Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ioannis12567890 είπε

Βγηκαν τα προγραμματα αλλα και παλι ψιλοακριβα τα βλεπω καλα η cosmote οτι και επιδοτηση να παρεις οι τιμες θα ειναι πανω,βλεπω να πηγαινω προς nova,βλεπω Πρόγραμμα Fiber 1Giga Τιμή προσφοράς μετά την επιδότηση: 39€ / μήνα απο 47 ψιλοκαλο,θελω να ρωτησω εχεις καποιος εμπειρια απο nova αξιζει ή να κοιταξω προς cosmote και την αλλη που μου βγαζει ειναι η hcn;

Έχω Nova 3 χρόνια, στον Πειραιά. Εάν ενδιαφέρεσαι για πλήρες πακέτο, δηλαδή ΚΑΙ δορυφορικό, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος πολύ με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Πιο συγκεκριμένα, έχω χαλκό 100αρι, με καμπίνα στο οικοδομικό μου τετράγωνο, ελάχιστα μέτρα απο το σπίτι μου, το λέω για να καταλάβεις εάν σε συμφέρει να βάλεις, γιατί εάν πχ έχεις μακριά τη καμπίνα ή είσαι σε κάποιο ορεινό χωριό, τότε αλλάζει. Πάντα λοιπόν μου δίνει ίντερνετ 110/10, με σπάνιες αποσυνδέσεις μέσα σε ένα έτος. Τώρα βέβαια, δε μου έχει τύχει ευτυχώς μεγάλη βλάβη στο δίκτυο, το οποίο να οφείλεται στον ΟΤΕ, μιας που δική του είναι η καμπίνα. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν έχω δοκιμάσει εάν θα με "γράψουν" στην εξυπηρέτηση πελατών, ή εάν με γειωσουν σε μεγάλες αναμονές, όπου εκεί δείχνει το σεβασμό και τα κότσια στο πελάτη, δε το γνωρίζω. Γενικά και το ρουτερ τους ένα ΖΤΕ είναι τίμιο, κλειδωμένο όμως απο τη Nova για superuser παραμετροποίηση αυτού. Επίσης όταν πέρασα απο cosmote σε nova, δεν είχα καθυστέρηση στην σύνδεση, όμως σε συγγενή μου έχει τύχει στην ίδια μετάβαση, ο ΟΤΕ επίτηδες να του καθυστερεί εκδικητικά τη μετάβαση στη Nova περισσότερες ημέρες απο το καθορισμένο, επομένως παίζουν γενικά κι αυτά, σε εμένα ευτυχώς δεν έτυχε. Πριν 2 χρόνια περίπου, είχα κάτι λίγες αποσυνδέσεις, αλλά ήταν πρόβλημα περιοχής προσωρινό, και επειδή έχω και συναγερμό κάτι που τους τόνισα, τους πήρα τηλέφωνο και άμεσα επιλύθηκε. Δεν φεύγω με τα υπάρχοντα δεδομένα απο τη Nova. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, feelihipo said:

Κάποιος ένα eli5 τι εννοεί η Nova με τα τέλη ενεργοποίησης; 

Μάλλον ότι τα χρεώνουμε "γενικά", αλλά τώρα με το voucher σας τα κάνουμε δώρο? 

Σίγουρα θα το διευκρινήσουν στο τηλέφωνο, που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να πάρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...