eidikos33 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Παιδιά πόσο καιρό κάνουν αν δεν υπάρχει καθόλου εγκατάσταση;
Choulio Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Απ' ότι καταλαβαίνω ένα ζευγάρι ελεύθερων επαγγελματιών (με επαγγελματικό ΑΦΜ) αποκλείονται από την χρήση voucher ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ γιατί έτσι. Λες κι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα στην πρόσβαση σε γρήγορο internet στο σπίτι σου. Ότι να'ναι Τεσπα ξέρει κανείς αν θα μπορούσα να κάνω τη σύνδεση σε άλλο όνομα; Εννοώ στο όνομα του αδερφού μου ή της ξάδερφης μου πχ που δεν μένει στο σπίτι μας προφανώς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γραμμή στο σπίτι όποτε θα γίνει έτσι κι αλλιώς νέα σύνδεση. Έλεγα να κάνω την νέα γραμμή σε άλλο όνομα (χωρίς επαγγελματικό ΑΦΜ) για να πάρω την επιδότηση στο όνομα του. Θα έχω κανένα θέμα λέτε; Φαίνεται πουθενά αν ο ιδιοκτήτης της γραμμής είναι και ένοικος επίσημα;
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Έχω νόβα στο σπίτι σταθερό και ίντερνετ και μου δίνουν κάθε μήνα 1000 λεπτά σε κινητό Με πήραν για να κάνω αναβάθμιση σε 300άρα με το voucher αλλά μου είπαν ότι αν το κάνω θα χάσω τα 1000 λεπτά.
g_kor06 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχω νόβα στο σπίτι σταθερό και ίντερνετ και μου δίνουν κάθε μήνα 1000 λεπτά σε κινητό Με πήραν για να κάνω αναβάθμιση σε 300άρα με το voucher αλλά μου είπαν ότι αν το κάνω θα χάσω τα 1000 λεπτά. Καλησπέρα , Τι τιμή σου έδωσαν για μετάβαση σε 300αρα ?? Πήρα και εγώ το Voucher τις προάλλες & θα ζητήσω προσφορά μιας & έχω 3lay στην Nova + 1 συμβόλαιο κινητού.
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Καλησπέρα , Τι τιμή σου έδωσαν για μετάβαση σε 300αρα ?? Πήρα και εγώ το Voucher τις προάλλες & θα ζητήσω προσφορά μιας & έχω 3lay στην Nova + 1 συμβόλαιο κινητού. 26ε οσο ειχα (το κινητο ηταν καρτα) 1
Thermomangr Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου μου δώσανε προσφορά από τη Vodafone με voucher 10 euro πάνω από το ποσό που γράφουν αντίστοιχα μέσα στο gov!!! είναι νόμιμο αυτό; επίσης δεν υπάρχει πουθενά στη σελίδα τους τέτοια τιμή, πήγα από κατάστημα και μου δώσανε (για υφιστάμενη χαλκού γραμμή) την ίδια τιμή με το gov!!!!!!!!!! μίλησα με 2 άτομα μέσα από την εξυπηρέτηση και μου είπαν και οι 2 10 ευρώ πάνω!!! ωστόσο με είχαν κάνει να ρίξω τη γραμμή στα 100 (από 130, 200άρα και καλά) για να μπορώ να πάρω το voucher, και πριν 2μιση μήνες που κάναμε την αλλαγή, μου δίνανε προσφορά με voucher κάπου στα 34 (για 1000άρα)! και τώρα θέλουν 43.7 κάπου! (με έκπτωση συνδιαστική). έχει βγάλει κανείς άκρη; ετοιμάζω καταγγελία σε συνήγορο
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, Thermomangr said: μου δώσανε προσφορά από τη Vodafone με voucher 10 euro πάνω από το ποσό που γράφουν αντίστοιχα μέσα στο gov!!! είναι νόμιμο αυτό; επίσης δεν υπάρχει πουθενά στη σελίδα τους τέτοια τιμή, πήγα από κατάστημα και μου δώσανε (για υφιστάμενη χαλκού γραμμή) την ίδια τιμή με το gov!!!!!!!!!! μίλησα με 2 άτομα μέσα από την εξυπηρέτηση και μου είπαν και οι 2 10 ευρώ πάνω!!! ωστόσο με είχαν κάνει να ρίξω τη γραμμή στα 100 (από 130, 200άρα και καλά) για να μπορώ να πάρω το voucher, και πριν 2μιση μήνες που κάναμε την αλλαγή, μου δίνανε προσφορά με voucher κάπου στα 34 (για 1000άρα)! και τώρα θέλουν 43.7 κάπου! (με έκπτωση συνδιαστική). έχει βγάλει κανείς άκρη; ετοιμάζω καταγγελία σε συνήγορο Πες τους ότι δεν θέλεις την προσφορά και θες την τιμή του σάιτ, έχει 35,50 ο μήνας για την 1000αρα. Είναι περιττό να ταλαιπωρηθείς με καταγγελίες, λύνεται πολύ πιο εύκολα.
Thermomangr Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Πες τους ότι δεν θέλεις την προσφορά και θες την τιμή του σάιτ, έχει 35,50 ο μήνας για την 100αρα. Είναι περιττό να ταλαιπωρηθείς με καταγγελίες, λύνεται πολύ πιο εύκολα. αν ισχύσει....
POUARO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 20/1/2025 μου ηρθε sms απο NOVA οτι η αναβάθμιση της υπηρεσιας μεσω οπτικης ινας ειναι σε εξέλιξη και συντομα καποιος τεχνικός θα επικοινωνήσει.Οι εργασιες εξωτερικα εχουν γινει, και εχουν βάλει κουτι στον τοιχο. Εχουν στειλει και το νεο ρουτερ.Απο τοτε οποτε επικοινωνω μαζί τους μου λένε οτι ο ΟΤΕ δεν εχει ενημερωσει το συστημα οτι η εγκατασταση ειναι ενταξει. Ειναι ακριβως 2 μηνες . Τοσο πολυ αργουν οι συνδεσεις , η συμβαινει μονο σε μένα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 5 hours ago, POUARO said: Ειναι ακριβως 2 μηνες . Τοσο πολυ αργουν οι συνδεσεις , η συμβαινει μονο σε μένα? Κανονικά όχι, ρίξε καμια καταγγελία ΕΕΤΤ μπα και κουνηθούν...
JimT1991 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εχθες ολοκληρωσαν απο τον ΟΤΕ εγκατασταση οπτικη ινας μεσα στη "πολυκατοικια". Μπαινω στο προγραμμα με το gigabit και βλεπω στο σημειο που ειναι το σπιτι μου διαθεσιμες επιλογες απο ΟΤΕ και ΔΕΗ. Eπιλογη πρωτη... Πάροχος: ΟΤΕ Τυπος Πρόσβασης: FTTH/B Ενδοκτιριακή Υποδομή: Όχι ή άγνωστο Έχει συνδεθεί στο δίκτυο FTTH: Όχι Επιλογη δεύτερη... Πάροχος: ΔΕΗ Οπτικές Επικοινωνίες – FIBERGRID Τυπος Πρόσβασης: FTTH/B Ενδοκτιριακή Υποδομή: Όχι ή άγνωστο Έχει συνδεθεί στο δίκτυο FTTH: Ναι Οι ερωτησεις ειναι οι εξης: 1) Γενικα εχει σημασια ποιο απο τα δυο θα επιλεξω για να παρω το voucher; 2) Θα χρειαστει να περαστει οπτικη ινα και μεσα στο διαμερισμα μεχρι το ρουτερ; 3) Το voucher ειναι για μεχρι 300αρα; Αμα θελω 1gb τρωω πακετο; Επεξ/σία 25 Μαρτίου από JimT1991
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 hours ago, JimT1991 said: Οι ερωτησεις ειναι οι εξης: 1) Γενικα εχει σημασια ποιο απο τα δυο θα επιλεξω για να παρω το voucher; 2) Θα χρειαστει να περαστει οπτικη ινα και μεσα στο διαμερισμα μεχρι το ρουτερ; 3) Το voucher ειναι για μεχρι 300αρα; Αμα θελω 1gb τρωω πακετο; Δεν επιλέγεις πάροχο από την πλατφόρμα του voucher, είναι απλά για να βλέπεις διαθεσιμότητα. Ναι μέσα στο διαμέρισμα μέχρι το router/ONT. Το voucher είναι από 300 και πάνω, όχι μέχρι. Η ΔΕΗ δεν συμμετέχει στο voucher ακόμα. 1 1
theothunder Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Με πήρανε από Vodafone για 300αρα με TV στα ίδια λεφτά που είμαι τώρα (35€). Μου προσέφεραν max και viaplay στην Vodafone tv (τους λέω το έχω ήδη μέσα και επέμεναν ότι δεν το χω??) Και τους εξήγησα ότι στο site βλέπω στα ίδια λεφτά 500αρα και πως θέλω αυτή. Επέμενε η κοπέλα ότι έχει κλειδώσει αυτή η προσφορά για εμενα εδώ και έναν μήνα και να βιαστώ και ότι δεν είναι διαθέσιμες οι 500αρες αυτή την στιγμή για μένα αλλά όταν γίνουν θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο για 500αρα σε καλύτερη τιμή. Προφανώς λέει παπατζες, σωστά? Πώς το παίζω απο εδώ και πέρα για να πάρω την 500αρα άραγε? Επεξ/σία 27 Μαρτίου από theothunder
KenJiNx Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου vodafone έχω 300άρα χωρίς κουπόνι 24€ Αν λήγει το συμβόλαιο σου, κάνε αίτηση αλλού και θα σου κάνουν αντιπρόταση.
theothunder Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, KenJiNx είπε vodafone έχω 300άρα χωρίς κουπόνι 24€ Αν λήγει το συμβόλαιο σου, κάνε αίτηση αλλού και θα σου κάνουν αντιπρόταση. Δυστυχώς το συμβόλαιο μου λήγει 06/11/2025.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα