shrewdness Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 μμ Εγώ που έχω 300 Mbps ήδη μπορώ να κάνω κάτι;
vaggos88 Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ 52 λεπτά πριν, shrewdness είπε Εγώ που έχω 300 Mbps ήδη μπορώ να κάνω κάτι; Downgrade σε 100 αν λιγει το συμβολαιο τωρα και μετα απο κανα μηνα βγαζεις κουπονι και αναβαθμιζεις. 1
shrewdness Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 μμ 53 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Downgrade σε 100 αν λιγει το συμβολαιο τωρα και μετα απο κανα μηνα βγαζεις κουπονι και αναβαθμιζεις. ρε αν είναι δυνατόν τι γκαντέμης είμαι; αναβάθμισα από 100 σε 300 πριν 3 μήνες περίπου με συμβόλαιο 24 μήνες 1 1
atpanos Δημοσ. Κυριακή στις 09:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:33 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, shrewdness είπε ρε αν είναι δυνατόν τι γκαντέμης είμαι; αναβάθμισα από 100 σε 300 πριν 3 μήνες περίπου με συμβόλαιο 24 μήνες Σε τι τιμή; Είχε τότε και τις καλύτερες τιμές. Τα voucher είναι καθαρά δώρο από Μητσοτάκη στα καρτέλ. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:34 πμ από atpanos
shrewdness Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ 3 ώρες πριν, atpanos είπε Σε τι τιμή; Είχε τότε και τις καλύτερες τιμές. Τα voucher είναι καθαρά δώρο από Μητσοτάκη στα καρτέλ. 36€ cosmote
jfkddyi569 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Καλημέρα. Μπαίνω να κάνω αίτηση με το ατομικό μου ΑΦΜ για τη γραμμή που έχω στο σπίτι μου (οικιακή χρήση), αλλά το σύστημα με βγάζει ως νομικό πρόσωπο, μάλλον επειδή είμαι μέλος μιας εταιρείας. Ξέρει κανείς αν και πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα; Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αφού στο στο ατομικό μου ΑΦΜ γίνεται η αίτηση με τους ατομικούς μου κωδικούς TAXISNET, όχι στο εταιρικό. Εταιρικό τηλέφωνο δεν υπάρχει.
salmp7 Δημοσ. Τρίτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:29 μμ σημειώνοντας ότι δε θέλω να είμαι προκλητικός και δεν παίζω με τον πόνο όσων περιμένουν ή δεν έχουν δυνατότητα και είναι ακόμα με adsl... χθες συνδέθηκα. Έβαλα 1Gbps. Έχω down 910-920 και up 515. (ενσύρματα, χωρίς άλλα να τρέχουν κτλ κτλ) Να ασχοληθώ με το down? Η ταχύτητα δεν με πειράζει, μου φτάνει και περισσεύει, πιο πολύ η απορία είναι το που βρίσκεται το "πρόβλημα" καθώς η οπτική δε λειτουργεί όπως ο χαλκός. Τί λέτε; Να το αφήσω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 03:52 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:52 μμ 1 hour ago, salmp7 said: σημειώνοντας ότι δε θέλω να είμαι προκλητικός και δεν παίζω με τον πόνο όσων περιμένουν ή δεν έχουν δυνατότητα και είναι ακόμα με adsl... χθες συνδέθηκα. Έβαλα 1Gbps. Έχω down 910-920 και up 515. (ενσύρματα, χωρίς άλλα να τρέχουν κτλ κτλ) Να ασχοληθώ με το down? Η ταχύτητα δεν με πειράζει, μου φτάνει και περισσεύει, πιο πολύ η απορία είναι το που βρίσκεται το "πρόβλημα" καθώς η οπτική δε λειτουργεί όπως ο χαλκός. Τί λέτε; Να το αφήσω; Πάροχος? Τι κάρτα δικτύου έχει το PC?
dopermann Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Καλημερα σε ολους ειμαι σε νοβα απο το προηγουμενο κουπονι που ειχε βγει και πληρωνω 31 ευρω για 1000 mgps υπαρχει περιπτωση να βρω καλυτερη στην κοσμοτε?Η περιοχη ειχε σκαφτει ολοκληρη απο Wind...
salmp7 Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ 18 hours ago, Thresh said: Πάροχος? Τι κάρτα δικτύου έχει το PC? Cote, αλλά σε περιοχή της Nova. Για την κάρτα θα σου απαντήσω μόλις το τσεκάρω καθώς δεν είμαι στο χώρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 49 minutes ago, dopermann said: Καλημερα σε ολους ειμαι σε νοβα απο το προηγουμενο κουπονι που ειχε βγει και πληρωνω 31 ευρω για 1000 mgps υπαρχει περιπτωση να βρω καλυτερη στην κοσμοτε?Η περιοχη ειχε σκαφτει ολοκληρη απο Wind... Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτω από 40 ευρώ για 1Gbps στην Cosmote, πόσο μάλλον από 31. 36 minutes ago, salmp7 said: Cote, αλλά σε περιοχή της Nova. Για την κάρτα θα σου απαντήσω μόλις το τσεκάρω καθώς δεν είμαι στο χώρο. Πιθανότατα έχεις 1Gbps κάρτα, χρειάζεται 2.5Gbps για να δεις πάνω από 920-940Mbps. 1
salmp7 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 hours ago, Thresh said: Πιθανότατα έχεις 1Gbps κάρτα, χρειάζεται 2.5Gbps για να δεις πάνω από 920-940Mbps. ναι 1gbps full duplex είναι. οπότε υποθέτω και λόγω overhead είναι λογικό να βλέπω κάτι του στυλ 900. Άρα δεν κάνω κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες Just now, salmp7 said: ναι 1gbps full duplex είναι. οπότε υποθέτω και λόγω overhead είναι λογικό να βλέπω κάτι του στυλ 900. Άρα δεν κάνω κάτι. Yeah, μόνο αν αγοράσεις καινούρια για pci-e.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα