POUARO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και η NOVA που είμαι πελάτης και η COSMOTE μου δείχνει τώρα διαθεσιμότητα. Γιατί δεν ανοίγει να πάρω το κουπόνι? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από POUARO
SaiNT_84 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) να ρωτήσω κάτι γιατί πότε δεν έχω βάλει ως τώρα FTTH και όυτε έχω κάποιον γνωστό/φίλο που να έχει βάλει και αυτός και να ξέρω τι παίζει από έξοδα εγκατάστασης. Στην σελίδα για το κουπόνι , λέει ότι "Στο πλαίσιο του Προγράμματος προβλέπεται η επιχορήγηση μέρους του κόστους απόκτησης υπηρεσίας Gigabit και ιδιαίτερα του κόστους που αντιστοιχεί στην αρχική σύνδεση (ενδεικτικά του κόστους εγκατάστασης της οριζόντιας οπτικής καλωδίωσης για τη διασύνδεση της οριζόντιας ιδιοκτησίας με την υφιστάμενη κάθετη καλωδίωση, του κόστους τερματικού εξοπλισμού, του κόστους ενεργοποίησης και του μηνιαίου τιμήματος για τους πρώτους 24 μήνες της συνδρομής" ) Απότι κατάλαβα,τα 200 ευρώ από το κουπόνι δεν τα πέρνω στο χέρι. Το κόστος εγκατάστασης της οριζόντιας οπτικής καλωδίωσης για τη διασύνδεση της οριζόντιας ιδιοκτησίας με την υφιστάμενη κάθετη καλωδίωση, το κόστος τερματικό εξοπλισμού και το κόστος ενεργοποίησης Πόσα λεφτά βγένουν αυτά ; γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από SaiNT_84
feelihipo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 53 λεπτά πριν, POUARO είπε Και η NOVA που είμαι πελάτης και η COSMOTE μου δείχνει τώρα διαθεσιμότητα. Γιατί δεν ανοίγει να πάρω το κουπόνι? Εδώ στα email λένε ειλικρινά ότι τους κατέβει 1
POUARO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Απο την NOVA μου είπαν οτι θα ενημερωθει το συστημα και θα κανουν αυτοι την εγκατασταση στο κτιριο. Ισχυει?
POUARO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, POUARO είπε Απο την NOVA μου είπαν οτι θα ενημερωθει το συστημα και θα κανουν αυτοι την εγκατασταση στο κτιριο. Ισχυει? Η απάντηση από την υπηρεσία που δίνει τα voucher: "Το κτήριο θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει κάθετη καλωδίωση σύμφωνα με όσα σας γράψαμε σε προηγούμενο μήνυμα. Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» Τ: 2102151029 M: [email protected] "
feelihipo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, POUARO είπε Η απάντηση από την υπηρεσία που δίνει τα voucher: "Το κτήριο θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει κάθετη καλωδίωση σύμφωνα με όσα σας γράψαμε σε προηγούμενο μήνυμα. Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» Τ: 2102151029 M: [email protected] " Ναι είναι εντελώς ηλιθιο αυτό, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 hours ago, SaiNT_84 said: και να ξέρω τι παίζει από έξοδα εγκατάστασης. Τίποτα. Όλοι οι πάροχοι κάνουν δωρεάν την εγκατάσταση. Από τους 3 μεγάλους σε νέα FTTH μόνο η Nova κάνει ακόμα δώρο το τέλος ενεργοποίησης (50 ευρώ), Cosmote και Vodafone το χρεώνουν οπότε σε αυτούς από τα 200 μένουν 150 για έκπτωση στο πάγιο.
POUARO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, feelihipo είπε Ναι είναι εντελώς ηλιθιο αυτό, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση Δεν ειναι κουφο να υπαρχει κοκκινη βουλα στο διπλανο μου οικοπεδο χωρις να υπαρχει κτιριο, και να μην υπαρχει στο κτίριο μου, και να δινουν τετοιες απαντήσεις????? Τι αλλο μπορω να κανω?????? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από POUARO
octap79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Ατομική επιχείρηση...ενα άτομο.....εγω. Τι είναι όλα αυτά που ζητάει ρε παιδιά. Τι ΜΜΕ και Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων; Τι υποτίθεται τραβάνε απο την ΑΑΔΕ όταν μου ζητάνε "υποχρεωτικά" να δηλώσω στοιχεία που δεν υφίστανται; Μόνο εγώ έχω σκαλώσει; Και δεν δίνει και επιλογή να βγάλω το voucher σαν ιδιώτης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, octap79 said: Και δεν δίνει και επιλογή να βγάλω το voucher σαν ιδιώτης. Το προσπαθούν ακόμα αυτό... 1
octap79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Thresh είπε Το προσπαθούν ακόμα αυτό... απο την πρωτη ημέρα εχω ασχοληθεί. Είδα και τα σχόλια των παιδιών εδω που το είχαν αναφέρει αυτό που λες. Έχουν περάσει ηδη 2 εμβομάδες.....
vpanos1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 15 μερες "δουλεύουν" για να το φτιαξουν η μας μαλλον μας δουλεύουν
Ioannis12567890 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Να ρωτήσω για οποιον ξέρει ,έχω φίλο που εβαλε 500αρα οπτικη της Νovafiber 500 μέσω του προγραμματος και τον ρωτησα πως τα βλεπεις,και μου λέει στο speedtest πιανει download 485-480-479 και ping 3-4 και upload 50-48 mbps και θέλω να ρωτήσω ειναι φυσιολογικό τετοια ταχυτητα;δεν θα επρεπε να πιανει το λιγότερο 490;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, Ioannis12567890 said: Να ρωτήσω για οποιον ξέρει ,έχω φίλο που εβαλε 500αρα οπτικη της Νovafiber 500 μέσω του προγραμματος και τον ρωτησα πως τα βλεπεις,και μου λέει στο speedtest πιανει download 485-480-479 και ping 3-4 και upload 50-48 mbps και θέλω να ρωτήσω ειναι φυσιολογικό τετοια ταχυτητα;δεν θα επρεπε να πιανει το λιγότερο 490; Ενσύρματα ή ασύρματα το speedtest?
Ioannis12567890 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μου ειπε με καλωδιο ethernet και μαλιστα καλωδιο cat 8 sftp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα