Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, salmp7 είπε

θα βάλει ένα καναλάκι από το box του ορόφου και θα πάει προς την πόρτα σου. Θα κάνει μία τρύπα λογικά δίπλα/πάνω από την πόρτα για να μπει εντός του διαμερίσματος. Πάλι με κανάλι θα πάει κάπου σχετικά κοντά να καταλήξει η ίνα και από εκεί θα πηγαίνει στο ONT που μετατρέπει την ίνα σε χαλκό για να κουμπώσει στο ρουτερ. Κάποιοι ίσως δίνουν και ρουτερ που κουμπώνει κατευθείαν πάνω η ίνα χωρίς να φαίνεται χωριστά ONT. Δεν έχει καμία διαφορά κάποιο από τα δύο σενάρια.

Άψογα, σε ευχαριστώ πολύ. 

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nova ...  καθώς πριν 1,5 μήνα μπήκε οπτική ίνα στο δρόμο μου (από τους ίδιους), πήρα προσφορά για να δω τι παίζει. 
Μου λένε λοιπόν για π.χ. 500Mbps καθώς είμαι ήδη στη Nova έχουν προσφορά στα 55 €. 

Αφού έχει λοιπόν περάσει 1,5 μήνας και αφού μέσω του chat δε βρήκα άκρη, πάω σε κατάστημα να κάνω την αίτηση.
Εν τω μεταξύ παίρνω και το gigabit voucher.

Πάω λοιπόν σήμερα και μου λένε για τα 500Mbps 56 €. Και μου εξηγούν ότι τα 200 € του voucher τα σπάνε σε 24 μήνες και θα έχω όφελος 8,33 € το μήνα από το συμβόλαιο.
Οκ λέω, άρα 56 - 8, άρα 48 € θα δίνω ? 
Όχι λέει, δεν καταλάβατε ! Είναι υπολογισμένο το voucher. 
Μα πως ? αφού από 55 € πήγα στα 56 € και με το voucher μέσα.
Ναι ! Γιατί στον 1,5 μήνα που πέρασε από τότε που πήρατε την προσφορά ανέβηκαν οι τιμές στα πακέτα μας !!!!!!!!!

Καλό εεεεεε ?????? 
Τρίκαλο !!!!!!!

• Sad 2
Δημοσ.

Επίσης τέρμα απαράδεκτο που χρεώνουν την εγκατάσταση, που μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. Ετριξε δόντια πάλι ο υπουργός... 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, salmp7 said:

Επίσης τέρμα απαράδεκτο που χρεώνουν την εγκατάσταση, που μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. Ετριξε δόντια πάλι ο υπουργός... 

Ενεργοποίηση όχι εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Thresh said:

Ενεργοποίηση όχι εγκατάσταση.

ποτέιτος-ποτάτος δηλαδή. Κάτι που ήταν δωρεάν πλέον το χρεώνουν. Κατά τα άλλα 200 € κουπόνι. Πες το 150 εξ αρχής. Μαζί με τις αυξήσεις τιμών μία η άλλη. Δεν θα ακουγόταν καλά στο ΣΚΑΙ το "δώσαμε κουπόνι στους παρόχους"; ακούγεται καλύτερα τώρα το κουπόνι 200 ευρώ στους χρήστες;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, salmp7 said:

ποτέιτος-ποτάτος δηλαδή. Κάτι που ήταν δωρεάν πλέον το χρεώνουν. Κατά τα άλλα 200 € κουπόνι. Πες το 150 εξ αρχής. Μαζί με τις αυξήσεις τιμών μία η άλλη. Δεν θα ακουγόταν καλά στο ΣΚΑΙ το "δώσαμε κουπόνι στους παρόχους"; ακούγεται καλύτερα τώρα το κουπόνι 200 ευρώ στους χρήστες;

Όχι ακριβώς ποτέιτος, γιατί το κόστος εγκατάστασης άνετα μπορούν να το χρεώσουν πχ 200-300 ευρώ, θα έβαζαν ελάχιστοι βέβαια...

Της ενεργοποίησης είναι παπάτζα ναι, που το έκαναν δώρο και το σταμάτησαν για να ροκανίσουν το voucher.

Το χρεώνουν (Cosmote/Voda) μόνο σε αυτούς που πηγαίνουν από DSL, αυτοί που ήταν ήδη σε FTTH (100) το γλυτώνουν...

Δημοσ.

Οποτε αυτο ειναι μονο για οσους εχουν μεχρι 100 και τιποτα παραπανω.
Σε βαζει να κανεις υπευθυνη δηλωση στο τελος, καταλαβαινω κατι λαθος;
image.png.71e87cba818d83a286b64fc4ed49ba71.png

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, safridia said:

Οποτε αυτο ειναι μονο για οσους εχουν μεχρι 100 και τιποτα παραπανω.

Yeah, είτε FTTH είτε FTTC, το ξέραμε από τον Αύγουστο του 2022.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Nova ...  καθώς πριν 1,5 μήνα μπήκε οπτική ίνα στο δρόμο μου (από τους ίδιους), πήρα προσφορά για να δω τι παίζει. 
Μου λένε λοιπόν για π.χ. 500Mbps καθώς είμαι ήδη στη Nova έχουν προσφορά στα 55 €. 

Αφού έχει λοιπόν περάσει 1,5 μήνας και αφού μέσω του chat δε βρήκα άκρη, πάω σε κατάστημα να κάνω την αίτηση.
Εν τω μεταξύ παίρνω και το gigabit voucher.

Πάω λοιπόν σήμερα και μου λένε για τα 500Mbps 56 €. Και μου εξηγούν ότι τα 200 € του voucher τα σπάνε σε 24 μήνες και θα έχω όφελος 8,33 € το μήνα από το συμβόλαιο.
Οκ λέω, άρα 56 - 8, άρα 48 € θα δίνω ? 
Όχι λέει, δεν καταλάβατε ! Είναι υπολογισμένο το voucher. 
Μα πως ? αφού από 55 € πήγα στα 56 € και με το voucher μέσα.
Ναι ! Γιατί στον 1,5 μήνα που πέρασε από τότε που πήρατε την προσφορά ανέβηκαν οι τιμές στα πακέτα μας !!!!!!!!!

Καλό εεεεεε ?????? 
Τρίκαλο !!!!!!!

Δε το κατάλαβα αυτό, αναφέρει διαφορετικές τιμές το σαιτ. Αυτό είναι με tv; 

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε το κατωτέρω μήνυμα τόσο με απλό sms, όσο και με email. Αλλάζει η περίοδος ενεργοποίησης, απο τις 27/02/2026 που ήταν αρχικά, υπάρχει δικαίωμα εξαργύρωσης έως τις 31/10/2025. Δηλαδή 11 μήνες ακόμη, επομένως, όποιος το πάρει, θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα για το πότε θα το ενεργοποιήσει, καθώς το βάθος χρόνου προς εξαργύρωση περιορίζεται. 

Picsart_24-11-27_18-57-26-663.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα ήρθε σαν ορθή επανάληψη. Άλλαξαν την ημερομηνία λήξης της ισχύος του voucher, από 2/26 σε 10/25.

Επεξ/σία από viman
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Δε το κατάλαβα αυτό, αναφέρει διαφορετικές τιμές το σαιτ. Αυτό είναι με tv; 

Τις τιμές τις πήρα από το ίδιο κατάστημα με διαφορά 1,5 μήνα. 
Ναι είναι με τηλεόραση.
Θεωρώ ανήθικο να έχουν αυξήσει σε 1,5 μήνα τις τιμές, ίσο με το μηνιαίο όφελος του voucher ...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, viman είπε

Σε μένα ήρθε σαν ορθή επανάληψη. Άλλαξαν την ημερομηνία λήξης της ισχύος του voucher, από 2/26 σε 10/25.

Και σε εμένα το ιδιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

To voucher τι διαρκεια εχει; 2 χρονια; Μετα επιστρεφει στην αρχικη τιμη;

-πλέον- θα ισχύει μέχρι τις 31/10/2025 το voucher. Μετά τα πακέτα θα αυξηθούν/προσαρμοστούν στις τιμές βάση των δεδομένων (πχ πληθωρισμός κλπ) εκείνης της περιόδου που θα λήξει το Voucher. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...