχική τους συσκευασία και δεν τον έλεγξε κανένας. 

Εννοείς χειραποσκευη έτσι?

Δεν θα το ψιλιαστουν αν δούμε combo wombo cpu-gpu-ram? 😂💀

Δημοσ.
22 hours ago, Ola150 said:

Το 16. Είχα φέρει κάρτες γραφικών κινητά, επεξεργαστές. Η καλύτερη φάση με το δολάριο τότε στο μισό του ευρώ σχεδόν 

Δημοσ.
21 hours ago, logo15 said:

Εννοείς χειραποσκευη έτσι?

Δεν θα το ψιλιαστουν αν δούμε combo wombo cpu-gpu-ram? 😂💀

Κοιτα οι ram και οι επεξεργαστές έχουν μικρό κουτί, οι μητρικές και οι κάρτες γραφικών όχι 😂 Όχι χειραποσκευή, αυτή που κάνεις check in! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...