Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 πμ 2 minutes ago, ChrisN.S. said: μπορούμε να πάρουμε το Voucher χωρίς να επιλέξουμε από τώρα πάροχο-πρόγραμμα και να το χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά; Αν υπάρχει κάλυψη FTTH νομίζω ναι.
Devil_7 Δημοσ. Τρίτη στις 12:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:34 πμ 29 λεπτά πριν, Sebu είπε Που να κανω επιβεβαιωση? Αν εννοεις στο Εθνικο Μητρωο Επικοινωνιας ναι. Κανοντας login στην εφαρμογη του gigabit voucher με τα credentials του Taxis δεν εχει πολλες επιλογες. Μπαινω με κωδικους Taxis και εχει μια αδεια οθονη γιατι δεν εχουν υποβληθει ποτέ αιτησεις και πανω δεξια εχει το κουμπι Δημιουργια Αιτησης και διπλα το εικονιδιο του προφιλ. Πατωντας το Δημιουργιας Αιτησης γκριζαρει και δεν κανει κατι. Το εικονιδιο προφιλ εχει μονο επιλογη αποσυνδεσης. Δεν υπαρχει κατι αλλο να επιλεξεις/κλικαρεις 38 λεπτά πριν, nickem7 είπε Εμενα παντως στο ΕΜΕπ δηλωμενα τα εχει και παλι δεν προχωραει για νεα αιτηση. Εννοεις καπου αλλου επιβεβαιωση? Ζητάει και εκεί που δηλώνεις τα στοιχεία σου, αλλά αυτό είναι αφού έχεις μπει μέσα στην αίτηση. Μπερδεύτηκα από τη φωτογραφία. Αν έχετε κολλήσει στην αρχή, απλά υπομονή. Κι εμένα στην αρχή δεν έμπαινε.
ChrisN.S. Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, κατά την συμπλήρωση της αίτησης έχει ένα tick box όπου ρωτάει αν πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση; αν επιλέξεις ναι, βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου και ανεβάζεις έναν λογαριασμό του τελευταίου διμήνου. Δεν κατάλαβα αν εννοεί αν υπάρχει σύνδεση internet στο όνομα του δικαιούχου ή γενικά τηλεφωνική σύνδεση; Εγώ το έκανα untick. Θα υπάρξει πρόβλημα; 😶 Επεξ/σία Τρίτη στις 01:05 πμ από ChrisN.S. 1 1
podimatas Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 πμ (επεξεργασμένο) Δεν επιλέγει την πολυκατοικία από τον χάρτη Μου λεει οτι το κτιριο δηλώθηκε σε Δημόσιο χώρο!! Τι κανω?? Επεξ/σία Τρίτη στις 12:52 πμ από podimatas 4
Dr_Pepper Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Thresh είπε Οι 3 μεγάλοι κι ειδικά ο ΟΤΕ δεν βάζει τίποτα αν δεν γίνει αίτηση. Βάζει ένα ✅+1 κτίριο για να φουσκώσει ο αριθμός όπως βάζουν στην ACS αυτοκόλλητο ότι περάσανε απο το σπίτι σου και δήθεν δεν σε βρήκαν Επεξ/σία Τρίτη στις 12:45 πμ από Dr_Pepper
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 12:46 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:46 πμ 7 minutes ago, ChrisN.S. said: Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, κατά την συμπλήρωση της αίτησης έχει ένα tick box όπου ρωτάει αν πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση; αν επιλέξεις ναι, βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου και ανεβάζεις έναν λογαριασμό του τελευταίου διμήνου. Δεν κατάλαβα αν εννοεί αν υπάρχει σύνδεση internet στο όνομα του δικαιούχου ή γενικά τηλεφωνική σύνδεση; Εγώ το έκανα untick. Θα υπάρξει πρόβλημα; 😶 Ρε φαίνονται όλα, ΑΦΜ κτλπ...έφυγε η photo. 😛 1 2
ChrisN.S. Δημοσ. Τρίτη στις 12:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:49 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Ρε φαίνονται όλα, ΑΦΜ κτλπ...έφυγε η photo. 😛 Είναι από τον οδηγό συμπλήρωσης.. (https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/static/media/User Manual - Φυσικό Πρόσωπο v.2.0.d557a76bb89f7d397a5e.pdf) Επεξ/σία Τρίτη στις 12:50 πμ από ChrisN.S. 3
stcp Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 πμ Δηλαδη εγω που πηρα SFBB πριν 4 χρονια για 100αρα τωρα δεν...?🤬
Dr_Pepper Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 πμ 29 λεπτά πριν, Thresh είπε Πάλι μέχρι September 2023 γράφει κάτω. Του χρόνου που θα βρίσκεις για September 2024, θα λες ότι ξεγέλασαν τους Ευρωπαίους οι πάροχοί μας. ε κάθε χρόνο τους ξεγελάνε
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 12:55 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:55 πμ 7 minutes ago, ChrisN.S. said: Είναι από τον οδηγό συμπλήρωσης.. (https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/static/media/User Manual - Φυσικό Πρόσωπο v.2.0.d557a76bb89f7d397a5e.pdf) Ah oops, my bad. 5 minutes ago, stcp said: Δηλαδη εγω που πηρα SFBB πριν 4 χρονια για 100αρα τωρα δεν...?🤬 Yeah, δεν προβλέπεται κι άλλο.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. Τρίτη στις 01:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:02 πμ @Thresh πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση είναι αν έχουμε ενεργό συμβόλαιο internet? 1
christosk78 Δημοσ. Τρίτη στις 01:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:04 πμ Εντάξει, είναι τραγικοί... Δεν ξέρω με ποια βάση κάνουν διασταύρωση, αλλά με θεωρεί νομικό πρόσωπο και έχει σηκώσει τα στοιχεία και τον ΚΑΔ που είχα κάποτε ενώ είμαι ΔΥ εδώ και 20+ χρόνια! Άντε βγάλε άκρη τώρα... 1
freegr Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ Ελπίζουμε να αφορά και φοιτητές αλλά που υποβάλλονται οι αιτήσεις;
feelihipo Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ 34 λεπτά πριν, cornix είπε Θα πέσουν καθόλου οι τιμές ή πήγε άπατο η μείωση τιμών χονδρικής; Επιπλέον, η Κοσμοτέ είχε αυξήσει τις τιμές το καλοκαίρι και ο υπουργός είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχτεί να ανεβάσουν τις τιμές οι πάροχοι για να κερδίσουν περισσότερα με τη χρήση του κουπονιού. Από την ΕΕΤΤ δεν περιμένω κάτι. Το ίδιο και η Nova 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 πμ 6 minutes ago, Dark_Beast_John_Gr said: @Thresh πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση είναι αν έχουμε ενεργό συμβόλαιο internet? Ναι μάλλον. Btw δεν δικαιούμαι voucher, οπότε δεν έχω κοιτάξει ιδιαίτερα τις επιλογές της αίτησης. 37 minutes ago, cornix said: Θα πέσουν καθόλου οι τιμές ή πήγε άπατο η μείωση τιμών χονδρικής; Επιπλέον, η Κοσμοτέ είχε αυξήσει τις τιμές το καλοκαίρι και ο υπουργός είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχτεί να ανεβάσουν τις τιμές οι πάροχοι για να κερδίσουν περισσότερα με τη χρήση του κουπονιού. Από την ΕΕΤΤ δεν περιμένω κάτι. 3 minutes ago, feelihipo said: Το ίδιο και η Nova Κάποια άρθρα είχαν γράψει ότι η έναρξη του giga voucher θα είχε και ταυτόχρονη έναρξη/εφαρμογή των νέων/χαμηλότερων τιμών χονδρικής, τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν γνωρίζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα