leonidas_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Έχουμε εικόνα με τα τωρινά δεδομένα πόσο είναι περίπου ο χρόνος υλοποίησης αν δεν έχει καθόλου υποδομή η πολυκατοικία; Γιατί πριν 3-4 χρόνια είχε πάρει 6-8 μήνες θυμάμαι. Έχω καλή τιμή από αντιπροσφορά στο συμβόλαιο κ δε θέλω να τη χαλάσω ακόμα.
e-k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ρε παιδιά, τσιμπήστε με! Είναι δυνατόν; Δεν είχα σκοπό να βάλω με τις τιμές που έβλεπα αλλά με 20.02€ άλλαξα γνώμη. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;
kokosxa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 26 minutes ago, e-k said: Ρε παιδιά, τσιμπήστε με! Είναι δυνατόν; Δεν είχα σκοπό να βάλω με τις τιμές που έβλεπα αλλά με 20.02€ άλλαξα γνώμη. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο; εισαι σε περιοχη που εχει σκαψει η nova ? και ηδη πελατης της ?
e-k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όχι. Είμαι μεν πελάτης της NOVA (και σταθερό και κινητά) αλλά εδώ σκαμμένα και περασμένα οπτική έχει η Cosmote. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από e-k
fablazed90 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Choulio είπε Μόλις τους πήρα τηλέφωνο για αυτό το θέμα και μου είπαν ότι είναι ενήμεροι και θα διορθωθεί μέσα στην εβδομάδα ώστε να μπορείς να επιλέξεις αν θα κανείς αίτηση ως επιχείρηση ή ως φυσικό πρόσωπο. Μου είπε να ξαναπροσπαθήσω προς το τέλος της εβδομάδας. Παρεπιπτόντως απάντησαν σε 5 δευτερόλεπτα και ξαφνιάστηκα δεν ήξερα τι να πω 😂😂 Άντε ωραία, αναμονή μερικές ημέρες ακόμα. Εμένα μου απάντησαν: Το Τεχνικό Τμήμα εργάζεται επί του προβλήματος με τις οικίες των επαγγελματιών. Μπορείτε να ελέγχετε τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεως με την επιθυμητή ιδιότητα (ιδιώτης/επαγγελματίας) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
kokosxa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 ok.εγω πελατης της nova μονο με σταθερο και περιοχη σκαμμενη απο οτε και μου την εδωσαν 26€(δινω 24€ για 50αρα)
fablazed90 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, kokosxa είπε ok.εγω πελατης της nova μονο με σταθερο και περιοχη σκαμμενη απο οτε και μου την εδωσαν 26€(δινω 24€ για 50αρα) Ποια επέλεξες; Την 300αρα;
kokosxa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 ναι την 300αρα 26€ . ειχε στις προσωπικες προσφορες μεσα στο myaccount και την 500αρα με 29€ 1
stavpup Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ο χάρτης με τις κουκίδες πόσο συχνά ανανεώνεται;; Γιατί ο τεχνικός μου είπε ότι υπάρχει κουτί οπτικής ίνας κοντά μου (όχι στην πολυκατοικία) αλλά στον χάρτη δεν υπάρχει κουκίδα.
vagmouk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Και σε εμένα που είμαι σε δίκτυο Οτε μου έκανε η Nova προσφορά στα 53 ευρώ για τη χιλιάρα μαζί με ΕON full pack με τα Cosmote sports και απεριόριστα σταθερά και κινητά.Μου έστειλαν και τα συμβόλαια και χρεώνουν στα 34 ευρώ το internet και στα 19 ευρώ την τηλεόραση.Πλάκα πλάκα η Nova είναι η μόνη που κάτι πάει να κάνει με το voucher και να μαζέψει κόσμο.Πιθανόν και λόγω της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με τoν ΟΤΕ να έχει γίνει κάποια άτυπη συμφωνία για να στραφούν προς αυτούς οι πελάτες λιανικής.Ισως να παίρνουν καλύτερες τιμές χονδρικής.... 1
Vasileios26 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Και σε εμένα που είμαι σε δίκτυο Οτε μου έκανε η Nova προσφορά στα 53 ευρώ για τη χιλιάρα μαζί με ΕON full pack με τα Cosmote sports και απεριόριστα σταθερά και κινητά.Μου έστειλαν και τα συμβόλαια και χρεώνουν στα 34 ευρώ το internet και στα 19 ευρώ την τηλεόραση.Πλάκα πλάκα η Nova είναι η μόνη που κάτι πάει να κάνει με το voucher και να μαζέψει κόσμο.Πιθανόν και λόγω της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με τoν ΟΤΕ να έχει γίνει κάποια άτυπη συμφωνία για να στραφούν προς αυτούς οι πελάτες λιανικής.Ισως να παίρνουν καλύτερες τιμές χονδρικής.... Εμενα ακριβώς στην ίδια τιμή που πληρώνω ήδη ως υφιστάμενός της συνδρομητής, θα μου τριπλασιάσει με το voucher την ταχύτητα στο 300αρι Fiber (είμαι ακόμη σε 100αρι vdsl), και μου πρόσθεσε και τα Nova cinema (είχα το sports pack), σε σχέση με το υφιστάμενό μου πακέτο. Τα λέω αυτά, για να συμφωνήσω ότι κάτι πάει να κάνει με το Voucher για να μαζέψει πελάτες, με καλές (έως και αρκετά καλές προσφορές), με δώρο 6 μήνες τα πάγια που δίνει σε ορισμένους, ή την τιμή για την 1000αρα που δίνει στον φίλο παραπάνω. Ίσως παίρνει καλύτερη τιμή χοντρικής όντως απο τον ΟΤΕ όπως αναγράφει ο φίλος επάνω.
feelihipo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Θα ήτανε ωραία να έβαζαν κάποιον με έστω μηδαμινές γνώσεις τεχνολογίας σε αυτές τις τηλεφωνικές γραμμές, ώστε όταν τους εξηγείς ότι δεν υπάρχει διασταύρωση μεταξύ το σαιτ της κυβέρνησης (ΧΕΜΔ) και το gigabit Voucher σχετικά με τις κουκίδες και γενικότερα τη διαθεσιμότητα fiber, να μην λέει "δε ξέρω τι είναι αυτό" Και "με προσοχή και ΚΕΦΆΛΑΙΑ γράμματα(??)" Αλλά τέλος πάντων. Ωστόσο ευγενέστατη 🤷
fablazed90 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, vagmouk είπε Και σε εμένα που είμαι σε δίκτυο Οτε μου έκανε η Nova προσφορά στα 53 ευρώ για τη χιλιάρα μαζί με ΕON full pack με τα Cosmote sports και απεριόριστα σταθερά και κινητά.Μου έστειλαν και τα συμβόλαια και χρεώνουν στα 34 ευρώ το internet και στα 19 ευρώ την τηλεόραση.Πλάκα πλάκα η Nova είναι η μόνη που κάτι πάει να κάνει με το voucher και να μαζέψει κόσμο.Πιθανόν και λόγω της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με τoν ΟΤΕ να έχει γίνει κάποια άτυπη συμφωνία για να στραφούν προς αυτούς οι πελάτες λιανικής.Ισως να παίρνουν καλύτερες τιμές χονδρικής.... Καλησπέρα! Την καλύτερη τιμή για το 1000αρι στην πρόσφεραν από μόνοι τους ή τους ζήτησες εσύ κάτι καλύτερο; Σκέφτομαι κι εγώ να επιλέξω το 1000αρι της Nova, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το fibergrid της ΔΕΗ.
vagmouk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, fablazed90 είπε Καλησπέρα! Την καλύτερη τιμή για το 1000αρι στην πρόσφεραν από μόνοι τους ή τους ζήτησες εσύ κάτι καλύτερο; Σκέφτομαι κι εγώ να επιλέξω το 1000αρι της Nova, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το fibergrid της ΔΕΗ. Τους έστειλα στη φόρμα τους να με καλέσουν για προσφορά και μου την έδωσαν από μόνοι τους.Το τηλέφωνο που με πηραν είναι 2105100200. 1
fablazed90 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Τους έστειλα στη φόρμα τους να με καλέσουν για προσφορά και μου την έδωσαν από μόνοι τους.Το τηλέφωνο που με πηραν είναι 2105100200. Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ είμαι και συνδρομητής κινητής με συμβόλαιο στη Nova, ίσως παίξει κι αυτό ρόλο για μια καλύτερη προσφορά. Είδα πως και η cosmote και η vodafone δίνουν έκπτωση σε συνδρομητές κινητής με συμβόλαιο. Οπότε θα συμπληρώσω τη φόρμα και θα ενημερώσω τους υπόλοιπους! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από fablazed90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα