Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 26/12/2024 at 21:45, Malthador said:

Λοιπόν, επειδή πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, σε ότι αφορά τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στις ατομικές επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε κανέναν λογιστή. Μπαίνετε στο taxis σας με τους κωδικούς σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία μόνοι σας. Σε ότι αφορά στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, απλά φτιάξτε μια ΥΔ που να αναγράφετε ότι δεν είστε υπόχρεοι για εγγραφή στο εν λόγω μητρώο.

Στην περίπτωσή μου, επειδή έκανα αίτηση συμπληρώνοντας τις ΥΔ χωρίς γνήσιο υπογραφής, γιατί δεν πολυπίστευα ότι θα εγκριθώ ούτως ή άλλως, τελικά απορρίφθηκε η αίτηση με μόνη αιτιολογία το μη γνήσιο της υπογραφής. Επομένως, θα κάνω πάλι αίτηση αύριο το πρωί κανονικά με γνήσιο και δεν θα έχουν άλλο πάτημα να με απορρίψουν. 

Μην το κάνεις αυτό, δεν έχει νόημα να φας την χρέωση, γιατί η Vodafone με ενημέρωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δεχθούν το voucher έτσι.

Κάνε αυτό που έκανα εγώ: αίτηση στην πλατφόρμα για να περάσει η αίτηση στο στάδιο της αξιολόγησης και μέχρι να αποφανθούν πάρε στον πάροχό σου και πες τους να σου μετατρέψουν την VDSL 100άρα σε Fiber 100άρα, έτσι ώστε να έρθουν τα συνεργεία κλπ μέχρι να σου βγάλουν το voucher. Μόλις σου βγάλουν το κουπόνι, θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας το voucher.

Το καλό είναι ότι για την αλλαγή από VDSL σε Fiber, η Vodafone δεν με χρέωσε το πενηντάρικο που χρεώνει κανονικά, οπότε όταν βγει το voucher η έκπτωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού δεν θα περιλαμβάνεται η ενεργοποίηση μέσα.

Ακολούθησα τον οδηγό της Vodafone που ανέβασε συνφορουμίτης σε διπλανο φόρουμ.

Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τα έγγραφα.

1. Στην δήλωση σώρευσής τι βάζουμε στο παρακάτω πεδίο;

Β. Η ενίσχυση ήσσονος σημασίας που πρόκειται να χορηγηθείi στην ως άνω επιχείρησηii,iii βάσει της (αναφέρετε τη σχετική νομική βάση)……………………………………………………...., αφορά δραστηριότητες της επιχείρησης που δεν εμπίπτουν:

2. Στην δήλωση ΜΜΕ. Δεν έχει γίνει κάποια σχετική δήλωση στο μητρώο αυτό. Απ' όσο ξέρω δεν υποχρεούμαι/υπάγομαι. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Στην μία είναι να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση πως δεν υποχρεούμαι εγγραφής στο σχετικό μητρώο κλπ, η άλλη να συμπληρώσω στην δήλωση μόνο τα στοιχεία μου. Στην δεύτερη περίπτωση, σε ποιό αριθμό μητρώου αναφέρεται το παρακάτω; Στον αριθμ. μητρώου αν είχες κάνει εγγραφή σε ΜΜΕ;

Αριθ. μητρώου ή ΦΠΑ (1): ……………………………………………………………..

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το gigabit voucher  αλλά όταν πάω να συμπληρώσω με τα στοιχεία του κτηρίου, δεν με αφήνει..παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει..ευχαριστώ 

Screenshot_20250107_152022_Chrome.jpg

Δημοσ.
4 hours ago, Kyriaki19 said:

Καλησπέρα σας..προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το gigabit voucher  αλλά όταν πάω να συμπληρώσω με τα στοιχεία του κτηρίου, δεν με αφήνει..παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει..ευχαριστώ 

Screenshot_20250107_152022_Chrome.jpg

Στο πρώτο step που έχει τον χάρτη και βάζεις την διεύθυνση σου, αφού κάνει αυτόματα ζουμ στην διεύθυνση σου, επέλεξε την κόκκινη βούλα που αντιστοιχεί στο σπίτι σου και πάτα «Επιλογή». Στο επόμενο βήμα θα έχεις και την διεύθυνση σου.

Δημοσ.

Φερνουν αλλο ρουτερ?

πχ στη νοβα εχω το ΖΥΧΕL VMG8623-T50B με το οποιο εχω πολυ καλο σημα σε ολα τα δωματια σε 5ghz

Επειδη η οπτικη θα συνδεθει 5 μετρα πιο μακρια απο τωρα φοβαμαι μη χασω σε σημα και μετα τι γινεται 

Δημοσ.

Είμαι σε ιδιόκτητο δίκτυο της NOVA.

Υπόγραψα με voucher μόλις 24 μηνο συμβόλαιο, 500/250, με τα πρώτα 2 πάγια δώρο, στα 29,11 Ε.

Βγαίνει στο 24 μήνο 26,68Ε / μήνας

Δίνουν εξοπλισμό το Huawei OptiXstar EG8145X6-10 https://e.huawei.com/en/products/optical-terminal/eg8145x6-10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όσους λάβανε σε pdf το συμβόλαιο η τιμή ανά μήνα μαζί με φπα δεν είναι η τιμή προσφοράς με το gigabit voucher αλλά χωρίς αυτό?

Σωστά?

Γιατί στη Nova που μίλησα μόλις στο τηλέφωνο γι' αυτό το λόγο μου είπανε ακριβώς αυτό.

Είναι και σε εσάς το ίδιο?

Επίσης αφού βάλω το αφμ μου σαν κωδικό για να ανοίξει το έγγραφο δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα παρά το να διαβάσω το έγγραφο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KenJiNx είπε

Έκανα την αίτηση 5/1 και ακόμα λέει "Αξιολόγηση αίτησης" 
Έκανε και σε εσάς τόσες μέρες να βγάλει αποτέλεσμα; 

Έχω κάνει από τις 23/12 και ακόμα τίποτα. Λογικά θα υπάρχουν και άλλοι που έχουν αντίστοιχες καθυστερήσεις. Δε ξέρω πόσο θα έπρεπε να περιμένουμε κανονικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Metal_Head είπε

Έχω κάνει από τις 23/12 και ακόμα τίποτα. Λογικά θα υπάρχουν και άλλοι που έχουν αντίστοιχες καθυστερήσεις. Δε ξέρω πόσο θα έπρεπε να περιμένουμε κανονικά.

Μιλατε για το voucher?

Εχω κανει αιτηση για 500 στον ΟΤΕ με το voucher απο τις 3/1, εχω ήδη οπτικη 100αρα και ακομα ειναι στην επεξεργασια.

Δημοσ.

Επικοινώνησα και με το τηλ. κέντρο μπας και μου πουν τον εκτιμώμενο χρόνο για την αξιολόγηση αλλά δεν είχαν ιδέα, οπότε τρέχα γύρευε πότε θα εγκριθεί. Και λήγει και το συμβόλαιο που έχω μέσα στο Φλεβάρη...

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με αίτηση σαν ατομική επιχείρηση που να έχει εγκριθεί? Διότι από αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς όλοι που έχετε σπεύσει και παίρνετε 300άρες και 500άρες γραμμές (χωρίς στην ουσία να τις χρειάζεται κανείς), έχετε σκεφτεί τί ακριβώς θα γίνει μετά από 2 χρόνια που θα λήξουν οι εκπτώσεις; Και θα πάει σε όλους το πάγιο ένα 50άρικο τον μήνα εύκολα; Ρίχνουν τον τυράκι τώρα για να μαζέψουν κόσμο και μετά θα βαρέσουν στο ψαχνό.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tryfos είπε

τί ακριβώς θα γίνει μετά από 2 χρόνια που θα λήξουν οι εκπτώσεις;

θα έχει λήξει και το συμβόλαιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...