BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:21 μμ Eχω βαλει τη διευθυνση, εχω κανει επαληθευση σε κιν και email αλλα δεν με αφηνει να συμπληρωσω αυτα τα πεδια. Μηπως επειδη δεν εχω ακομα στη περιοχη μου;
Paragontas-x Δημοσ. Τρίτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:24 μμ Τώρα κοίταγα λίγο τα προγράμματα των εταιριών για τα 300mb/s και με βάση το κοστολόγιο τους τα 200 ευρώ επιδότηση που δίνει το κράτος είναι πραγματικά ψίχουλα μπροστά στο σύνολο που βγαίνει για τα 2 χρόνια. Ορίστε 2 παραδείγματα: Για nova 300αρα οπτική το μήνα είναι 38 ευρώ * 24(Μήνες για 2 χρόνια) = 912 ευρώ Για cosmote 300αρα οπτική το μήνα είναι 40.90 ευρώ * 24(Μήνες για 2 χρόνια) = 981,6 2 2 1
Choulio Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ 13 ώρες πριν, Thresh είπε Εφόσον είναι διαφορετικό το ΑΦΜ δεν υπάρχει θέμα, αρκεί προφανώς να έχει αλλάξει ο κάτοχος της γραμμής. Για να μη φοβηθεί κάποιος, αν δεν κάνω λάθος άρχισε από 1000xx, οπότε δεν έχουν γίνει 105.000 αιτήσεις. 😛 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία γιατί απογοητεύτηκα. Είμαι στις περιπτώσεις που δείχνει το ατομικό ΑΦΜ σαν επιχείρηση και λέω αν μέσα σε 1 μέρα έγιναν 100.000 αιτήσεις μέχρι να το διορθώσουν δε θα προλάβω τίποτα 😅 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ 26 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Μηπως επειδη δεν εχω ακομα στη περιοχη μου; Δεν το κόβω απίθανο ναι.
Choulio Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ 9 ώρες πριν, logo15 είπε Έχω αχρησιμοποίητο το sfbb κουπόνι.ηοως συμφέρει αυτό αντί για το gigabit? Το κουπόνι εκείνο όταν σου εκδόθηκε σε ενημέρωνε μέχρι πότε πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Τώρα έχει λήξει πλέον 2
Giuseppe Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eχω βαλει τη διευθυνση, εχω κανει επαληθευση σε κιν και email αλλα δεν με αφηνει να συμπληρωσω αυτα τα πεδια. Μηπως επειδη δεν εχω ακομα στη περιοχη μου; Αυτό το τμήμα της φόρμας το συμπληρώνει αυτόματα από το πρώτο βήμα στον χάρτη. Στην αρχή στον χάρτη θα επιλέγουμε την βούλα που αντιστοιχεί στο κτήριο που βρίσκεται εγκατεστημένη η γραμμή για την οποία γίνεται η αίτηση. Στο αναδυόμενο παράθυρο πατάμε επιλογή. Ακολούθως από κάτω πατάς επόμενο και προχωράμε στο επόμενο βήμα... ______________________ Το χάρτη με τον έλεγχο διαθεσιμότητας μπορούμε να τον ανοίγουμε και χωρίς να έχουμε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή. Μόνο για να κάνουμε έλεγχο διαθεσιμότητας χωρίς συμπλήρωση αίτησης. https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/map Επεξ/σία Τρίτη στις 04:49 μμ από Giuseppe
leonidas_ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ 9 ώρες πριν, SV1EOD είπε Και εγώ το ίδιο. Από ότι έχω καταλάβει όμως δεν είναι πλέον εξαργυρώσιμο. Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει για όλες τις νομικές μορφές εταιρειών αλλά στην δική μου ατομική επιχείρηση που είναι εντός βιομηχανικής ζώνης(όχι ανάμεσα σε σπίτια δηλαδή) έχω κανονική σπιτική σύνδεση. Και όσο τουλάχιστον θυμάμαι ποτέ δεν μου τέθηκε θέμα ότι πρέπει να έχω εταιρικό πακέτο. Και όσων γείτονων μου(προφανώς όλες επιχειρήσεις με διάφορες νομικές μορφές) τις συνδέσεις ξέρω ή έχω καταλάβει τι έχουν είναι όλες οικιακές. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βάλει ο Λεωνίδας εταιρικό πακέτο. Εγώ το εταιρικό πακέτο είπα να το βάλω επειδή το ΑΦΜ του πατέρα μου (στο οποίο είναι κ οι 2 γραμμές που έχω, στο σπίτι κ στο μαγαζί): 1. έχει το "μπέρδεμα" ότι τον θεωρεί νομικό πρόσωπο με την παλιά ατομική επιχείρηση που είχε. 2. Επειδή με αυτό το ΑΦΜ έχω ήδη βγάλει για άλλη γραμμή όμως (του σπιτιού) SFBB κουπόνι. Στο τέλος λέει ότι εξαιρούνται όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιο κουπόνι, αλλά δεν διευκρινίζει αν εξαιρείται γενικά το ΑΦΜ τους ή αν εξαιρείται η συγκεκριμένη γραμμή που είχαν χρησιμοποιήσει το SFBB
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ 6 ώρες πριν, octap79 είπε Πόσο μπανανία ρε γαμώτο.... Προσπαθώ και γω θυμηθώ γιατί ήμουν σίγουρος οτι οι τιμές μέχρι και πρόσφατα δεν ήταν τόσο υψηλές. Δώρο....άδωρο......καλύτερα να μην υπήρχε κανεάν κουπόνι και να περναμε 30-35 Ευρω το 1Gbit.....τώρα τρέχουμε να συμπληρώνουμε αιτήσεις και παρααιτήσεις για να βγάλουν αυτοί εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Τραγικό. Ξέρει κάποιος ΠΟΤΕ και αν θα επιστρέψουν οι τιμές στα προηγούμενα επίπεδα ή τώρα τις παντρευτήκαμε μέχρι να εξαργυρωθούν όλα τα vouchers? Καλα βρε σεις τι περιμενετε? Ελλαδα ειμαστε. Σκεψου το voucher κατι σαν black friday κατι σαν αλλαζω συσκευη προγραμμα. Στην black friday θα δεις ολο το χρονο μια συσκευη 500 ευρω και στην black friday θα την εχουν απο 800 μονο 600 ευρω για εκεινες τις μερες. Το ιδιο και με το αλλαζω συσκευη. 1000 ευρω ενα κλιματιστικο ολο το χρονο μολις βγει το προγραμμα παει 1300 για να πεσει στα 1000 με το προγραμμα. Ετσι και τωρα. Δινουν 200 ψορο ευρω για 1 χρονο και ταυτοχρονα ολοι οι παροχοι ανεβασαν τιμες ωστε να παρεις το απολυτο τιποτα στο τελος συγκριτικα με τις προηγουμενες τιμες μεχρι σημερα. Το εχουμε δει το εργο. Εχουμε 14 σελιδες για 200 ψοροευρω να τρεξουν ολοι να επωφεληθουν ενω μεχρι προχθες οι τιμες ηταν φθηνοτερες σε καθε προγραμμα. 2
leonidas_ Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Επίσης έχω μία άλλη απορία αν γνωρίζει κανείς. Μπορούμε να κατοχυρώσουμε το Voucher κ μετά να το χρησιμοποιήσουμε για την ίδια γραμμή, στα ίδια στοιχεία, αλλά να το ενεργοποιήσουμε σε άλλο σπίτι (που φυσικά θα έχει κάλυψη FTTH) μελλοντικά; Πχ σε περίπτωση μετακόμισης. Να το κατοχυρώσουμε να το έχουμε κ να το χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά στο νέο σπίτι.
somt Δημοσ. Τρίτη στις 05:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:14 μμ (επεξεργασμένο) Όντως οι τιμές αυξήθηκαν για να ξαναπεσουν με το voucher, με έναν αστερίσκο όμως. Πριν οι τιμές ήταν διαφορετικές αν είχε αναλάβει την πολυκατοικία σου ο πάροχος που επιθυμείς ή αν θα νοίκιαζε το κύκλωμα άλλου παρόχου. Πχ σε εμένα η εγκατάσταση είναι της Cosmote, αλλά εγώ έχω Nova. Οπότε για να βάλω 300άρα Nova η τιμή ήταν όντως υψηλή πριν. Τώρα κάναν ενιαίες τις τιμές άσχετα ποιος νοικιάζει κύκλωμα ποιανού και τις ανεβάσαν κιόλας, για να καλύψουν πιθανότατα και το κόστος ενοικίασης. Βέβαια όποιος είχε εγκατάσταση πολυκατοικίας και πάροχο στο διαμέρισμα τον ίδιο δεν κερδίζει κάτι τελικά. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:26 μμ από somt
BadIronTree Δημοσ. Τρίτη στις 05:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:35 μμ 4 hours ago, nickem7 said: Έτσι γίνεται κάθε φορά με τα κουπόνια, τα voucher, εξοικονομώ, αλλαζω συσκευή κλπ που μας έχουν πήξει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Χαίρεται ο κοσμάκης από την ιδέα και μόνο της έκπτωσης αλλά τελικά άλλοι τα βγάζουν χοντρά. Οι τιμές ανεβαίνουν στα ύψη οι μεγάλες εταιρίες πλουτίζουν κι εμείς μένουμε με τη χαρά. Το κακό από τέτοιες ενέργειες είναι ότι οι τιμές συνήθως παγιώνονται και δεν ξαναπέφτουν, όπως έγινε και με τα σπίτια. Μην ελπίζεις να αλλάξει κάτι σύντομα αφού όλοι με αυτό το μαγικό τρόπο είναι χαρούμενοι. και με τα σχολικά laptop τα ίδια.. ότι σάπιο είχαν +200€ 1
sportime Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ Έχει καταφέρει να κάνει κάποιος αίτηση με Ατομική Επιχείρηση (χωρίς ΓΕΜΗ)? Βλέπω οτι ζητάει της παναγιάς τα μάτια, υπευθυνες δηλώσεις, πραγματικούς δικαιούχους, ισολογισμούς κλπ...
D4RK0Rbit Δημοσ. Τρίτη στις 06:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:06 μμ 22 ώρες πριν, Sebu είπε Μην το πεις ουτε του παπα, αλλοι με αυτα τα χρηματα εχουν 100αρα vdsl ή 50 ή ακομα adsl. Να κανει το υπουργειο αιτημα να μπει η ΓΓΠΣ στο gigiabit voucher 😂 🤪 εμεις εχουμε 100 για 24 ευρω το μηνα γιατι οταν ειρθα ελλαδα φρικαρα ακομα 50αρα στην κωλοβοδαφον ειχε ο ξαδερφος του ειπα τρελος εισαι παμε τωρα να το αλλαξουμε και λογο του οτι ειχε ακομα συμβολαιο απλα αναγκαστηκαμε να ξανακανουμε εκ νεου συμβολαιο για 100αρα στα ιδια λεφτα αντι να παμε ξερω γω inalan φαντασου ποσοι ειναι ακομα με τετοιες παναρχαιες συνδεσεις στην γερμανια ειχα 1gbit πετουσε βασικα για τα λεφτα που εδεινε για 50 ειχε και απεριοριστα προς ρωσσια τηλ για την μπαμπο αλλα απεβιωσε και του ειπα οτι τσαμπα την πληρωνει
Alexrose Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Σαν να λέμε οποίος είχε ήδη πληρώσει για οπτική την πάτησε
ma3stros Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ Σε σπιτι που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη και ενδιαφερεται να βαλει μαζι με σταθερο/ιντερνετ & TV μπορει να συνδυαστει με το voucher? Πχ το προγραμμα που εχει η cosmote με τα 55,90€ 100αρι με αθλητικα καναλια της νοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα