octap79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Malthador είπε Κατ'αρχήν, ΜΜΕ δεν εννοεί «Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας», εννοεί «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις». Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να κάνεις αίτηση σαν επιχειρηματίας, θα πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα έγγραφα που ζητούνται. Η Σώρευση αφορά στον κανόνα de minimis (επειδή η δράση ανήκει στο ΕΣΠΑ, πρέπει να μην έχει πάρει κάποιος πάνω από 200.000 ευρώ επιδότηση μέσα στα τελευταία τρία χρόνια), στους Πραγματικούς Δικαιούχους έβαλα μόνο τον εαυτό μου με 100% ως ιδιοκτήτη της ατομικής μου επιχείρησης, στους ισολογισμούς έβαλα ότι προκύπτει από το Ε3 μου, ενώ σε αυτό για το Κοινωνικό Μητρώο έβαλα ότι δεν είμαι υπόχρεος τέτοιας εγγραφής. Στην ημερομηνία δεν μου παίρνει τίποτα, ότι κι αν βάλω με πετάει εκτός. Στο helpdesk μου είπαν να μην κάνω αίτηση σαν επιχειρηματίας, αλλά σαν φυσικό πρόσωπο. Απάντησα στην κοπέλα ότι δεν μου βγάζει κάπου επιλογή, μόλις βάζω τους κωδικούς taxis, αυτομάτως με βγάζει σαν «νομικό πρόσωπο». Δεν ήξερε να μου πει κάτι περισσότερο, μόνο να προσπαθήσω πάλι προς το τέλος της εβδομάδας. Μόνο ο χρόνος που έχω φάει ηδη απο την πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα κοστίζει πολύ παραπάνω απο τα 200 μαμημένα Ευρώ. Χαμένος...χρονος και χρήμα! Σήμερα αποφάσισα να συμπληρώσω όσο καλύτερα μπορώ τις δηλώσεις που ζητάει (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ λόγο αφου και εχω δηλώσει στην 2η σελίδα αλλά και υποτίθεται τραβάνε τα στοιχεία απο την ΑΑΔΕ οτι εχω Ατομική Επειχείρηση). Έφαγα 1 ώρα μινιμουμ, εκτύπωση...σκανάρισμα...κτλ κτλ .....δεν υπάρχει κανένα πεδίο με αστερίσκο που να μην έχω συμπληρώσει και πάλι ΔΕΝ μου δίνει δυνατότητα να κάνω ΥΠΟΒΟΛΗ....χωρις φυσικά να μου λεει που και αν λείπει κάτι. Τραγικότητα.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, octap79 said: Μόνο ο χρόνος που έχω φάει ηδη απο την πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα κοστίζει πολύ παραπάνω απο τα 200 μαμημένα Ευρώ. Χαμένος...χρονος και χρήμα! Σήμερα αποφάσισα να συμπληρώσω όσο καλύτερα μπορώ τις δηλώσεις που ζητάει (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ λόγο αφου και εχω δηλώσει στην 2η σελίδα αλλά και υποτίθεται τραβάνε τα στοιχεία απο την ΑΑΔΕ οτι εχω Ατομική Επειχείρηση). Έφαγα 1 ώρα μινιμουμ, εκτύπωση...σκανάρισμα...κτλ κτλ .....δεν υπάρχει κανένα πεδίο με αστερίσκο που να μην έχω συμπληρώσει και πάλι ΔΕΝ μου δίνει δυνατότητα να κάνω ΥΠΟΒΟΛΗ....χωρις φυσικά να μου λεει που και αν λείπει κάτι. Τραγικότητα.... Κι εγώ απηύδησα, δεν πρόκειται να διορθωθεί μέχρι την Παρασκευή αυτό το χάος. Αφού διάβασα εδώ ότι η Nova δίνει την προσφορά χωρίς το voucher, πήρα την πωλήτριά μου στην Vodafone για να κυνηγήσω το ίδιο πράγμα, της το ανέφερα, μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει. Να μου δώσει δηλαδή κατευθείαν την τιμή της 300αρας χωρίς το κουπόνι (που στην περίπτωση μου είναι στα 35 ευρώ, μαζί με τηλεόραση). Μακάρι να το δεχτούν μπας και λήξει η ταλαιπωρία.
Omnio3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δίνω 23€ κ κάτι για 100άρα Fiber vodafone. Με κάλεσαν και εμένα για αναβάθμιση με voucher στα 300 με 24€ για 2 χρόνια. Όταν περάσουν τα 2 χρόνια και λήξει η επιδότηση τι γίνεται; Θα πάει η συνδρομή στα 30-φέβγα; 'Η θα ψάχνομαι για downgrade; Έχει κανείς εμπειρία από το προηγούμενο voucher? Ευχαριστώ!
octap79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Κι εγώ απηύδησα, δεν πρόκειται να διορθωθεί μέχρι την Παρασκευή αυτό το χάος. Αφού διάβασα εδώ ότι η Nova δίνει την προσφορά χωρίς το voucher, πήρα την πωλήτριά μου στην Vodafone για να κυνηγήσω το ίδιο πράγμα, της το ανέφερα, μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει. Να μου δώσει δηλαδή κατευθείαν την τιμή της 300αρας χωρίς το κουπόνι (που στην περίπτωση μου είναι στα 35 ευρώ, μαζί με τηλεόραση). Μακάρι να το δεχτούν μπας και λήξει η ταλαιπωρία. Μίλησα και εγω νωρίτερα αντιστοιχα με τη Nova.....μου είπαν οτι θα χρειαστεί να δώσω τα χρήματα που αναφέρονται στο site χωρίς την επιδότηση....ακατέβατα. Ελπίζω να πετύχεις κάποια εκπτωση εσυ... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από octap79
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 41 minutes ago, Omnio3 said: Όταν περάσουν τα 2 χρόνια και λήξει η επιδότηση τι γίνεται; Θα πάει η συνδρομή στα 30-φέβγα; Θα πάει στην τιμή που θα έχει τότε η 300αρα, δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο θα είναι... 1
fablazed90 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, Θα ρωτήσω κι εγώ την πωλήτρια στη nova που μου είχε φτιάξει τα συμβόλαια κινητής πόσο δίνουν το 1000αρι κανονικά χωρίς voucher μπας και καταφέρω να λάβω ίδια τιμή και προχωρήσω έτσι γλιτώνοντας όλη αυτή την ταλαιπωρία. Το αστείο με πήραν σήμερα από cosmote για προσφορά 1000αρι 50,90/μήνα. Ουαου απίστευτη ευκαιρία! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εδέησαν σήμερα και κατάφερα να προχωρήσω την αίτηση ως ατομική επιχείρηση, δεν έβαλα ημερομηνία γέννησης/ίδρυσης, το άφησα κενό. Απλά έγινε πράσινο το κουμπάκι της «Υποβολής» και το πάτησα. Η αίτηση πέρασε στο στάδιο «Αξιολόγηση», πήρα στο helpdesk μόλις να ρωτήσω τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κρατήσει και μου είπαν ότι «δεν γνωρίζουν, όλοι περνάνε από επιτροπή αξιολόγησης». Δηλαδή θα εξετάσουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις μία προς μία manually. Εντάξει, πραγματικά δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για 200 ευρώ. 1
fanastas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2024 στις 2:01 ΜΜ, Malthador είπε Εδέησαν σήμερα και κατάφερα να προχωρήσω την αίτηση ως ατομική επιχείρηση, δεν έβαλα ημερομηνία γέννησης/ίδρυσης, το άφησα κενό. Απλά έγινε πράσινο το κουμπάκι της «Υποβολής» και το πάτησα. Η αίτηση πέρασε στο στάδιο «Αξιολόγηση», πήρα στο helpdesk μόλις να ρωτήσω τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κρατήσει και μου είπαν ότι «δεν γνωρίζουν, όλοι περνάνε από επιτροπή αξιολόγησης». Δηλαδή θα εξετάσουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις μία προς μία manually. Εντάξει, πραγματικά δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για 200 ευρώ. Κι εγώ περιμένω μπας και ανοίξει σαν φυσικό πρόσωπο κάποια στιγμή... Αλλά σαν ατομική επιχείριση που το σκέφτομαι για να μην περιμένω άλλο, ζητάει τρελά δικαιολογητικά που θέλει λογιστή γαι να στα κάνει. ή να φας κανενα διωρο να τα ψαχνεις μονο. Μια απλή ατομική επιχείριση με Β κατηγορίας βιβλία τι ισολογισμούς να δώσεις και τι πραγματικούς δικαιούχους; Απαράδεκτα πράγματα... Επίσης αντε και το πήρες το voucher σαν ατομική επιχείριση. Θα μπορεί ο πάροχος να στο δώσει για το σπίτι πχ που η σύνδεση είναι οικιακή και όχι Business? Γιατί απο την cosmote δεν ήξεραν να μoυ απαντησουν. Μου είπαν "πάρε πρώτα το voucher και μετά βλέπουμε..." Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από fanastas
dino809 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω το voucher που μου έχει εκδοθεί σε μορφή pdf; Μου το ζητούν από τη Nova για να προχωρήσουν και στο email που ήρθε από την πλατφόρμα με την έγκριση της έκδοσής του μαζί με τον αριθμό του voucher δεν έχει έρθει κάτι σαν επισύναψη. Επίσης ούτε στην πλατφόρμα βρίσκω από πού να το κατεβάσω. Ευχαριστώ. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, dino809 said: Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω το voucher που μου έχει εκδοθεί σε μορφή pdf; Μου το ζητούν από τη Nova για να προχωρήσουν και στο email που ήρθε από την πλατφόρμα με την έγκριση της έκδοσής του μαζί με τον αριθμό του voucher δεν έχει έρθει κάτι σαν επισύναψη. Επίσης ούτε στην πλατφόρμα βρίσκω από πού να το κατεβάσω. Ευχαριστώ. Δεν θυμαμαι να μου ήρθε κάποιο pdf. Δεν τους επισυνάπτεις το email από την πλατφόρμα σώζοντάς το σαν pdf; 1
johngies Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2024 στις 7:10 ΜΜ, johngies είπε Σε εμένα έγιναν έργα για οπτική ίνα τέλη Ιουνίου και εμφανίστηκε στο χάρτη πριν λίγες μέρες κουκίδα, η οποία λέει οτι θα έχω κάλυψη από τέλη Νοεμβρίου. Μακάρι να γίνει πιο γρήγορα σε σένα. Αν και δεν είναι σχετικό με το thread, τελικά όταν έφτασε η ημερομηνία που έγραφε κάλυψη από 29/11 εξαφανίστηκε η κουκκίδα στο κτίριο μου στο ΧΕΜΔ. Από οτι φαίνεται είμαι καταδικασμένος να μη βάλω ποτέ FTTH, έχει γίνει σε κανένα άλλο κάτι αντίστοιχο; (έχει περάσει από το δρόμο μου η ίνα τον Ιούνιο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από johngies 1
dino809 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό θα κάνω και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση 1 hour ago, johngies said: Αν και δεν είναι σχετικό με το thread, τελικά όταν έφτασε η ημερομηνία που έγραφε κάλυψη από 29/11 εξαφανίστηκε η κουκκίδα στο κτίριο μου στο ΧΕΜΔ. Από οτι φαίνεται είμαι καταδικασμένος να μη βάλω ποτέ FTTH, έχει γίνει σε κανένα άλλο κάτι αντίστοιχο; (έχει περάσει από το δρόμο μου η ίνα τον Ιούνιο) Και σε εμένα έγινε το ίδιο. 29/11 έδινε ημερομηνία ενεργοποίησης το ΧΕΜΔ και όντως εκείνη την ημέρα εμφανίστηκε η κουκίδα στο κτήριό μου αλλά σε 2-3 ημερες εξαφανίστηκε όπως και σε 5-6 γειτονικά κτίρια. Αν κάνω όμως έλεγχο διαθεσιμότητας στους παρόχους με το τηλέφωνό μου δείχνει ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε οπτική ίνα. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.
g_kor06 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Στην περιοχή μου τις εργασίες εγκατάστασης των οπτικών ινών της έχει κάνει η Cosmote. Εχω συμβόλαιο με την NOVA οπότε θα συνεχίσω με την υπάρχουσα εταίρεια , τις υποδομές εγκατάστασης στην πολυκατοικία ( δεν υπάρχει άλλος ένοικος ακόμα συνδεδεμένος με οπτική ινα ) ποιος θα τις κάνει ?? Τις αναλαμβάνει η Cosmote σε συνεργασία με τους εκάστοτε παρόχους ;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, g_kor06 said: Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Στην περιοχή μου τις εργασίες εγκατάστασης των οπτικών ινών της έχει κάνει η Cosmote. Εχω συμβόλαιο με την NOVA οπότε θα συνεχίσω με την υπάρχουσα εταίρεια , τις υποδομές εγκατάστασης στην πολυκατοικία ( δεν υπάρχει άλλος ένοικος ακόμα συνδεδεμένος με οπτική ινα ) ποιος θα τις κάνει ?? Τις αναλαμβάνει η Cosmote σε συνεργασία με τους εκάστοτε παρόχους ;; Την κάθετη η Cosmote, την οριζόντιά σου η Nova. 1
Paragontas-x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γιατί σε εμένα με το που πατήσω "αίτηση" και μετά βάλω την διεύθυνση μου και επιλέξω τη κουκκίδα που αντιστοιχεί στο σπίτι μου μετά μένει στην άσπρη σελίδα για πάντα χωρίς να δείχνει ότι φορτώνει κάτι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Paragontas-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα