esertas Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 πμ Μόλις το έκανα. Ισχύει να το εξαργυρώσω το κουπόνι μέχρι το 2/2026. 105.000 αριθμός αίτησης περίπου.
leonidas_ Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 πμ Εγώ που είχα πάρει SFBB με το ΑΦΜ του πατέρα μου δεν είδα κάποια προειδοποίηση στην αρχή, δεν ξέρω αν την ολοκλήρωνα αν θα το έβρισκα μπροστά μου μετά. Όμως έχω το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε από άλλα 2 τουλάχιστον άτομα. Το ΑΦΜ του το βλέπει ως επιχειρηματικό. Η ατομική έχει κλείσει εδώ κ χρόνια. Κ έχουμε άλλο ΑΦΜ εταιρικό. Μάλλον πρέπει να μιλήσω με το λογιστή να μου πει τι μπέρδεμα έχει γίνει κ πως λύνεται. Το ερώτημα μου είναι, αξίζει να βγάλω voucher με εταιρικό; Γιατί είμαι vodafone κ έχω στο ίδιο αφμ (του πατέρα μου) 2 σταθερές απλές οικιακές κ μία κινητή σε συνδυαστικά προγράμματα που παίρνουν εκπτώσεις. Έχω 100 vdsl αυτή τη στιγμή, (όχι στη γραμμή που είχα χρησιμοποιήσει το SFBB) με συμφέρει να μπω στη διαδικασία να βάλω το τηλ του μαγαζιού στο όνομα της εταιρίας, να χάσω τις όποιες συνδυαστικές εκπτώσεις κ να κάνω εταιρικό πακέτο; Το απλό είναι 250mbps αν κατάλαβα καλά ενώ το εταιρικό είναι 100/100;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 πμ Just now, leonidas_ said: Εγώ που είχα πάρει SFBB με το ΑΦΜ του πατέρα μου δεν είδα κάποια προειδοποίηση στην αρχή, δεν ξέρω αν την ολοκλήρωνα αν θα το έβρισκα μπροστά μου μετά Εφόσον είναι διαφορετικό το ΑΦΜ δεν υπάρχει θέμα, αρκεί προφανώς να έχει αλλάξει ο κάτοχος της γραμμής. 26 minutes ago, esertas said: 105.000 αριθμός αίτησης περίπου. Για να μη φοβηθεί κάποιος, αν δεν κάνω λάθος άρχισε από 1000xx, οπότε δεν έχουν γίνει 105.000 αιτήσεις. 😛 3 3 1
leonidas_ Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 πμ 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Εφόσον είναι διαφορετικό το ΑΦΜ δεν υπάρχει θέμα, αρκεί προφανώς να έχει αλλάξει ο κάτοχος της γραμμής. Για το ίδιο πρόκειται. Αν δεις παρακάτω τι γράφω. Επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσω το εταιρικό αν θέλω το voucher κ να πάω σε εταιρικό πρόγραμμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 πμ Just now, leonidas_ said: Για το ίδιο πρόκειται. Αν δεις παρακάτω τι γράφω. Επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσω το εταιρικό αν θέλω το voucher κ να πάω σε εταιρικό πρόγραμμα. Δεν προλάβα όσο έγραφα. Δεν ξέρω πόσο ακριβότερα θα κοστολογούν τα εταιρικά πακέτα. Οπότε προετοιμάσου για μεγαλύτερες τιμές σε σχέση με τα οικιακά.
geo9419 Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 πμ To πρωτο ειναι οτι με βγαζει οτι εχω επιχειρηση ενω εγω κάνω αιτηση για την κατοικία μου και ειχα καποτε επιχειρηματικη ιδιοτητα μεχρι και το 2010. Δευτερον το κτιριο μου δεν ειναι επιλέξιμο παρότι εχω συνδεση με την ΙΝΑΛΑΝ απο το 2020 και το τελευταιο εξαμηνο η VODAFONE περασε τις οπτικες ινες στον δρομο βγαζοντας μπροστά στην εισοδο την οπτικη ινα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
flikifloki Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 πμ Μετά από τόσες καθυστερήσεις και τα εταιρικά ΑΦΜ είναι τα μόνα που φαίνονται στη πλατφόρμα αντί να υπάρχει ενας απλός διαχωρισμός μεταξύ εταιριών και φυσικών προσώπων. Ένα μεγάλο μπράβο στους αρμόδιους. 2
patatasc Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 πμ Μπράβο στο κράτος που δανείζεται (στην πλάτη όλων μας), και επιδοτεί μέρος του λεκανοπεδίου και μέρος της Θεσσαλονίκης, σε σημεία που αποφάσισαν ιδιωτικές εταιρίες με βάση το (ιδιωτικό) συμφέρον τους. Αυτή η διάκριση των πολιτών με αυτά τα κριτήρια είναι αντισυνταγματική. Πρέπει να επιτραπεί σε όλους τους πολίτες να έχουν δικαίωμα στην επιχορήγηση. Και αν οι πάροχοι αρνηθούν την υπηρεσία, απλά να εξαργυρώνει το κουπόνι σε χρήματα ο δικαιούχος να τα διαθέσει όπως επιθυμεί. 1 2
logo15 Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 πμ Έχω αχρησιμοποίητο το sfbb κουπόνι.ηοως συμφέρει αυτό αντί για το gigabit?
nick_corobos Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 πμ Μπορεί κάποιος να γράψει σε 3 σειρές τι έκπτωση έχει το πρόγραμμα και αν το δικαιούμαστε; Ποιος θα το διαβάσει ολο αυτό;
SV1EOD Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 πμ 29 minutes ago, logo15 said: Έχω αχρησιμοποίητο το sfbb κουπόνι.ηοως συμφέρει αυτό αντί για το gigabit? Και εγώ το ίδιο. Από ότι έχω καταλάβει όμως δεν είναι πλέον εξαργυρώσιμο. 5 hours ago, Thresh said: Δεν ξέρω πόσο ακριβότερα θα κοστολογούν τα εταιρικά πακέτα. Οπότε προετοιμάσου για μεγαλύτερες τιμές σε σχέση με τα οικιακά. 5 hours ago, leonidas_ said: Το ερώτημα μου είναι, αξίζει να βγάλω voucher με εταιρικό; Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει για όλες τις νομικές μορφές εταιρειών αλλά στην δική μου ατομική επιχείρηση που είναι εντός βιομηχανικής ζώνης(όχι ανάμεσα σε σπίτια δηλαδή) έχω κανονική σπιτική σύνδεση. Και όσο τουλάχιστον θυμάμαι ποτέ δεν μου τέθηκε θέμα ότι πρέπει να έχω εταιρικό πακέτο. Και όσων γείτονων μου(προφανώς όλες επιχειρήσεις με διάφορες νομικές μορφές) τις συνδέσεις ξέρω ή έχω καταλάβει τι έχουν είναι όλες οικιακές. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βάλει ο Λεωνίδας εταιρικό πακέτο.
iorant Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 πμ Ερώτηση. Οι προσφορές που μου βγάζει είναι μόνο cosmote. Δηλαδή πρέπει να πάρω και τηλεόραση; Τι καραγκιοζλικια είναι αυτά ; 1
thanos_sy Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 πμ 5 λεπτά πριν, iorant είπε Ερώτηση. Οι προσφορές που μου βγάζει είναι μόνο cosmote. Δηλαδή πρέπει να πάρω και τηλεόραση; Τι καραγκιοζλικια είναι αυτά ; Τι εννοείς όταν λες τηλεόραση; Επίσης τι ακριβώς σου έβγαλε αν θες να μοιραστείς. Εμένα πχ δε μου έβγαλε τίποτα σχετικά με παρόχους.
nvel Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 πμ Μερικές φορές με εμφανίζει ως φυσικό πρόσωπο και άλλες ως νομικό πρόσωπο χωρίς να μπορώ να επιλέξω. Ως νομικό πρόσωπο ζητά υποχρεωτικά ΓΕΜΗ αν και ο ΚΑΔ που φαίνεται δεν έχει υποχρέωση εγγραφής στο ΓΕΜΗ οπότε δεν έχω αριθμό ΓΕΜΗ να βάλω.
salmp7 Δημοσ. Τρίτη στις 08:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:35 πμ Επειδή δεν το έχω διαβάσει από την αρχή. Το smart readiness τί προσφέρει ; αυτό είναι άλλη αίτηση; ένας ιδιώτης το χρειάζεται ή κάνει μόνο το gigabit;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα