Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει συνδυαστικά με triple play προγράμματα?

Πχ για νέα 300αρα με κινητό και tv πρόγραμμα, η αφορά μόνο internet?

Εγώ με double play  ταπεινή 24αρα είμαι ο homo sapiens και ίσως με συμφέρει να τα βάλω όλα τωρα.Το δημιουργία αίτησης έχει κολλήσει εδώ και ώρες παντως

Επεξ/σία από ncdbill
Δημοσ.
2 minutes ago, caveneo said:

Ξεκόλλησε τώρα το Δημιουργία Αίτησης αλλά δεν ανοίγει ο χάρτης!! :-)

Ανοιγει ο χαρτης αργα αργα αλλα εχουν εξαφανιστει οι πολυκατοικιες απο την Αττικη χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Στο μεταξύ άργησε όντως ο χάρτης αλλά βγήκε. Στην πολυκατοικία μου ενώ έχουμε FTTH με την Inalan, μου γράφει πως δεν έχει δίκτυο FTTH η πολυκατοικία και πως είναι διαθέσιμο μόνο από cosmote αλλά δεν μου βγάζει πακέτα.

Όχι πως παίζει να πάω στην cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάλυψη για κεντρικές πόλεις, πίσω από τον ήλιο θα μείνουμε μια ζωή στην επαρχία.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτά είναι ένα 14 μήνες πριν.

Ειναι το πιο πρόσφατο του χρόνου θα βγει για το 24 

image.png.80e09b2bb9c949b9578d1b3528e8f5d5.png

https://www.ftthcouncil.eu/resources/all-publications-and-assets/2044/ftth-b-global-ranking-2024
Πρόσεξε πως ειναι 2024 το conference  και πως το μπλέ ειναι για το 2023 (επίσης πρόσεξε ότι είμαστε σχεδόν ανύπαρκτοι για το 2021 και πίσω :P ) επίσης πρόσεξε ότι είμαστε μπροστά για 100Κ σπίτια (ντεμέκ εγώ συνεχίζω να μην το πιστεύω :P ) μόνο απο την σλοβακία και την λιθουανία 

29 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κατά τα άλλα επιδοτήσεις για αστικές περιοχές δεν παίζουν και τα λεφτά που παίρνουν από το ταμείο ανάκαμψης είναι δάνεια.

Ε μωρέ μην το παίρνεις και κυριολεκτικά κάτι θα προσπαθούν να κρύψουν στα χαρτιά απο την πεθερά (ΕΕ ) κάποια οδηγία για minimum κάλυψη αλλιώς πρόστιμο κάτι τέτοιο πάντως σίγουρα δεν έχει κάλυψη 1/3 έλληνες :P 

Αλλά για εμένα το πιο τραγικό ειναι αυτό 

image.png.259c122acafce2213260f28f62ecd091.png

όλοι σχεδόν κάτι κάνουν για την αγροτιά και την παραμεθόριο μονο εμείς 0% αντε οκ και η μάλτα... 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Dr_Pepper said:

https://www.ftthcouncil.eu/resources/all-publications-and-assets/2044/ftth-b-global-ranking-2024
Πρόσεξε πως ειναι 2024 το conference  και πως το μπλέ ειναι για το 2023 (επίσης πρόσεξε ότι είμαστε σχεδόν ανύπαρκτοι για το 2021 και πίσω :P ) επίσης πρόσεξε ότι είμαστε μπροστά για 100Κ σπίτια (ντεμέκ εγώ συνεχίζω να μην το πιστεύω :P ) μόνο απο την σλοβακία και την λιθουανία 

Πάλι μέχρι September 2023 γράφει κάτω. 

Του χρόνου που θα βρίσκεις για September 2024, θα λες ότι ξεγέλασαν τους Ευρωπαίους οι πάροχοί μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέτε να έχει θέμα και να έχει μπουκώνει μιας και έχουν μπει όλοι να πάρουν στράτα 200 ευρώ έκπτωση;;;; 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αν δεν κάνει αίτηση κάποιος από το κτίριο δεν βάζουν boxes, οπότε δεν μετράνε έτσι.

Αν δεν κάνω λάθος μετράνε από κτηματολόγιο or something.

Στα πατώματα βάζουν αν δε κάνω λάθος

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sebu είπε

Που να κανω επιβεβαιωση? Αν εννοεις στο Εθνικο Μητρωο Επικοινωνιας ναι.

Κανοντας login στην εφαρμογη του gigabit voucher με τα credentials του Taxis δεν εχει πολλες επιλογες.

Μπαινω με κωδικους Taxis και εχει μια αδεια οθονη γιατι δεν εχουν υποβληθει ποτέ αιτησεις και πανω δεξια εχει το κουμπι Δημιουργια Αιτησης και διπλα το εικονιδιο του προφιλ.

Πατωντας το Δημιουργιας Αιτησης γκριζαρει και δεν κανει κατι.

Το εικονιδιο προφιλ εχει μονο επιλογη αποσυνδεσης.

Δεν υπαρχει κατι αλλο να επιλεξεις/κλικαρεις

Και σε εμένα το ίδιο κάνει. 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, feelihipo said:

Στα πατώματα βάζουν αν δε κάνω λάθος

Οι 3 μεγάλοι κι ειδικά ο ΟΤΕ δεν βάζει τίποτα αν δεν γίνει αίτηση.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, fwtonio said:

Εκεί που μένω, βγάζει ο χάρτης πάροχο τον ΟΤΕ.

Εγώ όμως έχω και θέλω NOVA. Γίνεται;

Ναι γίνεται, απλά ένα μέρος της εγκατάστασης θα γίνει από τον ΟΤΕ και το υπόλοιπο από τη Nova.

30 minutes ago, ncdbill said:

Ισχύει συνδυαστικά με triple play προγράμματα?

Πχ για νέα 300αρα με κινητό και tv πρόγραμμα, η αφορά μόνο internet?

Εγώ με double play  ταπεινή 24αρα είμαι ο homo sapiens και ίσως με συμφέρει να τα βάλω όλα τωρα.Το δημιουργία αίτησης έχει κολλήσει εδώ και ώρες παντως

Λογικά ναι, υπομονή να μπουν τα διαθεσιμα προγράμματα από τους παρόχους στην πλατφόρμα. Τώρα τηλεφωνικά θα ακούς ανενημέρωτους υπαλλήλους...

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Θα πέσουν καθόλου οι τιμές ή πήγε άπατο η μείωση τιμών χονδρικής; Επιπλέον, η Κοσμοτέ είχε αυξήσει τις τιμές το καλοκαίρι και ο υπουργός είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχτεί να ανεβάσουν τις τιμές οι πάροχοι για να κερδίσουν περισσότερα με τη χρήση του κουπονιού. Από την ΕΕΤΤ δεν περιμένω κάτι.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...