ideal09 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γενικά εκεί που έχουν πάει οι ταχύτητες, δεν έχει νόημα να έχουν 'ολα τα νοικοκυριά σύνδεση. Στη πολυκατοικία που μένω, 6 σπίτια εκεί που είχαμε ο καθένας ξεχωριστή γραμμή, τα ξηλώσαμε όλοι, γυρίσαμε σε Voip και πλέον έχει μόνο ένας μια 300αρα και το μοιραζόμαστε. Επομένως ούτε η τιμή μας απασχολεί ιδιαίτερα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 minute ago, salmp7 said: γιατί είναι απαραίτητο και το smart readiness? Δεν είναι απαραίτητο να το πάρεις, αλλά θέλουν να το προωθήσουν ώστε να ξοδέψουμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
salmp7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 minutes ago, Thresh said: Δεν είναι απαραίτητο να το πάρεις, αλλά θέλουν να το προωθήσουν ώστε να ξοδέψουμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια. όσο δεν έχω δικό μου σπίτι και πληρώνω κάθε μήνα σα το @@λάκα δε με νοιάζει ούτε να βελτιωθεί η πολυκατοικία ούτε να ξοδέψω ευρωπαϊκά κονδύλια ούτε αν θα δώσουν τα υπόλοιπα voucher. μου αρκεί να μου φτιάξουν άμεσα το ftth γιατί παίζω με data και είναι ζόρικο σπορ
jpater Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Γενικά εκεί που έχουν πάει οι ταχύτητες, δεν έχει νόημα να έχουν 'ολα τα νοικοκυριά σύνδεση. Στη πολυκατοικία που μένω, 6 σπίτια εκεί που είχαμε ο καθένας ξεχωριστή γραμμή, τα ξηλώσαμε όλοι, γυρίσαμε σε Voip και πλέον έχει μόνο ένας μια 300αρα και το μοιραζόμαστε. Επομένως ούτε η τιμή μας απασχολεί ιδιαίτερα. Τεχνικά σωστό. Η υπηρεσία όντως φτάνει για όλους. Το τι συνέπειες μπορεί να έχει σε ένα ενδεχόμενο που πχ γίνεται κανόντας από τους καταναλωτές, είναι μεγάλη κουβέντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 minutes ago, salmp7 said: όσο δεν έχω δικό μου σπίτι και πληρώνω κάθε μήνα σα το @@λάκα δε με νοιάζει ούτε να βελτιωθεί η πολυκατοικία ούτε να ξοδέψω ευρωπαϊκά κονδύλια ούτε αν θα δώσουν τα υπόλοιπα voucher. μου αρκεί να μου φτιάξουν άμεσα το ftth γιατί παίζω με data και είναι ζόρικο σπορ Ε κάνε απλή αίτηση, χωρίς voucher, έτσι κι αλλιώς οι πάροχοι κάνουν ακόμα δωρεάν την εγκατάσταση. Το πόσο γρήγορα θα γίνει, είναι ανάλογα το φόρτο εργασίας των συνεργείων/εργολάβων/εγκαταστατών.
salmp7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) αυτό έκανα @Thresh, τώρα κάνω υπομονή και μάλλον θα φτιάξω φανουρόπιτα το ΣΚ Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από salmp7
leonidas_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 1. Τελικά επειδή κ εγώ μαγαζί έχω εδώ κ δεν είναι δική μου η πολυκατοικία κ θέλω μόνο FTTH εγώ, πρέπει να το κάνω το smart readiness ή όχι; 2. Στο σπίτι που είναι δικό μου το οικοδόμημα με 4 ανεξάρτητα σπίτια, που έχουν ολα αναμονή όλα για FTTH, αλλά χρησιμοποιώ μόνο στο 1 FTTH, χρειάζομαι ή και δικαιούμαι το smart readiness για να φτιαχτούν επιπλέον αναμονές για μετρητές κτλ; (είχα χρησιμοποιήσει SFBB) 3. Γνωρίζει κανείς γιατί έβγαλε άλλες ημερομηνίες λήξης για το κουπόνι το δικό μου σε σχέση με της κοπέλας μου; Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από leonidas_
sT@vr0z Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες ρε παιδια. εχει κανενας τις τιμες πριν το voucher για nova. Συγκεκριμενα για την 300,
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 minute ago, leonidas_ said: πρέπει να το κάνω το smart readiness ή όχι; Αν δεν θες όχι. 2 minutes ago, leonidas_ said: (είχα χρησιμοποιήσει SFBB) Αν στο ΑΦΜ που έχεις χρησιμοποίησει SFBB θες και Giga Voucher τότε θα φας πόρτα. 3 minutes ago, sT@vr0z said: ρε παιδια. εχει κανενας τις τιμες πριν το voucher για nova. Συγκεκριμενα για την 300, Η Nova δεν έδινε FTTH άνω των 200Mbps σε περιοχές που δεν είχε σκάψει η ίδια. Στις περιοχές της έδινε (δίνει ακόμα?) την 300αρα στα 26, την 500αρα στα 29 και την 1000αρα στα 33 ευρώ.
leonidas_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν δεν θες όχι. Αν στο ΑΦΜ που έχεις χρησιμοποίησει SFBB θες και Giga Voucher τότε θα φας πόρτα. Η Nova δεν έδινε FTTH άνω των 200Mbps σε περιοχές που δεν είχε σκάψει η ίδια. Στις περιοχές της έδινε (δίνει ακόμα?) την 300αρα στα 26, την 500αρα στα 29 και την 1000αρα στα 33 ευρώ. Το έχω πάρει στο ίδιο ΑΦΜ, αλλά σε άλλη διεύθυνση κ σε άλλο αριθμό κ το Gigavoucher βγήκε κανονικά. Εγώ ρωτάω αν χρειάζεται το smart readiness κ αν μπορώ να το πάρω εκεί που είχα πάρει το SFBB. Έχουν φτιαχτεί μόνο 4 αναμονές για το κάθε σπίτι, είναι το ενα συνδεδεμένο με FTTH κ δεν ξέρω αν χρειάζεται το smart readiness, αν μπαίνουν δλδ επιπλέον αναμονές για μετρητές κτλ κ αν το δικαιούμαι κ όλας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 minutes ago, leonidas_ said: Εγώ ρωτάω αν χρειάζεται το smart readiness κ αν μπορώ να το πάρω εκεί που είχα πάρει το SFBB. Αν το κτίριο έχει ήδη κάθετη εγκατάσταση, τότε δεν είναι επιλέξιμο γι' αυτό το voucher 4 minutes ago, leonidas_ said: Το έχω πάρει στο ίδιο ΑΦΜ, αλλά σε άλλη διεύθυνση κ σε άλλο αριθμό κ το Gigavoucher βγήκε κανονικά. Παίζει να φας πόρτα από τον έλεγχο του παρόχου. 1
leonidas_ Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 19/11/2024 στις 1:08 ΜΜ, TSELIOSTHEBEST είπε Μολις εκανα αιτηση και πηρα κουπονι. Ειχα λαβει για το SFBB με το ιδιο ΑΦΜ αλλα για αλλη γραμμη και διευθυνση στην οποια διεμενα. Δεν μου εμφανισε καποιο προβλημα. Αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις άμεσα, θα μας ενημερώσεις αν σε μεταγενέστερο έλεγχο υπάρξει πρόβλημα; Ανήκω κ εγώ στην ίδια περίπτωση.
transport_planner Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Για τη NOVA, μόλις βγήκα απο κατάστημα της. Αν έχεις ιδιόκτητο δίκτυο τους, έως χθες το 500/50 σου εβγαινε με 42.34Ε / μήνα και 6 μήνες παγια δωρεαν -> 31,75Ε /μήνας Με το voucher, δεν τους νοιάζει το ιδιόκτητο, σου δίνουν 1 πάγιο δώρο και βγαίνει -> 32.5E/μήνας Τι άλλο να κάνει άλλο ποια αυτή η κυβέρνηση, όλα τα έχει δώσει 🤡🤡🤡 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από transport_planner
giorgosxax Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εδώ μιλάμε για άγριο καρτέλ που πάει να γλεντήσει δημόσιο χρήμα. Με αυτές τις τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να το εξαργυρώσω. Από 100αρα που έχω τώρα θα το γυρίσω σε 50αρα vdsl όπου βρω φθηνότερα. 3
Mando Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες προτιμηστε inalan και hcn οπου μπορειτε , οι αλλοι ειναι καρτελ ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα