toxotis70 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ (επεξεργασμένο) μου ειπαν να κανω ακυρωση και παλι απο την αρχη! Το εκανα μολις τωρα ξανα, και πετυχε! Τωρα θα μιλησω με την vodafone... ευχαριστω παιδια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:50 μμ από toxotis70
disord Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Στην περιοχή μου έχει περάσει ίνες η Cosmote και η ίνα έχει τερματίσει σχεδόν δίπλα απο την είσοδο του σπιτιού αλλά για κακή μου τύχη κατα 99% έχει γίνει λάθος στον χάρτη και η μονοκατοίκια που μένω φαίνεται ότι δεν καλύπτεται.Στο ακριβώς δίπλα σπίτι έκαναν αίτηση το καλοκαίρι στον ΟΤΕ για ίνα και έχει ήδη συνδεθεί αλλά ο χάρτης συνεχίζει να το δείχνει χωρίς κάλυψη. Προσπαθώ απο τον Σεπτέμβρη να βγάλω άκρη με το 13888 ,ανοίγω συνέχεια ticket και τους λέω ότι υπάρχει λάθος αλλά μου τα κλείνουν με την απάντηση ότι δεν καλύπτομαι .Το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με το αν δικαιούμαι επιδότηση αλλά γενικότερα με το πώς μπορώ να πάρω την υπηρεσία. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει κάτι για το πως να προχωρήσω? Ευχαριστώ, #ELLADA.2 #GIGABITVOUCHER
toxotis70 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ (επεξεργασμένο) μιλησα με vodafone, γινεται χαμος μου ειπαν απο τις αιτησεις... θα παρει μεχρι 45 μερες η ολοκληρωση ! Θα ερθουν 3 φορες....περιμενω τωρα τα ραντεβου. Ξερεικανεις τι εξοπλισμο δινουν? Eπισης τι upload δινουν ? Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:29 μμ από toxotis70
POUARO Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ Υπαρχει καποιος πινακα; με συγκριση τιμων των παροχων με το gigabit? Ποια εταιρια συμφερει στα 300?
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ 1 hour ago, disord said: Έχει κάποιος κάτι να προτείνει κάτι για το πως να προχωρήσω? Δύσκολα τα πράγματα, ίσως επικοινωνία μέσω email με Cosmote + καταγγελία ΕΕΤΤ... 33 minutes ago, toxotis70 said: Ξερεικανεις τι εξοπλισμο δινουν? Eπισης τι upload δινουν ? ONT + Router (Power Station 6?) Χαρακτηριστικά εξοπλισμού | Vodafone Power Station Wi-Fi 6 | Vodafone Upload από την Κυριακή που έρχεται 50% για τα πακέτα των 300/500/1000Mbps. 17 minutes ago, POUARO said: Υπαρχει καποιος πινακα; με συγκριση τιμων των παροχων με το gigabit? Ποια εταιρια συμφερει στα 300? Στην 1η σελίδα. 1
POUARO Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Στην 1η σελίδα. Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Μόλις τώρα, POUARO είπε 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Στην 1η σελίδα. Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:08 μμ από POUARO
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ 1 minute ago, POUARO said: Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Sorry, λάθος topic. 1
Moderators Malthador Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Υπάρχει κάποιος με ατομική επιχείρηση που να έχει καταφέρει να υποβάλει αίτηση; 2
MiJ16 Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 πμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Malthador said: Υπάρχει κάποιος με ατομική επιχείρηση που να έχει καταφέρει να υποβάλει αίτηση; Μπαααα. Με ατομική επιχείρηση και αίτηση για οικιακό ακόμα τίποτα. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:41 πμ από MiJ16 1
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ 10 minutes ago, MiJ16 said: Μπαααα. Με ατομική επιχείρηση και αίτηση για οικιακό ακόμα τίποτα. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εδώ: Δεν μπορώ να βάλω καμία ημερομηνία γέννησης/σύστασης, ότι και να επιλέξω μου πετάει μήνυμα ότι «η ημερομηνία πρέπει να είναι παλαιότερη της σημερινής» και μετά μου το εμφανίζει έτσι και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι να μένει γκριζαρισμένο το κουμπάκι της «Υποβολής». Πολύ προχειροδουλειά γενικότερα.
MiJ16 Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 πμ 5 minutes ago, Malthador said: Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εδώ: Δεν μπορώ να βάλω καμία ημερομηνία γέννησης/σύστασης, ότι και να επιλέξω μου πετάει μήνυμα ότι «η ημερομηνία πρέπει να είναι παλαιότερη της σημερινής» και μετά μου το εμφανίζει έτσι και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι να μένει γκριζαρισμένο το κουμπάκι της «Υποβολής». Πολύ προχειροδουλειά γενικότερα. Εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση οπου το επαγγελματικό ΑΦΜ είναι και προσωπικό και δεν αποτελεί μικρή επιχείρηση (π.χ. δικηγόρος). Συνεπώς όλα τα έγγραφα που απαιτούνται δεν είναι δυνατό να συμπληρωθούν. Υποτίθεται το έχουν υπόψη τους και θα το διορθώσουν. Τώρα όσον αφορά αυτό που μου δείχνεις παραπάνω σε εμένα δείχνει ημερομηνίες.
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ 10 minutes ago, MiJ16 said: Εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση οπου το επαγγελματικό ΑΦΜ είναι και προσωπικό και δεν αποτελεί μικρή επιχείρηση (π.χ. δικηγόρος). Συνεπώς όλα τα έγγραφα που απαιτούνται δεν είναι δυνατό να συμπληρωθούν. Υποτίθεται το έχουν υπόψη τους και θα το διορθώσουν. Τώρα όσον αφορά αυτό που μου δείχνεις παραπάνω σε εμένα δείχνει ημερομηνίες. Εμένα δεν μου έδωσε πουθενά επιλογή για να επιλέξω μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού ΑΦΜ, μόλις έβαλα τον ΑΦΜ, κατευθείαν με πέρασε σαν «νομικό πρόσωπο», πράγμα που δεν και επαγγελματικά δεν στέκει, μιας και έχω ατομική επιχείρηση. Σε ότι αφορά τα έγγραφα που ζητούνται, αυτό που μου είπαν από το helpdesk είναι για το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων να φτιάξω μια ΥΔ που να αναφέρω ότι δεν είμαι υπόχρεος για εγγραφή στο εν λόγω μητρώο. Γενικά τα συμπλήρωσα όλα τα έγγραφα που ζητάει και πάλι δεν μου ανοίγει η «Υποβολή», μένει γκριζαρισμένη. Το μόνο που βλέπω ότι δεν είναι σωστό είναι αυτό με τις ημερομηνίες στην περίπτωσή μου. Μου είπαν ότι το κοιτάζουν για να το φτιάξουν, το θέμα είναι ότι μέχρι να το φτιάξουν θα έχουν εξαντληθεί τα vouchers και θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Έχω ήδη FTTH 100mbps από το καλοκαίρι. Παραθέτω την εμπειρία μου με το voucher. Ανοίγει η πλατφόρμα Δευτέρα. Τρίτη καταλαβαίνω ότι δε θα επιλέγουμε από εκεί μέσα τι θέλουμε και ότι τα προγράμματα θα είναι πληροφοριακού χαρακτήρα. Δεν έχω χειρότερο από το να προσπαθήσω εγώ να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πάροχο, γι' αυτό είχα κάποια κρυφή ελπίδα ότι θα γίνεται εντελώς αυτόματα. Τρίτη λοιπόν αποφασίζω και βγάζω τον κωδικό. Τα μισά στοιχεία είναι λάθος, δεν έχει ενημερωθεί ο τόπος κατοικίας, η διεύθυνση παροχής είναι στον πλαϊνό δρόμο ενώ του λογαριασμού εκεί που είναι το γραμματοκιβώτιο, στη διεύθυνση εισόδου στην κατοικία, αλλά εν πάσει περιπτώσει ξέρω ότι πληρώ τις προϋποθέσεις άρα το βγάζω. Πέμπτη μιλάω με chat Cosmote, δεν ξέρουν τίποτα και κάποια στιγμή θα δω ανακοίνωση στο site τους, λένε. Μέχρι το βράδυ βγαίνουν οι τιμές και αφήνω τηλέφωνο στο site της Cosmote. Με καλούν Παρασκευή πρωί λέγοντας ότι περιμένουμε από ώρα σε ώρα επίσημη ανακοίνωση και ότι θα με καλέσουν Δευτέρα. Τη Δευτέρα λοιπόν, με καλούν, τους αναφέρω αυτό με τις διευθύνσεις, σταματάμε και περιμένω νέα κλήση Τρίτη (λέγοντάς μου ότι η περίπτωση μου είναι πολύ ιδιαίτερη κλπ, για να λάβουν απάντηση ότι δεν είναι η πρώτη γωνιακή πολυκατοικία στην Ελλάδα...). Δευτέρα απόγευμα, έχω νέα κλήση ότι είμαστε ΟΚ και προχωράμε. Αναφέρω τον κωδικό κουπονιού, μου έρχεται σε SMS η αίτηση αναβάθμισης, αποδέχομαι. Μετά από 1-2 ώρες έρχονται πολλαπλά email/sms από το site του voucher να μπω να αποδεχτώ ή να κάνω ένσταση. Μπαίνω, δεν βλέπω κάπου να εγκρίνω, διαβάζω το manual, δεν μου εμφανίζεται εμένα το κουμπί έγκρισης. Προσπαθώ μετά από μισή ωρα, τότε εμφανίστηκε, πατάω Έγκριση και μου έρχονται και άλλα email/SMS από την πλατφόρμα. .......... Την Τετάρτη (δύο μέρες μετά), ανακαλύπτω με τη βοήθεια γνωστού μου που θύμισε ότι περιμένω και αναβάθμιση, ότι η γραμμή μου έχει αναβαθμιστεί με έναρξη συμβολαίου τη Δευτέρα! Είχα τις χειρότερες προσδοκίες ως προς τον τρόπο και χρόνο υλοποίησης, αλλά διαψεύστηκα παταγωδώς. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όλα έγιναν απογευματινές-βραδινές ώρες. Τέλος δεν αντιλήφθηκα πότε κάποιος actually έκανε έλεγχο εγκυρότητας προϋποθέσεων χρήσης voucher. 1
milos_ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Εμένα που η οικοδομή μου δεν ειναι επιλέξιμη, τι διαδικασία πρέπει να κάνω?
salmp7 Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ 4 minutes ago, milos_ said: Εμένα που η οικοδομή μου δεν ειναι επιλέξιμη, τι διαδικασία πρέπει να κάνω? Μήπως επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί δεν είναι επιλέξιμη; Αν φτιάξουν την οικοδομή και γίνει πολυκατοικία ίσως εμφανιστεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα