nvel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, MiJ16 είπε Ναι αυτό είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι ότι το πολύ μικρή δεν υπήρχε. Αλλά και που υπάρχει τώρα δεν φαίνεται καμία αλλαγή στα επόμενα βήματα. τώρα δέχεται την ημερομηνία γέννησης του πραγματικού δικαιούχου, όχι ότι αλλάζει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.
Paragontas-x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Από τη στιγμή που σας βγάλει τον κωδικό voucher μετά απλά τον δίνετε στον internet provider της επιλογής σου και αυτό ήτανε?
Choulio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 2:01 ΜΜ, Malthador είπε Εδέησαν σήμερα και κατάφερα να προχωρήσω την αίτηση ως ατομική επιχείρηση, δεν έβαλα ημερομηνία γέννησης/ίδρυσης, το άφησα κενό. Απλά έγινε πράσινο το κουμπάκι της «Υποβολής» και το πάτησα. Η αίτηση πέρασε στο στάδιο «Αξιολόγηση», πήρα στο helpdesk μόλις να ρωτήσω τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κρατήσει και μου είπαν ότι «δεν γνωρίζουν, όλοι περνάνε από επιτροπή αξιολόγησης». Δηλαδή θα εξετάσουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις μία προς μία manually. Εντάξει, πραγματικά δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για 200 ευρώ. Προχώρησε τελικά η αίτηση; Πήρες την έγκριση;
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 12 minutes ago, Choulio said: Προχώρησε τελικά η αίτηση; Πήρες την έγκριση; Όχι, ακόμα στο στάδιο της «Αξιολόγησης» είναι δυστυχώς και από το helpdesk μου είπαν ότι δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει αυτό το πράγμα. Κοροϊδευομάστε μεταξύ μας για 5 ευρώ έκπτωση το μήνα. Μάλλον θα αλλάξω την γραμμή στο όνομα της γυναίκας μου που έχει ήδη πάρει voucher σαν ιδιώτης και μόλις αλλάξω σε οπτική θα την επαναφέρω στο δικό μου όνομα.
viman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2024 στις 3:44 ΜΜ, fablazed90 είπε Οκ, θα το προσπαθήσω έτσι και επανέρχομαι, σε ευχαριστώ πολύ. NEW UPDATE: Μάλλον ο φίλος feelihipo είχε ήδη nova σταθερό με fiber και πήρε κάποια προσφορά αναβάθμισης στα 1gbps. Δε παίζει ρόλο που είναι ιδιόκτηρο το δίκτυο. Αυτά μου είπαν από τη nova. Οπότε για νέους πελάτες είναι στα 39€ και δεν υπάρχει δυνατότητα να πέσει. Δεν είδα το μνμ του feelihipo αλλά θα μεταφέρω την δική μου περίπτωση. Nova αναβάθμιση από vdsl 50 με 23,24 ευρώ σε fiber 300 με 23,04 ευρώ, δική τους προσφορά χωρίς να τη ζητήσω (πήγαινα για λίγο μεγαλύτερη) . Αποδέχτηκα και περιμένω τον τεχνικό για την εγκατάσταση -μετατροπη. Πάροχος γραμμών στην περιοχή μου , cosmote. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από viman 2 1
Paragontas-x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι γίνεται αν κοπεί ή ξεκολλήσει η οπτική είναι μέσα στο σπίτι; Μπορεί να ξανακοληθει ή όχι; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από Paragontas-x
Kostas Savvidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά πήρα και εγώ το voucher, και σήμερα αποδέχτηκα την προσφορά της ΝΟΒΑ για Fiber 300 με 20 ευρώ τελική τιμή το μήνα για 2 χρόνια! 2
g_kor06 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Τελικά πήρα και εγώ το voucher, και σήμερα αποδέχτηκα την προσφορά της ΝΟΒΑ για Fiber 300 με 20 ευρώ τελική τιμή το μήνα για 2 χρόνια! Πολύ καλή τιμή... Σε ιδιόκτητο δίκτυο της Nova είσαι;;
salmp7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 είναι μεγάλοι απατεώνες πάντως οι εργολάβοι της Nova, δεν έρχονται και αναφέρουν ότι βρήκαν κλειστό το κτίριο ενώ δεν καλούν στα τηλέφωνα που έχει η αίτηση. Εμένα έγραψαν και για άρνηση γενικής συνέλευσης... εν το μεταξύ στο τηλέφωνο του διαχειριστή είναι τα δικά μου στοιχεία. Δεν μπορούσε να βρεί άλλη δικαιολογία επειδή βαριόταν; 1
Kostas Savvidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, g_kor06 είπε Πολύ καλή τιμή... Σε ιδιόκτητο δίκτυο της Nova είσαι;; 'Οχι, εδώ έχουμε μόνο cosmote.
g_kor06 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε 'Οχι, εδώ έχουμε μόνο cosmote. Το ίδιο και στην περιοχή μου... Ήσουν ήδη πελάτης Nova και σου έκαναν προσφορά η το διαπραγματευτηκες εσύ;;
Kostas Savvidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, g_kor06 είπε Το ίδιο και στην περιοχή μου... Ήσουν ήδη πελάτης Nova και σου έκαναν προσφορά η το διαπραγματευτηκες εσύ;; Ήμουν ήδη πελάτης adsl με 17 ευρώ/μήνα.
Fotios_D Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 On 18/11/2024 at 19:08, Sebu said: Εχω μπει μεσα στο Taxis, παταω Δημιουργια Αιτησης και δεν κανει απολυτως τιποτα. Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? Σε εμένα κολλάει όταν επιλέξω την διεύθυνσή μου. Βγάζει μια λευκή σελίδα και ... ΤΕΛΟΣ! Τίποτε από εκεί και πέρα!
firefox939 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
firefox939 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2024 στις 2:34 ΜΜ, firefox939 είπε ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από firefox939
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα