Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με πήρανε από τη Vodafone και ακυρωσανε την αίτηση!

Ενώ όταν έκανα την αίτηση και πήρα το voucher, υπήρχε διαθεσιμότητα στο χάρτη, τώρα λένε δεν έχει...μπήκα κι εγω και είδα ότι δεν έχει πια!

Ο ΟΤΕ κάνει λαλακιες  μου φαίνεται!

Έχουν περάσει γραμμή από το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη στη περιοχή μου.

Επεξ/σία από toxotis70
Δημοσ.
On 17/12/2024 at 14:34, firefox939 said:

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

Κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα. Η σύνδεση είναι στο ΑΦΜ της συντρόφου μου που έχει ατομική επιχείρηση (έδρα το σπίτι), και τα εξτρά έγγραφα που ζητούν είναι σκέτη παράνοια, ούτε ο λογιστής έβγαλε άκρη, αφορούν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις, με μετόχους κλπ.

@Malthador Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα, να μεταφέρω την σύνδεση στο όνομά μου, και περαστεί το voucher και μετά να μεταφερθεί ξανά στο όνομα της συντρόφου μου, το θέμα είναι, είμαστε σίγουροι πως θα μεταφερθεί και το voucher μετά; Γιατί και η κάθε αλλαγή έχει ένα κόστος (περίπου 20€ αν θυμάμαι καλά, οπότε 40€ το πήγαινε-έλα)..

Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 3:06 ΜΜ, leonidas_ είπε

Έχω πρόβλημα με την κουκκίδα. Αφού λύθηκε το πρόβλημα με την εμφάνιση ως νομικό πρόσωπο, τώρα έχω αυτό το πρόβλημα με την κουκκίδα. Παίρνει λάθος διεύθυνση γιατί έχει κ πίσω όψη η πολυκατοικία. Η ευγενική κυριούλα από το voucher είπε ότι κουκκίδα εμφανίζει μόνο αν είναι συνδεδεμένο το κτήριο με οπτική. Είχα διαβάσει όντως ότι το πρόγραμμα καλύπτει μόνο την κάθετη. Στο SFBB σου φτιάχναν όλη την υποδομή.

Άρα αν δεν υπάρχει σύνδεση του κτηρίου, κ κανείς από τους ένοικους της πολυκατοικίας δεν έχει FTTH χάνουμε το voucher; Υπάρχει κάποια λύση;

καλησπέρα! να ρωτήσω πώς λύσατε το θέμα με την εμφάνιση ως νομικό πρόσωπο;; Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, σε ότι αφορά τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στις ατομικές επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε κανέναν λογιστή. Μπαίνετε στο taxis σας με τους κωδικούς σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία μόνοι σας. Σε ότι αφορά στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, απλά φτιάξτε μια ΥΔ που να αναγράφετε ότι δεν είστε υπόχρεοι για εγγραφή στο εν λόγω μητρώο.

Στην περίπτωσή μου, επειδή έκανα αίτηση συμπληρώνοντας τις ΥΔ χωρίς γνήσιο υπογραφής, γιατί δεν πολυπίστευα ότι θα εγκριθώ ούτως ή άλλως, τελικά απορρίφθηκε η αίτηση με μόνη αιτιολογία το μη γνήσιο της υπογραφής. Επομένως, θα κάνω πάλι αίτηση αύριο το πρωί κανονικά με γνήσιο και δεν θα έχουν άλλο πάτημα να με απορρίψουν. 

On 25/12/2024 at 10:13, liopyr said:

@Malthador Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα, να μεταφέρω την σύνδεση στο όνομά μου, και περαστεί το voucher και μετά να μεταφερθεί ξανά στο όνομα της συντρόφου μου, το θέμα είναι, είμαστε σίγουροι πως θα μεταφερθεί και το voucher μετά; Γιατί και η κάθε αλλαγή έχει ένα κόστος (περίπου 20€ αν θυμάμαι καλά, οπότε 40€ το πήγαινε-έλα)..

Μην το κάνεις αυτό, δεν έχει νόημα να φας την χρέωση, γιατί η Vodafone με ενημέρωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δεχθούν το voucher έτσι.

Κάνε αυτό που έκανα εγώ: αίτηση στην πλατφόρμα για να περάσει η αίτηση στο στάδιο της αξιολόγησης και μέχρι να αποφανθούν πάρε στον πάροχό σου και πες τους να σου μετατρέψουν την VDSL 100άρα σε Fiber 100άρα, έτσι ώστε να έρθουν τα συνεργεία κλπ μέχρι να σου βγάλουν το voucher. Μόλις σου βγάλουν το κουπόνι, θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας το voucher.

Το καλό είναι ότι για την αλλαγή από VDSL σε Fiber, η Vodafone δεν με χρέωσε το πενηντάρικο που χρεώνει κανονικά, οπότε όταν βγει το voucher η έκπτωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού δεν θα περιλαμβάνεται η ενεργοποίηση μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Θενξ, κι εγώ πήρα την cosmote και μου είπαν περίπου το ίδιο. Να αναβαθμίσω πρώτα σε fiber 100ρι για να μην καθυστερήσει η διαδικασία, και μετά να πάρω στο τηλ. εξυπηρέτησης που έχουν στο site του gov (παραδόξως απαντάνε) για να με καθοδηγήσουν πώς θα τους στείλουμε μια υπεύθυνη δήλωση για να προχωρήσει η αίτηση.

Να πω την αλήθεια, δεν καίγομαι για την ταχύτητα, μια χαρά με καλύπτει και η 100ρα, προβλήματα με pings έχω κυρίως λόγω χαλκού (μάλλον) και επειδή δουλεύουμε κατά καιρούς από το σπίτι κάτι google meetings κλπ. ήταν δράμα..

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/12/2024 στις 9:06 ΜΜ, gtsachalidis είπε

καλησπέρα! να ρωτήσω πώς λύσατε το θέμα με την εμφάνιση ως νομικό πρόσωπο;; Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω

Λύθηκε μόνο του, δεν έκανα κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά ναχουμε με υγεία. Έχω σύνδεση 200mbps απο nova η οποία λήγει σύντομα (αλλά όχι σε ιδιόκτητο δίκτυο της), και έκανα αίτηση για το voucher με την επιλογή νέα σύνδεση και όχι υφιστάμενη καθώς δεν έχω λάβει στο παρελθόν αντίστοιχη επιδότηση. Η αίτηση εγκρίθηκε και πήρα το voucher. Όταν απευθύνθηκα σε έναν πάροχο μου απάντησαν ότι επειδή έχω ήδη σύνδεση μεγαλύτερη από 100mbps δεν μπορούν να προχωρήσουν καθώς θα κοπεί λένε η αίτηση στη πορεία ενώ ένας άλλος πάροχος μου προχωράει την σύνδεση χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς εαν γίνονται περαιτέρω έλεγχοι από τη στιγμή που εκδόθηκε το voucher ;

Επεξ/σία από sarmour1983
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν αίτηση ως φυσικά πρόσωπα (π.χ. για την σύνδεση στο σπίτι) ?

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, sarmour1983 said:

ενώ ένας άλλος πάροχος μου προχωράει την σύνδεση χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς εαν γίνονται περαιτέρω έλεγχοι από τη στιγμή που εκδόθηκε το voucher ;

Αν πας σε άλλο πάροχο με φορητότητα, θα σε πάνε σε 100αρι πρώτα μετά θα εφαρμόσουν το voucher και θα σε πάνε σε μεγαλύτερο πρόγραμμα. 😛

1 hour ago, natoris said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν αίτηση ως φυσικά πρόσωπα (π.χ. για την σύνδεση στο σπίτι) ?

Τίποτα δυστυχώς.

Δημοσ.
21 hours ago, octap79 said:

Είμαι απο 14 Δεκέμβρη σε "Αξιολόγηση Αίτησης ", είναι και άλλοι με τέτοια καθυστέρηση ή μόνο εγώ;

Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι. Έχω κάνει αίτηση και για την ατομική μου επιχείρηση και έχει κάνει και η κόρη μου(φοιτήτρια) κάπου στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και όταν ελέγχουμε την αίτηση στο πεδίο "Status" μας βγάζει "σε επεξεργασία".

Είναι φυσιολογικός αυτός ο χρόνος αναμονής ή πιθανόν έχω κάνει κάτι λάθος;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σημερα μου εστειλαν να υπογραψω ψηφιακα το νεο συμβολαιο για την 500. ξερει κανεις που σκατα τους τα στελνω? απαντηση στο ιδιο μνμ δεν γινεται. sorry για το offtopic

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Καλησπερα παιδια, σημερα μου εστειλαν να υπογραψω ψηφιακα το νεο συμβολαιο για την 500. ξερει κανεις που σκατα τους τα στελνω? απαντηση στο ιδιο μνμ δεν γινεται. sorry για το offtopic

ποια εταιρεία μαν

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lucifer είπε

ποια εταιρεία μαν

ΟΤΕ, αλλα το βρηκα. το chat τους ηταν offline εκεινη την ωρα αλλα τωρα το πρωι μου ειπαν που να τα στειλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...