Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ότι έγινε όταν από 24άρι πήγες σε 100άρι και 200άρι. Έτσι γίνεται η πρόοδος. οι τιμές πέφτουν με το πέρασμα του χρόνου. Άλλωστε κάποια στιγμή θα καταργηθεί ο χαλκός τελείως. Για ποιό λόγο να υποστηρίζουν κάτι που δεν παίζει σωστά και έχει 100 προβλήματα. Σιγά σιγά οι απαιτήσεις θα ανέβουν οπότε θα αξιοποιηθούν καλύτερα και οι γραμμές. Είτε αυτό θα είναι VR είτε 8Κ είτε οτιδήποτε. Αν είναι έτσι ας βάλουμε adsl να πιάνουμε 5Mbps και να ζούμε με το φόβο ότι θα ανέβουν οι τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nvel είπε

θα έχει λήξει και το συμβόλαιο...

Ναι, γι' αυτό είπα θα έχει πάει ένα 50άρικο εύκολα "σε όλους". Όλες οι εταιρίες τότε τόσο θα έχουν, ξεκινώντας από τα 100, οπότε και θα αναγκασθείς να ρίξεις ταχύτητα και πολλά θα δίνεις... Δεν ξέρω αν αυτό το λέμε "πρόοδο", όπως το λέει ο φίλος παραπάνω ή άλλη μια ωραία ευκαιρία των παρόχων να κονομήσουν εύκολα.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.

σε δυο χρόνια άμα δεν έχουν τα χρήματα για το νέο συμβόλαιο στην ίδια ταχύτητα θα κάνουν το νέο συμβόλαιο σε μικρότερη ταχύτητα, ποιο είναι το πρόβλημα επί του παρόντος;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, tryfos said:

Ναι, γι' αυτό είπα θα έχει πάει ένα 50άρικο εύκολα "σε όλους". Όλες οι εταιρίες τότε τόσο θα έχουν, ξεκινώντας από τα 100, οπότε και θα αναγκασθείς να ρίξεις ταχύτητα και πολλά θα δίνεις... Δεν ξέρω αν αυτό το λέμε "πρόοδο", όπως το λέει ο φίλος παραπάνω ή άλλη μια ωραία ευκαιρία των παρόχων να κονομήσουν εύκολα.

Έβλεπα πέρσι διάγραμμα που έδειχνε το κόστος διάφορων υπηρεσιών/πραγμάτων/κτλπ σε βάθος μερικών δεκαετιών και μια δυο από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έβλεπες βελτίωση και πτώση τιμών ήταν οι τηλεοράσεις (ίντσες κι ευρώ) κι οι πάροχοι internet/κινητής (Mbps κι ευρώ).

Σε 2 χρόνια θα έχουν πέσει οι τιμές, κανονικά θα έπρεπε να είχαν πέσει από πέρσι, αλλά κλασικά το voucher σε συνδυασμό με την απληστία τους τις κρατάει στα επίπεδα που είχαμε πριν 2.5 χρόνια.

Θέλουν να πάμε σε FTTH και να φύγουμε από τον προβληματικό κοστοβόρο χαλκό, καθώς και να γλυτώσουν την γκρίνια της τελευταίας θέσης στην ΕΕ, στα επίπεδα που είναι τώρα οι τιμές είναι για "early adopters" φάση...

Δημοσ.
1 hour ago, tryfos said:

Εσείς όλοι που έχετε σπεύσει και παίρνετε 300άρες και 500άρες γραμμές (χωρίς στην ουσία να τις χρειάζεται κανείς), έχετε σκεφτεί τί ακριβώς θα γίνει μετά από 2 χρόνια που θα λήξουν οι εκπτώσεις; Και θα πάει σε όλους το πάγιο ένα 50άρικο τον μήνα εύκολα; Ρίχνουν τον τυράκι τώρα για να μαζέψουν κόσμο και μετά θα βαρέσουν στο ψαχνό.

Μπορείς να κάνεις downgrade σε χαμηλότερη ταχύτητα όταν λήξει το συμβόλαιο. 

Δημοσ.
Στις 14/1/2025 στις 3:22 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Σε όσους λάβανε σε pdf το συμβόλαιο η τιμή ανά μήνα μαζί με φπα δεν είναι η τιμή προσφοράς με το gigabit voucher αλλά χωρίς αυτό?

Σωστά?

Γιατί στη Nova που μίλησα μόλις στο τηλέφωνο γι' αυτό το λόγο μου είπανε ακριβώς αυτό.

Είναι και σε εσάς το ίδιο?

Επίσης αφού βάλω το αφμ μου σαν κωδικό για να ανοίξει το έγγραφο δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα παρά το να διαβάσω το έγγραφο.

Ναι σωστά, η τιμή που φαίνεται στο συμβόλαιο σου είναι χωρίς το voucher, για αυτό καλό είναι να αποθηκεύσεις το email που σου έστειλε η νοβα με το ακριβές ποσό της προσφοράς που σου έκανε με το voucher. Το συμβόλαιο που μας στέλνουν δεν επιδέχεται καμιά τροποποίηση, ή το δέχεσαι ή το απορρίπτεις.

Δημοσ.
51 minutes ago, Kostas Savvidis said:

Ναι σωστά, η τιμή που φαίνεται στο συμβόλαιο σου είναι χωρίς το voucher, για αυτό καλό είναι να αποθηκεύσεις το email που σου έστειλε η νοβα με το ακριβές ποσό της προσφοράς που σου έκανε με το voucher. Το συμβόλαιο που μας στέλνουν δεν επιδέχεται καμιά τροποποίηση, ή το δέχεσαι ή το απορρίπτεις.

Άσχετο αλλά είχα συμφωνήσει από 12/12 τηλεφωνικά τιμή χωρίς voucher 34,40 και 1 μήνα δώρο για 300mbps, και μου έχουν στείλει 3 συμβόλαια μέχρι στιγμής με πιο ακριβή τιμή. 
Τους παίρνω κάθε φορά τους γκρινιάζω και μετά από 1 βδομάδα μου στέλνουν νέο συμβόλαιο με λίγο μειωμένη τιμή χωρίς να φτάνουν όμως αυτή που συμφωνήσαμε τηλεφωνικά.
Μεγάλοι αλήτες στην Nova..

• Haha 1
Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχω συμπληρώσει όλα τα πεδία δεν γίνεται μπλε το κουτάκι να κάνω υποβολή 

Όλα είναι συμπληρωμένα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, marioboni said:

δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχω συμπληρώσει όλα τα πεδία δεν γίνεται μπλε το κουτάκι να κάνω υποβολή 

Όλα είναι συμπληρωμένα

Verified email και τηλέφωνο στο ΕΜΕΠ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Verified email και τηλέφωνο στο ΕΜΕΠ?

τα πάντα όλα 

δεν υπάρχει αστερίσκος μη συμπληρωμένος

ταυτοποίηση έχω κάνει

έχει τικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...