thanos_sy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, feelihipo είπε Δηλαδή οποίος έχει σύνδεση nova ήδη πληρώνει 42€; Τραγικοί Δεν ισχύει αυτό, όπως έγραψα και πιο πάνω. Δε ξέρω που το είδες, αλλά το λέω από τη δική μου εμπειρία. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από thanos_sy
feelihipo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, thanos_sy είπε Δεν ισχύει αυτό, όπως έγραψα και πιο πάνω. Δε ξέρω που το είδες, αλλά το λέω από τη δική μου εμπειρία. Στο σαιτ της nova δυστυχώς
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, iorant said: Ναι αλλά βλέπω 200mbps . Ήρθε και σε μένα η παρούσα προσφορά και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 200mbps ευρυζωνική πρόσβαση. Για να γλυτώσουν τα ενοίκια στην βονταφον (κατασκευάστρια στην περιοχή μου.) από ψέμα καλά πάμε. Άσε που δεν είναι και τόσο προσφορά , μέχρι εχθές είχα πρόταση 28.7 fiber 100. Άσε που δεν έχει μέσα χρόνο ομιλίας κτλπ.. οι ψεύτες και οι κλέφτες είναι εδώ. Κλασικό bug, ο "τίτλος" μετράει.
leonidas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Έχω πρόβλημα με την κουκκίδα. Αφού λύθηκε το πρόβλημα με την εμφάνιση ως νομικό πρόσωπο, τώρα έχω αυτό το πρόβλημα με την κουκκίδα. Παίρνει λάθος διεύθυνση γιατί έχει κ πίσω όψη η πολυκατοικία. Η ευγενική κυριούλα από το voucher είπε ότι κουκκίδα εμφανίζει μόνο αν είναι συνδεδεμένο το κτήριο με οπτική. Είχα διαβάσει όντως ότι το πρόγραμμα καλύπτει μόνο την κάθετη. Στο SFBB σου φτιάχναν όλη την υποδομή. Άρα αν δεν υπάρχει σύνδεση του κτηρίου, κ κανείς από τους ένοικους της πολυκατοικίας δεν έχει FTTH χάνουμε το voucher; Υπάρχει κάποια λύση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 minutes ago, leonidas_ said: Η ευγενική κυριούλα από το voucher είπε ότι κουκκίδα εμφανίζει μόνο αν είναι συνδεδεμένο το κτήριο με οπτική. Εμφανίζει μόνο αν έχει αναμονή στο δρόμο το κτίριο, όχι αν είναι συνδεδεμένο. Φαίνεται εξάλλου όταν επιλέγεις μια τελίτσα στο χάρτη, λέει αν έχει εγκατάσταση ή όχι... FTTH GOV 1
leonidas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Εμφανίζει μόνο αν είχε αναμονή στο δρόμο το κτίριο, όχι αν είναι συνδεδεμένο. Έχει σκαμμένη την άσφαλτο. Τί να κάνω ρε γαμώτο;!! Να πάρω τον πάροχο (δεν είμαι πελάτης τους) cosmote και να ρωτήσω; Θα ξέρει κανείς να το φτιάξει; Θα βγάλω άκρη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες Just now, leonidas_ said: Έχει σκαμμένη την άσφαλτο. Τί να κάνω ρε γαμώτο;!! Να πάρω τον πάροχο (δεν είμαι πελάτης τους) cosmote και να ρωτήσω; Θα ξέρει κανείς να το φτιάξει; Θα βγάλω άκρη; Δεν χάνεις κάτι, αλλά μπλέξιμο γενικότερα...
leonidas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Thresh είπε Δεν χάνεις κάτι, αλλά μπλέξιμο γενικότερα... Να δοκιμάσω λες να το πάρω κ ας έχει λάθος τη διεύθυνση της όψης; Η θα δει τη διεύθυνση από τους λογαριασμούς κ θα δει ότι δεν ταυτίζονται;
iorant Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, stavrakas112 είπε Νομίζω είναι τυπογραφικό λάθος διότι σε 2 άλλα σημεία αναφέρει για 300 (COSMOTE DP_300 UNL_24 ΜΗΝΕΣ & Fiber 300 Unlimited). Άλλωστε σε 200mbps δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κουπόνι. Τυπογραφικά λάθη κάνουν μαθητές (ορθογραφικά να το πω καλύτερα ) και ο 70 χρόνος τυπογράφος στο σπίτι μου δίπλα που ακόμα έχει Γουτεμβέργιο και κάθεται δίχως να βλέπει καλά και φτιάχνει μήτρες για εκτύπωση. Όχι Τεχνολογικοί κολλοσοι με δις . Κεφαλαιοποίηση στα χρηματιστήρια. Αυτοί κάνουν απάτες... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες Just now, leonidas_ said: Να δοκιμάσω λες να το πάρω κ ας έχει λάθος τη διεύθυνση της όψης; Η θα δει τη διεύθυνση από τους λογαριασμούς κ θα δει ότι δεν ταυτίζονται; Ρώτα το help του voucher μπας και...
jpater Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, leonidas_ είπε Έχει σκαμμένη την άσφαλτο. Τί να κάνω ρε γαμώτο;!! Να πάρω τον πάροχο (δεν είμαι πελάτης τους) cosmote και να ρωτήσω; Θα ξέρει κανείς να το φτιάξει; Θα βγάλω άκρη; Δε χρειάζεται να πάρεις απαραίτητα τη Comsote. Σε όποιον πάροχο και να καλέσεις θα ξέρουν να σου πουν αν υπάρχει ftth. Στο ΧΕΜΔ κοίταξες τη διεύθυνσή σου; 1
leonidas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, jpater είπε Δε χρειάζεται να πάρεις απαραίτητα τη Comsote. Σε όποιον πάροχο και να καλέσεις θα ξέρουν να σου πουν αν υπάρχει ftth. Στο ΧΕΜΔ κοίταξες τη διεύθυνσή σου; Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζει την Καραθεοδωρή αλλά την Εμπραρ στην αίτηση Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από leonidas_
jpater Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Βγάζει και τη Καραθεοδωρή 36 όπως βλέπω. Προφανώς είστε γωνιακή οικοδομή. Το σίγουρο είναι ότι εκκρεμεί ενδοκτηριακή καλωδίωση. Άρα χτυπάτε και ένα smart readiness...
leonidas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, jpater είπε Βγάζει και τη Καραθεοδωρή 36 όπως βλέπω. Προφανώς είστε γωνιακή οικοδομή. Το σίγουρο είναι ότι εκκρεμεί ενδοκτηριακή καλωδίωση. Άρα χτυπάτε και ένα smart readiness... Δεν είναι γωνιακή, έχει μπροστά κ πίσω όψη, αλλά η αναμονή είναι μπροστά κ η είσοδος. Πίσω στην Ερμπαρ είναι μόνο 2 μαγαζιά. Στην πολυκατοικία της κοπέλας μου που έπαιζε παρόμοιο πρόβλημα είχε 2 κουκκίδες κ άλλαζε κ η διεύθυνση. Σε εμένα βγάζει μόνο μία κουκκίδα με τη "λάθος" διεύθυνση. Τί λέτε να κάνω; Edit: Τελικά προχώρησε κανονικά. Δε νομίζω να αντιμετωπίσω θέμα εφόσον δίνω κ τον τηλεφωνικό αριθμό υπάρχουσας σύνδεσης. Το voucher βγήκε κανονικά κ βλέπουμε. Προχωράω για smartreadiness. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από leonidas_
salmp7 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες γιατί είναι απαραίτητο και το smart readiness? και χωρίς αυτό πάλι δεν θα φτιαχτεί η κάθετη και η οριζόντια μονάχα με το gigabit voucher? είναι απαραίτητο να φτιαχτεί διασύνδεση ρολογιών ρεύματος, ανελκυστήρα κτλ για το FTTH? αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι απαραίτητο το smart readiness για το FFTH.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα