Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nova Ιούλιος 2024

image.png.7892186d9f8b472cfe78a7a56640f4e0.png

για να είμαστε σωστοί όμως στη σύγκριση, αν το δίκτυο στο χώρο μας δεν είναι Nova μας ενδιαφέρει η τιμή/ταχύτητα που δίνει στη δεύτερη περίπτωση

Επεξ/σία από somt
  • Thanks 1
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι κάποιος με επαγγελματικό ΑΦΜ που μπόρεσε να βγάλει κουπόνι για οικιακή σύνδεση χωρίς τον σκασμό των εγγράφων που απαιτεί;

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι πελάτης κινητής nova με συμβόλαιο. Θα μπορέσω να ζητήσω κάτι καλύτερο από τις τιμές που δίνουν με το gigabit voucher; Καποια επιπλέον έκπτωση ή κάποια πάγια δώρο; Το έχει δοκιμάσει κάποιος που είναι στην ίδια θέση με μένα; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Είναι κάποιος με επαγγελματικό ΑΦΜ που μπόρεσε να βγάλει κουπόνι για οικιακή σύνδεση χωρίς τον σκασμό των εγγράφων που απαιτεί;

Εγώ είμαι στην ίδια θέση, περιμένω να ανοίξουν στο σύστημα τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ φυσικού προσώπου και εταιρείας. Ένα μπλοκάκι έχω ο άνθρωπος και με βάζουν να κάνω υπεύθυνη δήλωση ΜΜΕ🫣🫣

Ένα- δύο παιδιά από εδώ ρώτησαν στο helpdesk και τους είπαν θα διορθωθεί σύντομα. 

Επεξ/σία από fablazed90
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, fablazed90 said:

Εγώ είμαι στην ίδια θέση, περιμένω να ανοίξουν στο σύστημα τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ φυσικού προσώπου και εταιρείας. Ένα μπλοκάκι έχω ο άνθρωπο και με βαθμό να κάνω υπεύθυνη δήλωση ΜΜΕ🫣🫣

Ένα- δύο παιδιά από εδώ ρώτησαν στο helpdesk και τους είπαν θα διορθωθεί σύντομα. 

Τρία mail έχω ανταλλάξει με το support τους και από την Τετάρτη είπαν πως περιμένουν οδηγίες για το τι έγγραφα χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τίποτα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζει την Καραθεοδωρή αλλά την Εμπραρ στην αίτηση

Μένεις στο τριγωνάκι που σχηματίζει η Καραθεοδωρή με την Εμπράρ; Το σπίτι σου κοιτάει στην Εμπραέρ ή στην Καραθεοδωρη; Η ίνα μέχρι σε ποια από τις 2 οδούς φτάνει και στο ΧΕΜΔ που δείχνει ότι υπάρχει ίνα;

Δημοσ.

Είμαι στη nova και έχω απλή adsl στα 100. Πριν κανα μήνα που είχα πάρει τηλέφωνο μου είπαν ότι μπορώ να βάλω 200άρα fiber που ήθελα αλλά αποφάσισα να περιμένω λόγω voucher.

Τώρα μπαίνω και πατάω 'έλεγχος διαθεσημότητας' με βάση το σταθερό και μου βγάζει επιλογή μόνο Fiber 100 στα 29€. Δε μου δίνει άλλη επιλογή. Είναι πρόβλημα από το site τους, το έχει πάθει κι άλλος?

8 ώρες πριν, feelihipo είπε

Δηλαδή οποίος έχει σύνδεση nova ήδη πληρώνει 42€; 

Τραγικοί

Screenshot_2024-11-22-14-11-21-119_com.android.chrome-edit.jpg

Απαράδεκτοι...Πριν το voucher δεν είχε σημασία αν είσαι πελάτης ή όχι. Αν όντως το κάνουν έχω φύγει για cosmote. Και μετά κλασικά αφού δουν ότι φεύγεις σε παρακαλάνε και σου λένε έλα τώρα θα σου κάνουμε κι εμείς καλύτερη τιμή...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MiJ16 είπε

Τρία mail έχω ανταλλάξει με το support τους και από την Τετάρτη είπαν πως περιμένουν οδηγίες για το τι έγγραφα χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τίποτα.

Αντε να δούμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...