atpanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 πρόσφατα έσκαψαν και εδώ, απο πού θα βρω σε ποια εταιρία ανήκει το δίκτυο;
kalmik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Εκανα την αίτηση αυτή τη φορά απρόσκοπτα, γιατί προχθές κολλούσε και δεν έπαιρνε τα στοιχεία του κτηρίου. Μόνο πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει άλλος είναι ότι στο λογαριασμό δεν δέχεται στα φορμά αρχείων που ανεβάζεις pdf ούτε καν jpeg. Και επειδή ο λογ. Νova είναι πολυσέλιδο pdf, αναγκαστικά έκανα screen capture την πρώτη σελίδα και την ανέβασα (χωρίς πρόβλημα) σε φορμά αρχείου png. Eπιβεβαιώνω ότι η Nova με το voucher σου δίνει για 300Mbps fiber ίδια τιμή που πλήρωνες με VDSL
simos_s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα έλαβα προσφορά απο την vodafone για αναβάθμιση σε 300 mbps FTTH με χρήση του gigabit voucher στα 28,62 με συνδυαστική έκπτωση κινητής. Να σημειωθεί πως έχω ήδη εγκατεστημένη οπτική ίνα στο σπίτι στα 100 mbps. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως η τιμή είναι ίδια με αυτήν για νέα σύνδεση, που υποτίθεται η μηνιαία επιδότηση είναι μικρότερη λόγω και των τελών ενεργοποίησης που έχουν. Το σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειώσουν γιατί ο ανταγωνισμός έχει μπει πιο δυναμικά. Εσείς τι προτείνετε; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από simos_s
Vasileios26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, simos_s είπε Σήμερα έλαβα προσφορά απο την vodafone για αναβάθμιση σε 300 mbps FTTH με χρήση του gigabit voucher στα 28,62 με συνδυαστική έκπτωση κινητής. Να σημειωθεί πως έχω ήδη εγκατεστημένη οπτική ίνα στο σπίτι στα 100 mbps. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως η τιμή είναι ίδια με αυτήν για νέα σύνδεση, που υποτίθεται η μηνιαία επιδότηση είναι μικρότερη λόγω και των τελών ενεργοποίησης που έχουν. Το σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειώσουν γιατί ο ανταγωνισμός έχει μπει πιο δυναμικά. Εσείς τι προτείνετε; Έχει σίγουρα χρέωση τελών ενεργοποίησης; στο αναφέρω για αυτό που σου κάνει εντύπωση, δηλαδή ότι η τιμή είναι ίδια. Πχ η Νόβα απορροφάει το κόστος ενεργοποίησης, και τα 200€ του Voucher είναι καθαρό ποσό έκπτωσης, δηλαδή δεν αφαιρείται το τέλος ενεργοποίησης. Τώρα, ως προς το τελευταίο σου ερώτημα, αναλόγως τις ανάγκες σου θα κινηθείς, προσωπικά επειδή είχα ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό για το εάν θα χρησιμοποιήσω το Voucher τώρα ή αργότερα όπου ίσως έρχονταν καλύτερες προσφορές, τελικά το χρησιμοποίησα τώρα, καθότι κανείς δε γνωρίζει τελικά εάν θα πέσουν μέχρι την χρονική εξάντληση του Voucher (27/02/2026) εάν θα γίνουν τόσο γενναίες μειώσεις τιμών στα πακέτα. Εάν θες να πάρεις το ρίσκο, να περιμένεις μέχρι τέλος του 2025 που θα πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του κουπονιού, μπορείς να το κάνεις. Ίσως είσαι τυχερός σε σχέση με εμάς που το πήραμε απο τους πρώτους.
simos_s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε Έχει σίγουρα χρέωση τελών ενεργοποίησης; στο αναφέρω για αυτό που σου κάνει εντύπωση, δηλαδή ότι η τιμή είναι ίδια. Πχ η Νόβα απορροφάει το κόστος ενεργοποίησης, και τα 200€ του Voucher είναι καθαρό ποσό έκπτωσης, δηλαδή δεν αφαιρείται το τέλος ενεργοποίησης. Τώρα, ως προς το τελευταίο σου ερώτημα, αναλόγως τις ανάγκες σου θα κινηθείς, προσωπικά επειδή είχα ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό για το εάν θα χρησιμοποιήσω το Voucher τώρα ή αργότερα όπου ίσως έρχονταν καλύτερες προσφορές, τελικά το χρησιμοποίησα τώρα, καθότι κανείς δε γνωρίζει τελικά εάν θα πέσουν μέχρι την χρονική εξάντληση του Voucher (27/02/2026) εάν θα γίνουν τόσο γενναίες μειώσεις τιμών στα πακέτα. Εάν θες να πάρεις το ρίσκο, να περιμένεις μέχρι τέλος του 2025 που θα πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του κουπονιού, μπορείς να το κάνεις. Ίσως είσαι τυχερός σε σχέση με εμάς που το πήραμε απο τους πρώτους. Σε ευχαριστώ πολύ, όντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την μελλοντική εξέλιξη. Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης είναι στα 50 ευρώ αλλά το αφαιρούν από το κουπόνι, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο και η αρχική τιμή προ εκπτώσεων είναι στα 34,55 ευρώ για νέους πελάτες. Για υφιστάμενους παρότι αναφέρουν πως η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι της τάξης των 8,33 ευρώ η αρχική τιμή ξεκινά από 39,05. Για αυτό και η τελική τιμή και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδια
Vasileios26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, simos_s είπε Σε ευχαριστώ πολύ, όντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την μελλοντική εξέλιξη. Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης είναι στα 50 ευρώ αλλά το αφαιρούν από το κουπόνι, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο και η αρχική τιμή προ εκπτώσεων είναι στα 34,55 ευρώ για νέους πελάτες. Για υφιστάμενους παρότι αναφέρουν πως η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι της τάξης των 8,33 ευρώ η αρχική τιμή ξεκινά από 39,05. Για αυτό και η τελική τιμή και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδια Η vodafone το αφαιρεί απο το Voucher το τέλος ενεργοποίησης. Η Νόβα το απορροφά η ίδια, δηλαδή έχει 8,33€/μήνα μείωση. 2
spiros219 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, simos_s είπε Σήμερα έλαβα προσφορά απο την vodafone για αναβάθμιση σε 300 mbps FTTH με χρήση του gigabit voucher στα 28,62 με συνδυαστική έκπτωση κινητής. Να σημειωθεί πως έχω ήδη εγκατεστημένη οπτική ίνα στο σπίτι στα 100 mbps. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως η τιμή είναι ίδια με αυτήν για νέα σύνδεση, που υποτίθεται η μηνιαία επιδότηση είναι μικρότερη λόγω και των τελών ενεργοποίησης που έχουν. Το σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειώσουν γιατί ο ανταγωνισμός έχει μπει πιο δυναμικά. Εσείς τι προτείνετε; Εγω φίλε σε Vodafone μέσω τσατ μου έδωσαν τη 300αρα με το κουπόνι στα 24.31. Είμαι βέβαια σε περίοδο ανανέωσης με υπάρχον πακέτο vdsl 100 + Vodafone TV . Επίσης μου πρόσφεραν το Vodafone TV σε 300αρα γραμμή στα 27.05. Και όλα αυτά χωρίς καμία πιέση ή κάτι απλα ρώτησα και μου είπαν αυτά. Τώρα αναμένω να με πάρουν τηλέφωνο ώστε να επιβεβαιωθούν όλα και να αρχίσουν οι διαδικάσίες συμβολαίου. Εσύ που έχεις και κινητή λογικά θα έπρεπε να στο πάνε ακόμα πιο κάτω. Για κάνε μια προσπάθεια μεσω τσάτ ή ξανα ζήτα καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από spiros219
Choulio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μίλησα πριν λίγο με Vodafone μεσω τηλεφώνου και ζήτησα νέα γραμμή internet χωρίς να αναφέρω κουπόνι. Μου πρότειναν 100Mbps χωρις τελος ενεργοποιησης με 26,75€ το μήνα. Οταν του ανεφερα το κουπονι μου λεει α ναι μισο μολις μα ενημερωσαν και γι'αυτό. Μου πρότεινε 300άρα στα 35,90 που με το voucher βγαινει 29,65. Το επαιξα χαζος και του λεω καλα πως γινεται τοσο μικρη μειωση στο μηνα αφου απο τα 200€ του κουπονιου επρεπε να εχω εκπτωση 8,33 το μηνα. Μετα απο λιγο ψαξιμο μου λεει χρεωνεστε 50 ευρω τελος ενεργοποισης το οποιο απορροφαται απο το κουπονι. Οταν τον ρωτησα γιατί τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν στην 100αρα αλλα 50€ στην 300 δεν ηξερε τι να μου απαντησει. Αυτες τις προσφορες μας εχουν δωσει μου λεει. Με λιγα λογια οι εταιριες μας κοροιδευουν κανονικότατα.
Vasileios26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Choulio είπε Μίλησα πριν λίγο με Vodafone μεσω τηλεφώνου και ζήτησα νέα γραμμή internet χωρίς να αναφέρω κουπόνι. Μου πρότειναν 100Mbps χωρις τελος ενεργοποιησης με 26,75€ το μήνα. Οταν του ανεφερα το κουπονι μου λεει α ναι μισο μολις μα ενημερωσαν και γι'αυτό. Μου πρότεινε 300άρα στα 35,90 που με το voucher βγαινει 29,65. Το επαιξα χαζος και του λεω καλα πως γινεται τοσο μικρη μειωση στο μηνα αφου απο τα 200€ του κουπονιου επρεπε να εχω εκπτωση 8,33 το μηνα. Μετα απο λιγο ψαξιμο μου λεει χρεωνεστε 50 ευρω τελος ενεργοποισης το οποιο απορροφαται απο το κουπονι. Οταν τον ρωτησα γιατί τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν στην 100αρα αλλα 50€ στην 300 δεν ηξερε τι να μου απαντησει. Αυτες τις προσφορες μας εχουν δωσει μου λεει. Με λιγα λογια οι εταιριες μας κοροιδευουν κανονικότατα. Το έχουμε αναφέρει εκ νέου: η vodafone απορροφά το τέλος ενεργοποίησης απο το κουπόνι. Κάνε το εξής, αφού θες να παραμείνεις στη vodafone: κάνε αίτηση φορητοτητας στη Nova, η οποία απορροφά μόνη της/με ιδία κεφάλαια το τέλος ενεργοποίησης. Όταν το δει και σε καλέσει η vodafone για αντιπροσφορά, ανέφερέ τους αυτό το επιχείρημα, ότι έκανες αίτημα φορητοτητας σε παροχο που ΔΕΝ χρεώνει το εν λόγω τέλος, και ζήτα καλύτερη προσφορά. Όχι επειδή είμαι συνδρομητής της Νόβα, αλλά είναι πιο τίμιο το ότι δεν χρεώνει απο το κουπόνι το τέλος αυτό. 1
Choulio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Vasileios26 είπε Το έχουμε αναφέρει εκ νέου: η vodafone απορροφά το τέλος ενεργοποίησης απο το κουπόνι. Κάνε το εξής, αφού θες να παραμείνεις στη vodafone: κάνε αίτηση φορητοτητας στη Nova, η οποία απορροφά μόνη της/με ιδία κεφάλαια το τέλος ενεργοποίησης. Όταν το δει και σε καλέσει η vodafone για αντιπροσφορά, ανέφερέ τους αυτό το επιχείρημα, ότι έκανες αίτημα φορητοτητας σε παροχο που ΔΕΝ χρεώνει το εν λόγω τέλος, και ζήτα καλύτερη προσφορά. Όχι επειδή είμαι συνδρομητής της Νόβα, αλλά είναι πιο τίμιο το ότι δεν χρεώνει απο το κουπόνι το τέλος αυτό. Δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μόλις μετακόμισα στο σπίτι. Επομένως η έννοια φορητότητα δεν υπάρχει καν. Στο τηλέφωνο πάντως όταν του είπα ότι Ok θα το σκεφτώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν να μου προτείνει 2 πάγια δωρεάν για το 100Mbps. Δεν ειπε τίποτα για τα 50 ευρω ενεργοποιησης Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από Choulio
e-k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Choulio είπε Δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μόλις μετακόμισα στο σπίτι. Επομένως η έννοια φορητότητα δεν υπάρχει καν. Στο τηλέφωνο πάντως όταν του είπα ότι Ok θα το σκεφτώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν να μου προτείνει 2 πάγια δωρεάν για το 100Mbps. Δεν ειπε τίποτα για τα 50 ευρω ενεργοποιησης Φαντάζομαι 100 Mbps συμμετρικής σύνδεσης που απαιτούν οι προδιαγραφές για το voucher; Δύο (2) πάγια δώρο είναι σαν να σου δίνει πίσω τα 50€ ενεργοποίησης πάντως.
Vasileios26 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα το ρουτερ της Nova, για το fiber 300. Είναι το Huawei OptiXstar, το αναφέρω αφενός για όσους τυχόν δε γνωρίζουν το τι εξοπλισμό στέλνει η Νόβα, και αφετέρου για να ρωτήσω όποιος έχει το εν λόγω modem-Router, εάν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή ή είναι σαπάκι. Επίσης, με το που το παρέλαβα, μετά απο κάποια ώρα με κάλεσαν απο τη Νόβα για να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό, ο οποίος θα έρθει αύριο, το αναφέρω για όσους φίλους εδώ θέλουν να έχουν εικόνα για τους χρόνους αναμονής για τον εξοπλισμό και τον τεχνικό. Τα συμβόλαια τα έστειλα προχθές στο τμήμα συμβολαίων. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από Vasileios26 1
kokosxa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, Vasileios26 said: Σήμερα παρέλαβα το ρουτερ της Nova, για το fiber 300. Είναι το ΖΤΕ OptiXstar, το αναφέρω αφενός για όσους τυχόν δε γνωρίζουν το τι εξοπλισμό στέλνει η Νόβα, και αφετέρου για να ρωτήσω όποιος έχει το εν λόγω modem-Router, εάν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή ή είναι σαπάκι. Επίσης, με το που το παρέλαβα, μετά απο κάποια ώρα με κάλεσαν απο τη Νόβα για να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό, ο οποίος θα έρθει αύριο, το αναφέρω για όσους φίλους εδώ θέλουν να έχουν εικόνα για τους χρόνους αναμονής για τον εξοπλισμό και τον τεχνικό. Τα συμβόλαια τα έστειλα προχθές στο τμήμα συμβολαίων. εχει γινει η καθετη στην πολυκατοικια ?
Vasileios26 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kokosxa είπε εχει γινει η καθετη στην πολυκατοικια ? Ναι φίλε μου, έχω box έξω απο το διαμέρισμά μου απο cosmote. Αυτό που δε γνωρίζω/θέλω να δω αύριο, είναι τον τρόπο που θα μπει στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου η οπτική ίνα, απο την εξωτερική μεριά του διαμερίσματος. Δηλαδή τη σειρά αλληλουχίας των τεχνικών εργασιών γιατί είμαι με χαλκό, πρώτη φορά στην οπτική ίνα.
salmp7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 30 minutes ago, Vasileios26 said: Ναι φίλε μου, έχω box έξω απο το διαμέρισμά μου απο cosmote. Αυτό που δε γνωρίζω/θέλω να δω αύριο, είναι τον τρόπο που θα μπει στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου η οπτική ίνα, απο την εξωτερική μεριά του διαμερίσματος. Δηλαδή τη σειρά αλληλουχίας των τεχνικών εργασιών γιατί είμαι με χαλκό, πρώτη φορά στην οπτική ίνα. θα βάλει ένα καναλάκι από το box του ορόφου και θα πάει προς την πόρτα σου. Θα κάνει μία τρύπα λογικά δίπλα/πάνω από την πόρτα για να μπει εντός του διαμερίσματος. Πάλι με κανάλι θα πάει κάπου σχετικά κοντά να καταλήξει η ίνα και από εκεί θα πηγαίνει στο ONT που μετατρέπει την ίνα σε χαλκό για να κουμπώσει στο ρουτερ. Κάποιοι ίσως δίνουν και ρουτερ που κουμπώνει κατευθείαν πάνω η ίνα χωρίς να φαίνεται χωριστά ONT. Δεν έχει καμία διαφορά κάποιο από τα δύο σενάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα