Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Georgebek2 said:

To voucher τι διαρκεια εχει; 2 χρονια; Μετα επιστρεφει στην αρχικη τιμη;

Η επιδότηση είναι για 24 μήνες, αλλά πρέπει να το εξαργυρώσεις μέχρι τις 31/10/2025 όπως είπε κι ο Vasileios26.

Μετά είτε θα ανανεώσεις για 24 μήνες στην τιμή που θα έχει το πακέτο εκείνη την περίοδο ή θα κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο.

• Like 1
  • Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει παιδιά σε 24 μήνες θα παίξουμε μπαλίτσα με φορητότητα, μην μασάτε!

Εγώ έκλεισα 300αρα Cosmote στα 31,65 (μέσω banner στο app ως υφιστάμενος πελάτης), που θα γίνει 30,40€ με την κατάργηση του Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% από 01/01/25

Επεξ/σία από stavrakas112
Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 6:35 ΜΜ, simos_s είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την μελλοντική εξέλιξη.

Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης είναι στα 50 ευρώ αλλά το αφαιρούν από το κουπόνι, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο και η αρχική τιμή προ εκπτώσεων είναι στα 34,55 ευρώ για νέους πελάτες.

Για υφιστάμενους παρότι αναφέρουν πως η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι της τάξης των 8,33 ευρώ η αρχική τιμή ξεκινά από 39,05. Για αυτό και η τελική τιμή και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδια

image.png.f98827b8b3fd036a729ac868e573f02e.png

Και σε μένα δεν πέφτουν με τίποτα κάτω από τα 29€ για αναβάθμιση από 100 σε 300. Το 34,55 είναι για νέους συνδρομητές λέει. Για τους υφιστάμενους είναι στα 39€. Αισχος.

Αν ακυρώσω το εκδοθέν κουπόνι χωρίς εξαργύρωση θα μπορώ να εκδώσω ξανά στον δεύτερο γύρο;

Δημοσ.

7 ώρες πριν, Vasileios26 είπε

Σήμερα παρέλαβα το ρουτερ της Nova, για το fiber 300. Είναι το Huawei OptiXstar, το αναφέρω αφενός για όσους τυχόν δε γνωρίζουν το τι εξοπλισμό στέλνει η Νόβα, και αφετέρου για να ρωτήσω όποιος έχει το εν λόγω modem-Router, εάν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή ή είναι σαπάκι. 

Επίσης, με το που το παρέλαβα, μετά απο κάποια ώρα με κάλεσαν απο τη Νόβα για να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό, ο οποίος θα έρθει αύριο, το αναφέρω για όσους φίλους εδώ θέλουν να έχουν εικόνα για τους χρόνους αναμονής για τον εξοπλισμό και τον τεχνικό. Τα συμβόλαια τα έστειλα προχθές στο τμήμα συμβολαίων. 

Από εδώ βλέπω ότι "Huawei OptiXstar" είναι ολόκληρη οικογένεια από συσκευές. Στην ιστοσελίδα της Nova μιλάει για Huawei HG 8145 v5 και Huawei DN8245V-70, είναι κάποια συγκεκριμένη συσκευή από αυτές; Επίσης δεν έχω καταλάβει, σε αυτή τη συσκευή κουμπώνει και το τηλέφωνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, e-k είπε

Από εδώ βλέπω ότι "Huawei OptiXstar" είναι ολόκληρη οικογένεια από συσκευές. Στην ιστοσελίδα της Nova μιλάει για Huawei HG 8145 v5 και Huawei DN8245V-70, είναι κάποια συγκεκριμένη συσκευή από αυτές; Επίσης δεν έχω καταλάβει, σε αυτή τη συσκευή κουμπώνει και το τηλέφωνο;

Μου έστειλαν το Huawei HG8145X6-10. Μια βόλτα που έκανα εδώ στο forum σε άλλα νήματα, είδα ότι κάποιοι προτιμούν το zyxel που στέλνει επίσης η Nova κυρίως για το λόγο ότι είναι κλειδωμένο το μενού για περαιτέρω παραμετροποίηση του huawei, δηλαδή είναι ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις κλειδωμένες σε σχέση με το zyxel, για expert χρήση. Το έκανα connection σήμερα για να ρίξω μια ματιά στο interface του, σε σχέση με το υπάρχον ZTE Η288Α που έχω τώρα για το vdsl, μου φάνηκε λιγότερο φιλικό στο μενού του, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Ως προς το ερώτημά σου, ναι κουμπώνει και το τηλέφωνο σε αυτή τη συσκευή. Είναι φυσικά Wi-Fi 6 (802.11ax) για όσες συσκευές μας στο δίκτυο έχουν τη συγκεκριμένη κάρτα δικτύου που να το υποστηρίζουν, και έχει 2 μεγάλες εξωτερικές "σπαστές" κεραίες, με 4 θύρες LAN, θύρα usb, και 1 τηλεφώνου για voip. Επίσης δε χρειάζεται ξεχωριστό ΟΝΤ, συνδέεται απευθείας. Τώρα για το εάν θα "κρατάει" σταθερή ταχύτητα Download, για την 300άρα ταχύτητα που θα έχω απο αύριο θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχει θέμα με αποσυνδέσεις και διακυμάνσεις. Για 1Gbps ταχύτητες, εκεί θα φανεί τι συσκευή είναι. Η φώτο είναι απο το διαδίκτυο, αλλά είναι ακριβώς αυτό το modem. 

7092b027071cf4bf7a9010c954157197a3ac722a_1709012_50086097_image1.jpg

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί που ακόμα δεν έχουν φτιάξει την επιλογή με τα σπίτια και τα αφμ των επαγγελματιών 😐

Πόσο δύκολο είναι πια να βάλουν αυτό το add on στην πλατφόρμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προπαθω να βγαλω το voucher αλλα δεν προχωραει, δεν δειχνει ενεργο το σπιτι, ενω εχει περαστει σογουρα οπτικη πριν 2 μηνες περιπου.

Ξερει κανεις τι γινεται, τι μπορω να κανω ?

Επεξ/σία από toxotis70
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

προπαθω να βγαλω το voucher αλλα δεν προχωραει, δεν δειχνει ενεργο το σπιτι, ενω εχει περαστει σογουρα οπτικη πριν 2 μηνες περιπου.

Ξερει κανεις τι γινεται, τι μπορω να κανω ?

Εδώ τι ημερομηνία δείχνει στο "Κάλυψη από" το κτήριο; https://www.broadband-assist.gov.gr/public/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2024 στις 12:58 ΜΜ, e-k είπε

Φαντάζομαι 100 Mbps συμμετρικής σύνδεσης που απαιτούν οι προδιαγραφές για το voucher;  Δύο (2) πάγια δώρο είναι σαν να σου δίνει πίσω τα 50€ ενεργοποίησης πάντως.

Ξαναδιάβασε λίγο προσκεκτικα πιο αρχικό post. Η προσφορά για 100 Mbps ήταν πριν αναφέρω το κουπόνι. και όταν το ανέφερα μου είπε α ναι έχουμε και το κουπόνι μόλις μας ενημέρωσαν, και μου έδωσε τις νέες τιμές. Πριν. κλείσω προσπάθησε να μου κάνει πιο οικονομικό το 100άρι χωρίς κουπόνι 

Στις 27/11/2024 στις 9:38 ΜΜ, stavrakas112 είπε

Εντάξει παιδιά σε 24 μήνες θα παίξουμε μπαλίτσα με φορητότητα, μην μασάτε!

Εγώ έκλεισα 300αρα Cosmote στα 31,65 (μέσω banner στο app ως υφιστάμενος πελάτης), που θα γίνει 30,40€ με την κατάργηση του Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% από 01/01/25

Έχω την εντύπωση ότι μετά την κατάργηση του τέλους συνδρομητών σταθερής θα πληρώνεις λιγότερα. Αν τα υπολογίζω σωστά θα πληρώνεις περίπου 27,46

Στις 27/11/2024 στις 10:43 ΜΜ, gothic_waver είπε

Και σε μένα δεν πέφτουν με τίποτα κάτω από τα 29€ για αναβάθμιση από 100 σε 300. Το 34,55 είναι για νέους συνδρομητές λέει. Για τους υφιστάμενους είναι στα 39€. Αισχος.

Αν ακυρώσω το εκδοθέν κουπόνι χωρίς εξαργύρωση θα μπορώ να εκδώσω ξανά στον δεύτερο γύρο;

Ξέρουν ότι το κουπόνι εκδίδεται για υπάρχουσα γραμμή όποτε δεν τους ενδιαφέρει. Πότε λήγει το συμβόλαιο σου; Αν λήγει πριν την λήξει το συμβολαίου περίμενε και αναβάθμισε τότε σε άλλον πάροχο.

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

εκανα αιτηση αλλα στη αρχικη σελιδα βλεπω μονο αυτο στην εικονα.

Τον αριθμο και το status, ετσι πρεπει να ειναι? Τα υπολοιπα θα συμπληρωθουν αυτοματα αν εγκριθει?

Επισης ποσο χρονο χρειαζεται για να εγκριθει η οχι?

Ευχαριστω.

υγ,ξεχασα να πατησω υποβολη.Ολα οκ, μενει το ερωτημα μετα απο ποσο καιρο ερχεται η εγκριση.

υγ2Ελαβα εγκριση σχεδον αμεσα.

Screen Shot 11-29-24 at 12.27 PM.PNG

Επεξ/σία από insomniagfg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...