Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα και με firefox και με chrome αλλά και με edge, αλλά πάλι τα ίδια.

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να παραθέσω την εμπειρία σχετικά με την αναβάθμιση γραμμής από Nova σε 1gbps.

Καταρχάς ευχαριστώ @Threshγια επεξήγηση και απαντήσεις σε όλη τη διαδικασία. 

Λοιπόν, το κτήριο ενεργοποιείται στο χάρτη την επόμενη μέρα από το "Κάλυψη από" του ΧΕΜΔ. 

Η Nova έκανε προσφορά (ιδιόκτητο δίκτυο, ήδη πελάτης) στα 35€ 1gbps ύστερα του voucher. 

Δεν ζήτησα κάτι, έδωσε αυτή την τιμή εξαρχής η κοπέλα στο τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν μπορούσε να δώσει δώρο πάγια. 

Στα αρνητικά ότι καθυστέρησαν την υλοποίηση της διαδικασίας και χρειάστηκε να επιμείνω τηλεφωνικά αρκετές φορές, κάθε φορά εννοείται ευδιάθετα. 

Εστειλαν εν τέλη ένα ωραίο link το οποίο δείχνει τη διαδικασία. 

Αυτά

Υγ. Γνωρίζει κανείς αν επειδή είναι καινούριες γραμμές και έχει "floor box" θα χρειαστεί να βάλει κουτί στο κτήριο; 

Επεξ/σία από feelihipo
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, feelihipo said:

Υγ. Γνωρίζει κανείς αν επειδή είναι καινούριες γραμμές και έχει "floor box" θα χρειαστεί να βάλει κουτί στο κτήριο; 

Νομίζω ότι απλά τραβάνε οπτική από το floor box στο διαμέρισμά σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Να παραθέσω την εμπειρία σχετικά με την αναβάθμιση γραμμής από Nova σε 1gbps.

Καταρχάς ευχαριστώ @Threshγια επεξήγηση και απαντήσεις σε όλη τη διαδικασία. 

Λοιπόν, το κτήριο ενεργοποιείται στο χάρτη την επόμενη μέρα από το "Κάλυψη από" του ΧΕΜΔ. 

Η Nova έκανε προσφορά (ιδιόκτητο δίκτυο, ήδη πελάτης) στα 35€ 1gbps ύστερα του voucher. 

Δεν ζήτησα κάτι, έδωσε αυτή την τιμή εξαρχής η κοπέλα στο τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν μπορούσε να δώσει δώρο πάγια. 

Στα αρνητικά ότι καθυστέρησαν την υλοποίηση της διαδικασίας και χρειάστηκε να επιμείνω τηλεφωνικά αρκετές φορές, κάθε φορά εννοείται ευδιάθετα. 

Εστειλαν εν τέλη ένα ωραίο link το οποίο δείχνει τη διαδικασία. 

Αυτά

Καλησπέρα! Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Εγώ μίλησα στη nova αρκετές φορές και επιμένουν πως δε μπορούν να δώσουν καλύτερη τιμή από τα 39€ που αναφέρονται στο site για το 1gbps. Και ούτε πάγια δώρο. Μήπως παίζει ρόλο το ότι είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο τους; Γι'αυτό και σου έδωσαν καλύτερη τιμή; Εγώ είμαι σε δίκτυο OTE. Επίσης, μήπως θα μπορούσες να στείλεις με ένα μήνυμα τα στοιχεία του υπαλλήλου με τον οποίο μίλησες και το τηλέφωνο, μήπως καλέσω κι εγώ και είμαι τυχερός;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fablazed90 είπε

Καλησπέρα! Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Εγώ μίλησα στη nova αρκετές φορές και επιμένουν πως δε μπορούν να δώσουν καλύτερη τιμή από τα 39€ που αναφέρονται στο site για το 1gbps. Και ούτε πάγια δώρο. Μήπως παίζει ρόλο το ότι είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο τους; Γι'αυτό και σου έδωσαν καλύτερη τιμή; Εγώ είμαι σε δίκτυο OTE. Επίσης, μήπως θα μπορούσες να στείλεις με ένα μήνυμα τα στοιχεία του υπαλλήλου με τον οποίο μίλησες και το τηλέφωνο, μήπως καλέσω κι εγώ και είμαι τυχερός;

Παίζει "παζάρι" στις τιμές συμβολαίων πέραν του Voucher που ισχύει ;; 

Eχω & εγώ Nova σαν πάροχο αλλά την υποδομή στην περιοχή την έχει κάνει η Cosmote.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, g_kor06 είπε

Παίζει "παζάρι" στις τιμές συμβολαίων πέραν του Voucher που ισχύει ;; 

Eχω & εγώ Nova σαν πάροχο αλλά την υποδομή στην περιοχή την έχει κάνει η Cosmote.

Γι' αυτό και γω ρώτησα το φίλο feelihipo να μας πει πως έγινε η συνεννόηση, γιατί εμένα επιμένουν στις αρχικές τιμές και είμαι ήδη πελάτης τους με 4 συμβόλαια κινητής, 1 σταθερό και ΕΟΝ TV. 

Τους έδειξα μέχρι και το μήνυμα του φίλου, και μου είπαν, αυτό δε γίνεται. Οπότε αναρωτιέμαι τι έχει συμβεί.

Επεξ/σία από fablazed90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποθέτω ότι φταίει το ότι είναι ιδιόκτητο δίκτυο. 

Δεν έκανα κανένα παζάρι. Είναι η τιμή που μου είπαν να το καλημέρα. 

Εννοείται δε δίνω τα στοιχεία κάποιου υπαλλήλου, είναι λίγο χαζό σαν ερώτηση 😛

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ.

Οκ, κανένα πρόβλημα. Απλά σε ένα παλιότερο θέμα είχα δει που είχαν αναφέρει το τηλέφωνο από το οποίο τους είχαν καλέσει. Και σκέφτηκα μήπως μπορούσες να το μοιραστείς σε προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fablazed90 είπε

Οκ, κανένα πρόβλημα. Απλά σε ένα παλιότερο θέμα είχα δει που είχαν αναφέρει το τηλέφωνο από το οποίο τους είχαν καλέσει. Και σκέφτηκα μήπως μπορούσες να το μοιραστείς σε προσωπικό μήνυμα.

Το τηλέφωνο δεν είναι κρυφό, είναι το τμήμα προσφορων της NOVA, 21 0510 0200 αν δεν κάνω λάθος; 

Κάλεσαν οι ίδιοι ύστερα από τη δήλωση ενδιαφέροντος στο σαιτ , 🤷

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, θα το προσπαθήσω έτσι και επανέρχομαι, σε ευχαριστώ πολύ.

NEW UPDATE: Μάλλον ο φίλος feelihipo είχε ήδη nova σταθερό με fiber και πήρε κάποια προσφορά αναβάθμισης στα 1gbps. Δε παίζει ρόλο που είναι ιδιόκτηρο το δίκτυο. Αυτά μου είπαν από τη nova. Οπότε για νέους πελάτες είναι στα 39€ και δεν υπάρχει δυνατότητα να πέσει.

Επεξ/σία από fablazed90
Δημοσ.
12 hours ago, nvel said:

επιλογή είδους και μεγέθους επιχείρησης

Ναι αυτό είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι ότι το πολύ μικρή δεν υπήρχε. Αλλά και που υπάρχει τώρα δεν φαίνεται καμία αλλαγή στα επόμενα βήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...