POUARO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Vasileios26 είπε https://smartreadiness.gov.gr/ Το προχωρησα αυτο , και θα επικοινωνησω με καποιον εγκαταστατη, απλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να υπαρχει καποια κοκκινη βουλα σε αδομητο οικοπεδο, και να μην υπαρχει στο κτιριο μου. Μαλλον επειδη περασαν τις οπτικες ινες πριν 2 μηνες δεν το βλεπει το συστημα, ακομα.
Risky Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 16 hours ago, salmp7 said: 200/24=8.33 . τί σου είπαν; τα υπόλοιπα 50€ που πάνε; "Μέσω επιχορήγησης, καλύπτεται μέρος του κόστους απόκτησης υπηρεσίας Gigabit, περιλαμβανομένου του κόστους εγκατάστασης, τερματικού εξοπλισμού και μηνιαίου τιμήματος για 24 μήνες." https://greece20.gov.gr/aitiseis-gia-to-programma-gigabit-voucher/ 50€ για κόστος εγκατάστασης και τερματικό εξοπλισμό.
adi32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Thresh είπε Στο 99.99% των περιπτώσεων η υποδομή είναι ορατή μιας και γίνεται με επιτοίχια κανάλια. Επίσης μπαίνουν και κουτιά, τα οποία φαίνονται ακόμα πιο εύκολα. Πως έχεις καταφέρει να μην την δεις τόσο καιρό? 😛 Καλα σημερα το προσεξα οτι εχουν βαλει στην εισοδο κουτι του οτε Το θεμα ειναι οτι εγω εχω καταργησει την πριζα του τηλεφωνου που ηταν κοντα στην εξωπορτα και την περασα μεσα στον τοιχο (απο πανω μπηκε επενδυση με πλακακι) και με προεκταση την εχω παει αλλου οποτε το βλεπω δυσκολο να γινουν τρυπες και να συνδεθει εκει η οπτικη εκτος και εχω καναλια μεσα στο σαλονι που θα ειναι αηδια Ετσι κι αλλιως πιανω σταθερα 100 και με το ρουτερ αυτο και στα πισω δωματια πιανω 80-90 οποτε το αφηνω ετσι και τελος
salmp7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 31 minutes ago, Risky said: "Μέσω επιχορήγησης, καλύπτεται μέρος του κόστους απόκτησης υπηρεσίας Gigabit, περιλαμβανομένου του κόστους εγκατάστασης, τερματικού εξοπλισμού και μηνιαίου τιμήματος για 24 μήνες." https://greece20.gov.gr/aitiseis-gia-to-programma-gigabit-voucher/ 50€ για κόστος εγκατάστασης και τερματικό εξοπλισμό. Τίποτα από τα 2 δεν χρεωνόταν μέχρι προχθές που δεν υπήρχε το voucher. Τους ρώτησες γιατί αυτή η αλλαγή; γιατί αποφάσισαν να χρεώνουν κάτι που το έδιναν δωρεάν;
teopanta1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, έχω βγάλει το gigabit voucher όταν πρωτοβγήκε και δεν υπήρχαν οι προσφορές των παροχων Ωστόσο έχω τον κωδικό του voucher Πρέπει να ακυρώσω την αίτηση στο gov και να ξανακάνω καινούρια με το πρόγραμμα του παροχου που θέλω; ή ο κωδικός του voucher είναι αρκετός;
iorant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Καλημέρα, έχω βγάλει το gigabit voucher όταν πρωτοβγήκε και δεν υπήρχαν οι προσφορές των παροχων Ωστόσο έχω τον κωδικό του voucher Πρέπει να ακυρώσω την αίτηση στο gov και να ξανακάνω καινούρια με το πρόγραμμα του παροχου που θέλω; ή ο κωδικός του voucher είναι αρκετός; Όχι μην ακυρώσεις . Τον κωδικό θα τον δώσεις στον πάροχο που επιλέξεις όταν έρθει η ώρα.Αν ακυρώσεις πάει το κουπονι 1
teopanta1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, iorant είπε μην ακυρώσεις . Τον κωδικό θα τον δώσεις στον πάροχο που επιλέξεις όταν έρθει η ώρα.Αν ακυρώσεις πάει το κουπονι Σε ευχαριστώ για την απάντηση, το λέω επειδή δεν με αφήνει να κατεβάσω το κουπόνι σε μορφή pdf ας πούμε πάρα μόνο το έβγαλα screenshot Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από teopanta1
kon30fyllou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, είχα κανει αίτηση για αναβάθμιση σε οπτική ίνα 100 της vodafone λίγο πριν βγει το κουπόνι. Αναμένω τον τεχνικό σε λίγες ημέρες. Η τιμή στα 26 ευρώ / μήνα χωρίς τέλη σύνδεσης. Σήμερα έβγαλα voucher. Με το voucher η τιμή για 300 βγαίνει περίπου 27,5 (αν εξαιρέσεις τα τέλη σύνδεσης). Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κουπόνι αμέσως μετά τη σύνδεση του τεχνικού για αναβάθμιση σε 300; Στους όρους του προγράμματος λέει το παρακάτω: Τι ισχύει αν είμαι υφιστάμενος πελάτης Vodafone Full Fiber 100; Για αναβάθμιση υφιστάμενων συνδέσεων Vodafone Full Fiber 100 σε ταχύτητες Full Fiber 300 Mbps, 500 Mbps ή 1 Gbps, δεν εφαρμόζεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης και αποδίδεται επιδότηση Gigabit (8,33€ /μήνα) στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Επιπλέον μέχρι πότε ισχύει η εξαργύρωση του κουπονιού; Θα μπορούσα να μείνω με την 100αρα για έναν χρόνο για παράδειγμα και να κάνω μετά χρήση του κουπονιού; Από την άλλη μπερδεύομαι λίγο γιατί στο πρόγραμμα αναφέρεται αυτό: Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα) και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (περιλαμβανομένων και των επιτηδευματιών) που δεν διαθέτουν ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ονομαστική ταχύτητα καθόδου (download) μεγαλύτερη των 100 Mbps και διαμένουν ή έχουν την έδρα/το υποκατάστημά τους αντίστοιχα σε κτήρια που βρίσκονται στις Περιοχές Παρέμβασης και θα λάβουν ενίσχυση μέσω του Προγράμματος.
Vasileios26 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, kon30fyllou είπε Καλησπέρα, είχα κανει αίτηση για αναβάθμιση σε οπτική ίνα 100 της vodafone λίγο πριν βγει το κουπόνι. Αναμένω τον τεχνικό σε λίγες ημέρες. Η τιμή στα 26 ευρώ / μήνα χωρίς τέλη σύνδεσης. Σήμερα έβγαλα voucher. Με το voucher η τιμή για 300 βγαίνει περίπου 27,5 (αν εξαιρέσεις τα τέλη σύνδεσης). Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κουπόνι αμέσως μετά τη σύνδεση του τεχνικού για αναβάθμιση σε 300; Στους όρους του προγράμματος λέει το παρακάτω: Τι ισχύει αν είμαι υφιστάμενος πελάτης Vodafone Full Fiber 100; Για αναβάθμιση υφιστάμενων συνδέσεων Vodafone Full Fiber 100 σε ταχύτητες Full Fiber 300 Mbps, 500 Mbps ή 1 Gbps, δεν εφαρμόζεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης και αποδίδεται επιδότηση Gigabit (8,33€ /μήνα) στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Επιπλέον μέχρι πότε ισχύει η εξαργύρωση του κουπονιού; Θα μπορούσα να μείνω με την 100αρα για έναν χρόνο για παράδειγμα και να κάνω μετά χρήση του κουπονιού; Από την άλλη μπερδεύομαι λίγο γιατί στο πρόγραμμα αναφέρεται αυτό: Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα) και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (περιλαμβανομένων και των επιτηδευματιών) που δεν διαθέτουν ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ονομαστική ταχύτητα καθόδου (download) μεγαλύτερη των 100 Mbps και διαμένουν ή έχουν την έδρα/το υποκατάστημά τους αντίστοιχα σε κτήρια που βρίσκονται στις Περιοχές Παρέμβασης και θα λάβουν ενίσχυση μέσω του Προγράμματος. Και - έως - 100αρα σύνδεση να κάνεις, θα έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το Voucher, το οποίο έχει ισχύ έως τέλος Φεβρουαρίου του 2026.
kon30fyllou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε Και - έως - 100αρα σύνδεση να κάνεις, θα έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το Voucher, το οποίο έχει ισχύ έως τέλος Φεβρουαρίου του 2026. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα ίσως αυτός είναι και ένας τρόπος για να γλιτώσεις τα τέλη ενεργοποίησης που σου χρεώνουν πλέον με το κουπόνι, κάτι που μέχρι πρότεινος σου έδιναν δωρεάν.
Vasileios26 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, kon30fyllou είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα ίσως αυτός είναι και ένας τρόπος για να γλιτώσεις τα τέλη ενεργοποίησης που σου χρεώνουν πλέον με το κουπόνι, κάτι που μέχρι πρότεινος σου έδιναν δωρεάν. Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς για τους άλλους παρόχους, αλλά η Νόβα δεν χρεώνει ούτε τέλος ενεργοποίησης, ούτε το κόστος εγκατάστασης των τεχνικών εργασιών για την τοποθέτηση της οριζόντιας σύνδεσης απο την κάθετη προς το διαμέρισμα.
fablazed90 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, εγώ έστειλα σήμερα email στο help desk για να ρωτήσω πότε θα είναι διαθέσιμη η επιλογή να κάνεις αίτηση ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως ατομική επιχείρηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω. Το περιμένω μέρα με τη μέρα για να μπορέσω να προχωρήσω.
Choulio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, fablazed90 είπε Καλησπέρα, εγώ έστειλα σήμερα email στο help desk για να ρωτήσω πότε θα είναι διαθέσιμη η επιλογή να κάνεις αίτηση ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως ατομική επιχείρηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω. Το περιμένω μέρα με τη μέρα για να μπορέσω να προχωρήσω. Μόλις τους πήρα τηλέφωνο για αυτό το θέμα και μου είπαν ότι είναι ενήμεροι και θα διορθωθεί μέσα στην εβδομάδα ώστε να μπορείς να επιλέξεις αν θα κανείς αίτηση ως επιχείρηση ή ως φυσικό πρόσωπο. Μου είπε να ξαναπροσπαθήσω προς το τέλος της εβδομάδας. Παρεπιπτόντως απάντησαν σε 5 δευτερόλεπτα και ξαφνιάστηκα δεν ήξερα τι να πω 😂😂 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Choulio 1
heavyrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Εμενα περαστηκαν πριν κανα μηνα οπτικές στο δρόμο μου, εκανα την αίτηση αλλα δεν βγάζει voucher αμέσως, βγάζει τα παρακάτω. Πιστεύω πρέπει να περιμένω να ενεργοποιηθούν για να προχωρήσει η αίτηση;
Vasileios26 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, heavyrain είπε Εμενα περαστηκαν πριν κανα μηνα οπτικές στο δρόμο μου, εκανα την αίτηση αλλα δεν βγάζει voucher αμέσως, βγάζει τα παρακάτω. Πιστεύω πρέπει να περιμένω να ενεργοποιηθούν για να προχωρήσει η αίτηση; Κάλεσε ή στείλε email σε αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα