Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KenJiNx είπε

Σήμερα πήρα προσφορά από Vodafone, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ μιας και δε το δικαιούμαι, 28,20€ για 300mbps με απεριόριστα κινητά (με ενδιαφέρει). Έχουν ειδική τιμή μου είπε με 17% έκπτωση για αυτούς που δε δικαιούνται το κουπόνι. 

Το θέμα μου είναι πως μου είπε ότι τα συμβόλαια έρχονται προτυπωμενα και δε μπορούν να αλλάξουν τις βασικές τιμές που αναφέρονται, γράφει 34,19 το συμβόλαιο, αλλά ισχύει η τιμή που μου γράφει μέσα στο εμαιλ.

Θα το εμπιστευοσασταν;

Screenshot_2025-01-30-21-39-44-658_com.mi.globalbrowser (1).jpg

Screenshot_2025-01-30-21-39-12-237_com.google.android.gm.jpg

Και το δικο μου συμβολαιο σε ΟΤΕ γραφει αλλη τιμη απ'οτι πληρωνω. 

ΥΓ. εχω και voucher. 

image.png.018d385d1925531f41e8bada97770943.png

Στον λογαριασμο ομως θα πληρωσω 35,39€

• Thanks 1
  • Απαντ. 672
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, KenJiNx είπε

Σήμερα πήρα προσφορά από Vodafone, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ μιας και δε το δικαιούμαι, 28,20€ για 300mbps με απεριόριστα κινητά (με ενδιαφέρει). Έχουν ειδική τιμή μου είπε με 17% έκπτωση για αυτούς που δε δικαιούνται το κουπόνι. 

Το θέμα μου είναι πως μου είπε ότι τα συμβόλαια έρχονται προτυπωμενα και δε μπορούν να αλλάξουν τις βασικές τιμές που αναφέρονται, γράφει 34,19 το συμβόλαιο, αλλά ισχύει η τιμή που μου γράφει μέσα στο εμαιλ.

Θα το εμπιστευοσασταν;

Screenshot_2025-01-30-21-39-44-658_com.mi.globalbrowser (1).jpg

Screenshot_2025-01-30-21-39-12-237_com.google.android.gm.jpg

Επειδή ειμαι και εγω σε φάση να ανανεώσω με τη Vodafone με το κουπόνι όμως. Πόσο καιρό σου είπαν για να σε συνδέσουν? Αρχικα έχεις ήδη οπτική ίνα ή ολα απο την αρχή?
Την τιμή αυτή στην προτειναν εκείνοι ή ζήτησες καμιά προσφορά απο μόνος σου?

Δημοσ.
1 minute ago, spiros219 said:

Επειδή ειμαι και εγω σε φάση να ανανεώσω με τη Vodafone με το κουπόνι όμως. Πόσο καιρό σου είπαν για να σε συνδέσουν? Αρχικα έχεις ήδη οπτική ίνα ή ολα απο την αρχή?
Την τιμή αυτή στην προτειναν εκείνοι ή ζήτησες καμιά προσφορά απο μόνος σου?

Ενώ στο συμβόλαιο γράφει για 4-6 εβδομάδες, μου είπαν για περίπου 7 ημέρες. Έχω ήδη οπτική ίνα ναι, από cosmote όμως.
Μόλις τους είπα πως δεν δικαιούμαι το κουπόνι, μου είπε, έχουμε φτιάξει μια έκπτωση ειδικά για αυτούς που δεν δικαιούνται κουπόνι, με 17% μείωση της βασικής τιμής, και βγαίνει 28,29€.
Χωρίς να ζητήσω τίποτα εγώ. Μου έκανε και εμένα τρομερή εντύπωση. Ας ελπίσουμε να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KenJiNx είπε

Ενώ στο συμβόλαιο γράφει για 4-6 εβδομάδες, μου είπαν για περίπου 7 ημέρες. Έχω ήδη οπτική ίνα ναι, από cosmote όμως.
Μόλις τους είπα πως δεν δικαιούμαι το κουπόνι, μου είπε, έχουμε φτιάξει μια έκπτωση ειδικά για αυτούς που δεν δικαιούνται κουπόνι, με 17% μείωση της βασικής τιμής, και βγαίνει 28,29€.
Χωρίς να ζητήσω τίποτα εγώ. Μου έκανε και εμένα τρομερή εντύπωση. Ας ελπίσουμε να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα..

Οπτική ίνα έχει μεσα στο διαμέρισμα ή απλα έχει γίνει η εγκατάσταση στη πολυκατοικία?
Παντώς πολυ καλη η τιμή σου. Ειδικά χωρίς κουπόνι.

Δημοσ.
2 minutes ago, spiros219 said:

Οπτική ίνα έχει μεσα στο διαμέρισμα ή απλα έχει γίνει η εγκατάσταση στη πολυκατοικία?
Παντώς πολυ καλη η τιμή σου. Ειδικά χωρίς κουπόνι.

Πολύ καλύτερη της cosmote με την επιδότηση του κουπονιού.. Γιαυτό ψάχνομαι μήπως υπάρχει κάτι κρυμμένο από πίσω...

Έχω κανονικά οπτική εδώ και 3 χρόνια με την cosmote 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα προσφορά από Vodafone (300) στα 22,80 +2 πάγια δώρο.

Έρχομαι από cosmote 100 VDSL. 

Πρώτος που θα βάλει ίνα στην πολυκατοικία.

Δίκτυο τις cosmote.

Επεξ/σία από atpanos
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, atpanos said:

Εγώ πήρα προσφορά από Vodafone (300) στα 22,80 +2 πάγια δώρο.

Έρχομαι από cosmote 100 VDSL. 

Πρώτος που θα βάλει ίνα στην πολυκατοικία.

Δίκτυο τις cosmote.

Με κουπόνι λογικά σωστά;

Δημοσ.

Παρά πολύ καλή τιμή.

20,90€ στη πράξη με τα πάγια δώρο για 300αρα. Νομίζω έκλεψε τη παράσταση η Vodafone . Η cosmote κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εκτός να έχει λόγο που δε ρίχνει τις τιμές.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, KenJiNx said:

Εκτός να έχει λόγο που δε ρίχνει τις τιμές.

Τον έχει πει ο Καλιβάτσης στον Κανάκη πριν από πολλά χρόνια. 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KenJiNx είπε

Παρά πολύ καλή τιμή.

20,90€ στη πράξη με τα πάγια δώρο για 300αρα. Νομίζω έκλεψε τη παράσταση η Vodafone . Η cosmote κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εκτός να έχει λόγο που δε ρίχνει τις τιμές.

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Τον έχει πει ο Καλιβάτσης στον Κανάκη πριν από πολλά χρόνια. 😛

Αν και παιζει να φαει Delete, μιας και μου το θυμησες :P 

Spoiler

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα το voucher και προσφορά της cosmote. Ήρθε σήμερα μηχανικός ώστε να μου εξηγήσει ποια είναι η διαδικασία με σκαψιματα καλωδιώσεις κλπ.

Αν μπορεί κάποιος να διευκρινήσει αν ξέρει από αυτά:

Μου είπε ανάμεσα σε άλλα ότι (καθώς μικρή πολυκατοικία) πρέπει να μπει κουτί σε κάθε όροφο διαμέρισμα  (στο μπαλκόνι στη δικιά μας περίπτωση αφού δεν στήνουν σκαλωσιές) ώστε μελλοντικά σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση.

Έτσι πρέπει εγώ να συνεννοηθώ με τους υπόλοιπους ενοίκους- ιδιοκτήτες για να μπουν τα συνεργεία μέσα στα σπίτια τους να κάνουν την εγκατάσταση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορώ να προχωρήσω απλά τραβώντας καλωδίωση μόνο στο δικό μου στο ισόγειο. Είναι πάντως μια λεπτομέρεια που δεν μου έγινε γνωστή οταν μου πούλησαν την αναβάθμιση και έχω ήδη συμβόλαιο και εξοπλισμό από την cosmote.

Ευχαριστώ και δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός,  δεν είμαι και αρκετά σχετικός με αυτά. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Gewmix1992 said:

Μου είπε ανάμεσα σε άλλα ότι (καθώς μικρή πολυκατοικία) πρέπει να μπει κουτί σε κάθε όροφο διαμέρισμα  (στο μπαλκόνι στη δικιά μας περίπτωση αφού δεν στήνουν σκαλωσιές) ώστε μελλοντικά σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση.

Έτσι πρέπει εγώ να συνεννοηθώ με τους υπόλοιπους ενοίκους- ιδιοκτήτες για να μπουν τα συνεργεία μέσα στα σπίτια τους να κάνουν την εγκατάσταση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορώ να προχωρήσω απλά τραβώντας καλωδίωση μόνο στο δικό μου στο ισόγειο. Είναι πάντως μια λεπτομέρεια που δεν μου έγινε γνωστή οταν μου πούλησαν την αναβάθμιση και έχω ήδη συμβόλαιο και εξοπλισμό από την cosmote.

Ναι γίνεται σε όλους τους ορόφους, ώστε να είναι έτοιμη η "καθετη" σε περίπτωση που κάποιος θέλει μελλοντικά.

Έγκριση/ψηφοφορία δεν θέλει πάντως, αν επιθυμεί έστω κι ένας ιδιοκτήτης στην πολυκατοικία, ο νόμος προβλέπει όπως και στο φυσικό αέριο να μην χρειάζεται άδεια από την συνέλευση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...