MiJ16 Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 πμ Εγκρίθηκε χθες αίτηση που είχε γίνει από τις 10/1 (περίπτωση δικηγόρου που το επαγγελματικό ΑΦΜ συμπίπτει με το προσωπικό). Την 300αρα στον στο mycosmote μου την δίνει 29,85€. Θεωρώ πως είναι εφικτό για την 500αρα στα 32,53, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Παρ' όλα αυτα δε μου αρέσει η ανανέωση της δέσμευσης για άλλα 2 χρόνια γιατί στο διετές που τρέχει τώρα (μένει άλλος ένας χρόνος) είχα πάρει καλή τιμή συνδιαστικά και σε κινητό (20gb & απεριόριστα στα 16€). Μόλις λήξει το υπάρχον συμβόλαιο θα λήξει και το κινητό και δεν πρόκειται να μου δώσουν την ίδια τιμή στο κινητό. Οπότε μακροπρόθεσμα μάλλον χαμένος θα βγω. Πρέπει κάπως να πάρει την ίδια ανανέωση και το κινητό στην ίδια τιμή.
MiJ16 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ (επεξεργασμένο) Σήμερα μίλησα με το τμήμα προσφορών της Cosmote. Μου δίνει την 500αρα στα 34,κάτι. Ανέφερα την προσφορά που είχε ο @vaggos88 στα 32,53 και δεν αποδέχονται να μου δώσουν αυτή την τιμή με το επιχείρημα οτι η χαμηλότερη που υπάρχει είναι στα 34,κάτι. Τρώνε το 50αρικο της ενεργοποίησης τρώνε και ό,τι άλλο μπορούν. Εννοείται πως αρνήθηκα και μένω με την adsl. Προς Οκτώβρη που κοντεύει να λήξει το συμβόλαιο θα τους χαιρετήσω προς άλλο πάροχο. Και τότε να δούμε πόσο θα μου δώσουν την 500αρα. On 06/02/2025 at 17:41, vaggos88 said: Εχει ενεργοποιηθει εδώ και μια εβδομαδα η 500 απο ΟΤΕ με συμβολαιο στα 36 και κατι ψιλα. σημερα μπηκα στην εφαρμογη και ειδα στις προσφορές μου το ιδιο πακετο στα 32.53. Τους καλεσα για ακύρωση και εκ νέου αιτηση με την νεα τιμή και δεν υπηρξε κανενα προβλημα μιας και ακομα δεν εχει ολοκληρωθεί η πρωτη αίτηση. Μου ειπαν μάλιστα οτι την τιμή αυτη την βλέπουν στο συστημα τους οπότε θεωρώ πως δέν είναι ατομική. οπότε για τσεκάρετε το όσοι ενδιαφέρεστε. Επισης το voucher δεν ακυρώνεται. Θεωρητικά το καταχωρείς οπου θες, όποτε θες, μέσα στην διάρκεια του? Ήσουν ήδη σε ftth και απλά αναβάθμισες την ταχύτητα; Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:25 μμ από MiJ16
vaggos88 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Σήμερα μίλησα με το τμήμα προσφορών της Cosmote. Μου δίνει την 500αρα στα 34,κάτι. Ανέφερα την προσφορά που είχε ο @vaggos88 στα 32,53 και δεν αποδέχονται να μου δώσουν αυτή την τιμή με το επιχείρημα οτι η χαμηλότερη που υπάρχει είναι στα 34,κάτι. Τρώνε το 50αρικο της ενεργοποίησης τρώνε και ό,τι άλλο μπορούν. Εννοείται πως αρνήθηκα και μένω με την adsl. Προς Οκτώβρη που κοντεύει να λήξει το συμβόλαιο θα τους χαιρετήσω προς άλλο πάροχο. Και τότε να δούμε πόσο θα μου δώσουν την 500αρα. Ήσουν ήδη σε ftth και απλά αναβάθμισες την ταχύτητα; Ειχα ηδη 100ftth. και μολις βγηκε το voucher πηγα για την 500. τωρα κανω υπαναχωρηση απο το συμβολαιο αυτο και καπακια με την νεα τιμη στα 32.53 1
anergos13 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ (επεξεργασμένο) γνωριζει καποιος για ατομικη επιχειρηση -1 ατομο, εμπορικο καταστημα- στην 'Υπεύθυνη Δήλωση Σώρευσης' στα παρακατω πεδια τι συμπληρωνουμε? επίσης τι ακριβως ειναι οι 'Ενισχυσεις Ησσονος Σημασιας' ? αφορουν καποια προγραμματα με αρκετα χρηματα πχ και οχι πχ επιστρεπτεες που ειχαμε παρει κάποτε?? για να ξερω αν πρεπει ν τ αφησω κενα..... Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:26 μμ από anergos13
Nate Δημοσ. χθες στις 06:50 μμ Δημοσ. χθες στις 06:50 μμ Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο online; Το ρωτάω γιατί πριν λίγο πέρασαν κάποιοι τύποι (να σημειώσω ότι εδώ και κανέναν μήνα-δίμηνο περνάνε οπτικές ίνες στην περιοχή μου) και ήθελα να ρωτήσω αν είναι απλά πωλητές κάποιας εταιρείας ή έχουν σχέση με το fiber.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Super Moderators Δημοσ. πριν από 32 λεπτά On 18/02/2025 at 18:50, Nate said: Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο online; Το ρωτάω γιατί πριν λίγο πέρασαν κάποιοι τύποι (να σημειώσω ότι εδώ και κανέναν μήνα-δίμηνο περνάνε οπτικές ίνες στην περιοχή μου) και ήθελα να ρωτήσω αν είναι απλά πωλητές κάποιας εταιρείας ή έχουν σχέση με το fiber. Μόνο εσύ, ως κάτοχος της γραμμής, μπορείς να κάνεις αίτηση στο συγκεκριμένο, online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα