Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν πιάνω όμως το max 500 download 250 upload ούτε σε 2-3 κινητά που έχω συνδέσει ούτε στο xbox series x σταθερά αλλά τα πιάνω πολύ σπάνια ακόμα και αν είμαι δίπλα στο ρουτερ τι μπορώ να κάνω γι' αυτό?

Όσο αφορά το pc επειδή είναι παλιό δεν  να τα πιάσω πότε γιατί είναι παλιό.

• Απαντ. 683
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Επειδή δεν πιάνω όμως το max 500 download 250 upload ούτε σε 2-3 κινητά που έχω συνδέσει ούτε στο xbox series x σταθερά αλλά τα πιάνω πολύ σπάνια ακόμα και αν είμαι δίπλα στο ρουτερ τι μπορώ να κάνω γι' αυτό?

Όσο αφορά το pc επειδή είναι παλιό δεν  να τα πιάσω πότε γιατί είναι παλιό.

Συνδεεσαι στο 5g του router? στο 2.4 αντε να ποιασεις 60-70. εγω απο τα 500 ποιανω τα 450 και full 250 upload στο smartphone. στο pc Μαξαρει. 

• Moderators
Δημοσ.

Μετά από ένα μήνα και δέκα μέρες που περιμένω μπας και αξιολογηθεί η αίτηση για να πάρω κουπόνι, απηύδησα και πίεσα σε υπερβολικό βαθμό την Vodafone για να μου δώσουν την τιμή του voucher, χωρίς το voucher.

Τελικά τα κατάφερα, οπότε θα ακυρώσω την αίτηση και θα ζητήσω voucher για άλλη γραμμή που έχω στην ίδια εταιρεία και που δεν με καίει να ενεργοποιηθεί άμεσα.

• Thanks 2
Δημοσ.
On 04/02/2025 at 15:46, Malthador said:

Μετά από ένα μήνα και δέκα μέρες που περιμένω μπας και αξιολογηθεί η αίτηση για να πάρω κουπόνι, απηύδησα και πίεσα σε υπερβολικό βαθμό την Vodafone για να μου δώσουν την τιμή του voucher, χωρίς το voucher.

Τελικά τα κατάφερα, οπότε θα ακυρώσω την αίτηση και θα ζητήσω voucher για άλλη γραμμή που έχω στην ίδια εταιρεία και που δεν με καίει να ενεργοποιηθεί άμεσα.

Είμαι ήδη στο μήνα αντίστοιχα. Βλέπω η inalan πλησιάζει κοντά σε εμένα, οπότε μάλλον θα πάρει πόδι η άιτηση. Με βλέπω να κατευθύνομαι προς τα εκεί μιας και συχνά πυκνά βγάζει καλές τιμές για 1 έτος (ίσως προς το Πάσχα).

Υ.Γ: Είναι εντυπωσιακό πάντως. Με δεδομένο οτι δεν γίνονται και πάρα πολλές αιτήσεις, παίζει να έχουν ένα υπάλληλο για όλα...

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, MiJ16 said:

Είμαι ήδη στο μήνα αντίστοιχα. Βλέπω η inalan πλησιάζει κοντά σε εμένα, οπότε μάλλον θα πάρει πόδι η άιτηση. Με βλέπω να κατευθύνομαι προς τα εκεί μιας και συχνά πυκνά βγάζει καλές τιμές για 1 έτος (ίσως προς το Πάσχα).

Καλά άμα περίμενα από την inalan σώθηκα, θα είχα και εγγόνια μέχρι να έφτανε στο σπίτι μου.

Όσοι έχετε επαγγελματικά ΑΦΜ, προσπαθήστε να πιέσετε τους παρόχους σας για να σας κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά, για να μην περιμένετε το κουπόνι. Εγώ μετά από πολύ πίεση κατάφερα και πέτυχα να μου δώσουν την 500άρα με τηλεόραση στα 33,50 ευρώ, όσο θα μου την έδιναν με το voucher δηλαδή.

Δημοσ.

Εχει ενεργοποιηθει εδώ και μια εβδομαδα η 500 απο ΟΤΕ με συμβολαιο στα 36 και κατι ψιλα. σημερα μπηκα στην εφαρμογη και ειδα στις προσφορές μου το ιδιο πακετο στα 32.53. Τους καλεσα για ακύρωση και εκ νέου αιτηση με την νεα τιμή και δεν υπηρξε κανενα προβλημα μιας και ακομα δεν εχει ολοκληρωθεί η πρωτη αίτηση.

Μου ειπαν μάλιστα οτι την τιμή αυτη την βλέπουν στο συστημα τους οπότε θεωρώ πως δέν είναι ατομική. οπότε για τσεκάρετε το όσοι ενδιαφέρεστε.

Επισης το voucher δεν ακυρώνεται. Θεωρητικά το καταχωρείς οπου θες, όποτε θες, μέσα στην διάρκεια του?

Screenshot_5.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Vodafone δίνει 17% έκπτωση σε όλους όσους δεν δικαιούνται το κουπόνι, η 300 βγαίνει 28,28€ το μήνα. 
Στη περίπτωση μου, στα καπάκια, μόλις έκανα την αίτηση έρχεται η κοσμοτε και μάτσαρε τη προσφορά.

Έκανα αίτημα ακύρωσης για την φορητότητα και με πήρε η Vodafone και μου άφησε την 300αρα με 24€(υπενθυμίζω χωρίς το κουπόνι).

Επεξ/σία από KenJiNx
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...